Кола с турска регистрация премаза граничар

Ангел Андреев бил влачен 20 метра на Капитан Андреево
Обновена: 9 ное 2010 14:37 | 9 ное 2010 12:20,
208
Кола с турска регистрация премаза граничар
Снимка: БГНЕС

Автомобил с турска регистрация е блъснал и убил служител на Гранична  полиция на ГКПП Капитан Андреево, съобщи пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

42-годишният Ангел Петров Андреев е загинал снощи към 21 часа.

Докато преминавал през платното за излизане на леки автомобили, той бил ударен внезапно от "Опел Астра", управляван от турския гражданин Я. И.

Приблизително 20 м колата влачила тялото на граничния полицай.

Още на пункта лекарите оказали първа помощ на тежко пострадалия мъж, после той бил откаран в болницата в Свиленград, където въпреки усилията на медиците починал.

По първоначална информация колата се е движела без светлини и със скорост около 60 км/ч при задължителни за граничния пункт 8 км/ч.

Турският гражданин е задържан, уточни Цветанов.

"МВР ще поеме всичко необходимо за неговото погребение. За голямо съжаление ще увеличим групата на децата на загинали полицаи", допълни още Цветан Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Капитан Андреево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
6
 
2
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Швейцарският институт по генетика Игенеа би могъл да нанесе доста голям удар на всички, които до вчера се кълняха в чистотата на нациите, към които принадлежат.Така българите, дължат половината от генетичния си профил (без един процент) на траките, по 15 процента на славяните и елините, на древните македонци 11 и на финикийците 8 процента.И нито един процент на прабългарите.Днешните "българи" просто са откраднали името на тюрките на Аспар Руху и се гордеят с това чуждо,азиатско и варварско име.
57
0
 
1
 
! Отговори
boksi преди 13 години
oko za dve,zyb za 4ene
56
9
 
3
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Първо,моите съболезнования към близките на починалия.Так,да започваме.Новината е тенденциозна и би трябвало да бъде озаглавена"Чужденец премаза граничар".Понеже почнахте пак да псувате,започвам и аз.Изтъкнатият български историк Страшимир Димитров: "Скъпи мои земляци...Аз последователно съм изтъквал, че не можем да смятаме тюркоезичното българско население за анадолски пришълци, за чуждо тяло у нас. В своята маса те са коренно българско население. Обяснявал съм, че българската народност още през средновековието се състои от два етнически компонента. Първият е на хуноезичните/тюркоезични/ българи /или прабългари, както обикновено ги наричаме/, които дават името на държавата ни и на народността ни. В тази народност се вливат през ХI-ХIV в. и установили се у нас части от племената на узи, печенеги и кумани, чиито езици са много близки до езика на българите, което улеснило бързото им побългаряване и включване в състава на българската народност.Обяснявал съм,че тези българи никога не са били изцяло славянизирани, а си остават през цялото средновековие съществена хуноезична /тюркоизечна/ съставка на българската народност. Поради това всеки знае,че днешните Делиормански турци са потомците на прабългарите...Османското нашествие заварва българската народност не само като славяноезична, но и със значителна хуноезична /тюркоезична/ част, обитаваща предимно източните предели на българската етническа територия.Именно,тези тюркоезични основатели на България са днешните български турци." /Димитров, Стр., Тюркоезичието, стереотипите на мислене и националното помирение, Раб. дело, бр. 7 от 01. 08. 1990 г./.М. Дринов писа по повод тюркобългарите: "Ние приемаме Шафариковото мнение, че /българите/ са от тюркско потекло. При това ние бързаме да забележим, че нас твърде малко ни занимава потеклото на тези българи, защото този си няма мястото в историята на нашия народ, който не е техен потомък и няма нищо общо с тях, освен името, което случайно прие от тях." /М. Дринов, Съчинения, т. I, 1909,
55
1
 
0
 
! Отговори
Петков преди 13 години
Физичните закони отново се доказват с пълна сила, че всяко действие си имало ....абе нам кво си по сила и т.н.Изказват се няколко ***(даниела, кат) и от другата страна-хоп следващия брат по разум-apolo!
54
1
 
2
 
! Отговори
boksi преди 13 години
Bix iskal da izkaja moite nai iskreni syboleznovaniq na semeistvoto na po4inaliq policai.Mnogo jalko za 4ove4eca....
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалко,че не е ударен чиновник от евроГейския съюз,зада усетят какво ги чака от мерака на *** за членство.
52
2
 
4
 
! Отговори
Капитан Андреев преди 13 години
Служителите по време на служба е добре да са облечени със светлоотразителни дрехи за тяхна лична сигурност е.
51
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кюрдите дано да наблъскат всички турски молове с бомби, германците и французите и холандците никога да не допуснат турция в ЕС. И дано Господ им плати за всички изродщини дето ги вършат.
50
1
 
29
 
! Отговори
.... преди 13 години
Крайно време е българската страна да се поучи от колегите си в Турция. Тази граница съм я преминавал неколкократно през нощта от Турциа към България. В турската страна е все едно ден осветено навсякъде, като влезеш на българска територия все едно влизаш в пещера със свещ в ръка! По някой път имам чувството че те са в ЕС а не ние .....Иначе жалко за човека лека му пръст....
49
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
турския *** дано да изгние в ада ,такива не са хора
48
11
 
7
 
! Отговори
Циганин преди 13 години
Бугарие с.к.а.п.а.н.и . Знаете само да плямпате и да ядете л.а.й н. а. Бог да го прости момчето .
47
0
 
0
 
! Отговори
m преди 13 години
dori powe4e
46
9
 
11
 
! Отговори
+ преди 13 години
ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА МЮСЮЛМАНСКОТО ***!!!
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kak e 6to e stanalo proi6estvieto nyama zna4enie,6tom chovek se namira v naseleno mqsto,punktove i dori v izvan naseleno mqsto trqbva da si otvarq o4ite i da se suobrazqva s pe6ohodcite!jalko za 4oveka vseki si izkarva prehranata ot ne6to,no tozi 6ofior na kolata za6to e karal burzo kato tam se kara bavno i kima hora
44
0
 
19
 
! Отговори
djeina преди 13 години
Жалко за погубения така нелепо живот.Изказвам съболезнования към близките...на починалия!:(
43
0
 
9
 
! Отговори
PETKO DIMITROV преди 13 години
saboleznovaniq na semeistvoto i blizkite.POKLON PRED PAMETA MU
42
24
 
4
 
! Отговори
Vladu преди 13 години
koi znai kolko e bil piqn policaq... si4ki policai sa prestapnici i kradci i piqnici
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
nedey da obijda6 taka 6toto na vas nikoy ni6to ne vi kazva
40
1
 
3
 
! Отговори
as преди 13 години
ave tipanar ako nabie spira4kite s 100km kolata ste izmine nay malko 35metra
39
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
losha novina takiva hora nymat mqsto v turskata naciq