Недоволен пътник буйства на Калотина

Потроши монитор и автомат на бариера след митническа проверка
Обновена: 7 дек 2010 21:58 | 7 дек 2010 19:27,
165
Недоволен пътник буйства на Калотина
Снимка: Агенция "Митници"

Недоволен от митническа проверка пътник се опита да потроши компютърна техника и автоматичното устройство на бариерата в района на граничния пункт Калотина, съобщиха от Агенция „Митници“.

Бурното му недоволство било предизвикано от проверка на автобус, пътуващ от Испания за България.

При огледа на различни места в салона на автобуса и в ръчния багаж митничарите открили малки количества цигари.

Инспекторите не успели да установят чия собственост са 20 кутии и започнали да съставят разписка за отнемане в полза на държавата.

Докато оформяли документите обаче един от пътниците с инициали К.М. нахлул в служебното помещение, отскубнал един от компютърните монитори и започнал да го удря в асфалта пред кабината.

Това обаче не било достатъчно на разгневения пътник и той запратил монитора към бариерата на пункта и счупил автоматичното й устройство.

На мястото били извикани и служители от Гранична полиция, които задържали буйстващия мъж.

В крайна сметка станало ясно, че причина за гнева му са цигарите, които първоначално отричал да са негови, но настоявал да му бъдат върнати.

На пътника е съставен акт за възпрепятстване на митническа проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: Калотина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
4
 
! Отговори
Николай преди 13 години
Администраторите не толерират обиди на етническа основа,но оставят госта от Турция да ни обижда като етнос по всякакъв начин.Браво на ***,когато един БЪЛГАРИН,да господа с главни букви,обиди на етническа основа коментара е много бързо изтрит поради наришаване на правилата,но нали сега това са малцинства неможе да ги ограничаваме,те все пак имат само ПРАВА не и ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
84
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никой не обижда турците, просто разговорът е тръгнал в тази посока. Тук един човек с ник "Турчин" е решил да се скара на всички българи, но като го чете човек, започва да се чуди: Наистина ли е турчин? Аз мисля, че ако случайно е турчин, сигурно не е на повече от 12-13 години.
83
1
 
1
 
! Отговори
do Tur4in преди 13 години
bravo mnogo tochni komentari no tiya alkoholisi niama date razberat vsashnost ne iskat ti mnogo dobre znaesh zashto prodaljavay s shashtiya duh
82
1
 
2
 
! Отговори
Tur4in преди 13 години
"maitap pred na Boiko toqgata" Ti daje ne zane6 4e Boyko ev joba na Dogan-daje barbekyuto mu ne moja da butne.
81
1
 
4
 
! Отговори
Жиляверт преди 13 години
От булгарите, само глупости можеш да чакаш!
80
0
 
4
 
! Отговори
Tyrym преди 13 години
*** става въпрос за Калотина какво са ви виновни турците. Идете в гугъл напишете Калотина и вижте какво ще излезе - първото нещо е цигари.
79
2
 
4
 
! Отговори
papo преди 13 години
Ey fes, na Todor Jivkov boq she vi se stori kato maitap pred na Boiko toqgata!
78
1
 
2
 
! Отговори
Нормален преди 13 години
До Турчин. Аз започнах, като цитирах Ваш конкретен пост - този под номер 36. Уточняването на лично мнение не е "разтягане на локуми".
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е, този нещо не е наред. За 20 кутии цигари(20х 5 лева = 100 лева, горе-долу) си е докарал такива проблеми на главата, че ще му струват сигурно десет пъти повече.
76
1
 
1
 
! Отговори
до Tur4in преди 13 години
да ти *** в устенцата
75
1
 
2
 
! Отговори
Tur4in преди 13 години
"Като че ли не си давате сметка, че всяка дума има последствия." Ti ne6to me zapla6va6 may ??? Sled kato prejiwyahme mrasotiite na Todor Jiwkow malko sa ne6tata ,koito moje da ni upla6at..
74
1
 
1
 
! Отговори
Tur4in преди 13 години
"Правите обидни обобщения за българите изобщо."Day konkretni primeri-nedey da raztyaha6 lokumi.Ili kakto e kazal bylgarina guzen ne gonen byaga.
73
1
 
5
 
! Отговори
Нормален преди 13 години
Правите обидни обобщения за българите изобщо. Като че ли не си давате сметка, че всяка дума има последствия. Знам, че има много нередности, но да се обижда цял един народ, който и да е той, просто не е логично. Всеки знае, че особено тук, на Балканите, може да се изгради някакво по-добро бъдеще само ако има разумен баланс. А за това всеки един от нас носи лична отговорност.
72
2
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 13 години
Mюмюне , другите да се оправят. Аз не мога да оправя живота на всичките ми сънародници , да се оправят , аз каквото мога правя за приятелите ми и хората около мен. Ругай колкото си искаш , по умен няма да станеш. Аман от *** като тебе
71
0
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Що не го направиш това на някоя друга граница, а ?
70
0
 
3
 
! Отговори
Tur4in преди 13 години
"Защо тук обиждате българите?"Bi li mi kazal,koe to4no te obidi,za da ti otgvorya konkretno?
69
0
 
6
 
! Отговори
Нормален преди 13 години
Г-н "Турчин 36.", ако редовно следите коментарите във форумите,сигурно сте забелязали,че винаги,когато едно подрастващо участниче напише "***\турци", все се намира по някой българин да започне да го ругае и да му налива акъл в зелената глава, като му обяснява разликата между двете общности. Не целя да обидя ***,но от тях още много има да се желае да се потрудят за развитието си.Искам само да подчертая, че в почти всички коментари за турците се говори с добро.Защо тук обиждате българите?
68
3
 
3
 
! Отговори
Tur4in преди 13 години
"е ти си просто едно куче в кучкарника" Ti na ku4e kato mene i prisluga ne moje6 da badesh.
67
1
 
4
 
! Отговори
Tur4in преди 13 години
" Нека съм *** , нямам как да ти покажа колко имам "Ami takaw si-daje du6i4kata ti mizerna-elementarni ponyatiya si nyamash za sveta.Ako znae6e kak jiweyat sanarodnicite ti iz sweta i kak si izkarvat prehranata nyamashe tuka da gi obijdash,ne6tastnik takaw.
66
3
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 13 години
Опа опа , мюмюне , що се нервираш и си изпускаш нервите бе. Защо така с тези обиди , нали сме комшии. Нека съм *** , нямам как да ти покажа колко имам , ама ти щом твърдиш че съм *** значи имаш много. Така да бъде. Сигурно като ибрик печелиш добре