Световният шампион по борба бил наръган в спонтанно сбиване

Обобщение на информацията след разпитите на участниците в инцидента
Обновена: 29 дек 2010 10:14 | 26 дек 2010 16:30,
278
Световният шампион по борба бил наръган в спонтанно сбиване
Снимка: Булфото

Мъжът, който наръга с нож световния шампион Михаил Ганев, не е криминално проявен и не е познавал бореца. В габровския бар „Текила” възникнало спонтанно сбиване между В.И. и компанията на Ганев.

В инцидента рано тази сутрин Ганев беше наръган няколко пъти в корема и първоначално имаше опасност за живота му. По-късно беше стабилизиран в габровската болница и в момента е под наблюдение в реанимация.

Показанията на свидетелите и участниците за повода на скандала са противоречиви, каза за Dnes.bg директорът на габровската полиция комисар Денислав Донков.

Първо В.И. се сбил с мъж от компанията на Ганев, а след това се включил и самият той. В мелето участвали петима души, но най-тежко е пострадал световният шампион по борба. 

Противоречиви са показанията и по въпроса чий е бил ножът, с който е наръган Ганев и как е попаднал във В.И.

Мъжът, който е на 31години, работи като охранител в Испания и бил в България за празниците.

В него са открити и 3 грама марихуана, но полицаите смятат, че е била за лично ползване, а не за продажба.

Все още не е ясно дали участниците в сбиването са били пияни или дрогирани, защото не са излезли резултатите от кръвните проби.

Още по темата

В.И. е задържан за 24 часа, след изтичането на които ще му бъде наложена мярка за неотклонение 72 часа. За него ще бъде искана мярка задържана под стража.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
20
 
9
 
! Отговори
СЪДНИК преди 13 години
подръжник съм на Михаил Ганев. Наркоманите на СЪД!
12
9
 
43
 
! Отговори
........ преди 13 години
Хора не се ли замисляте че утре всеки един от нас може да бъде на мястото на този човек от Испания който си е дошъл за празниците. Да отидете на бар или дискотека,до вас да бъдат *** от най *** градче в България - Златарица,да се имат за недосагаеми,за повече от нас Българите,самите ние сме еничари и коленичим пред това племе от р.*** в Индия,тези *** да започнат да гаврят вас или приятелката ви....И вие какво ще направите- ще подвиете опашка пред тях ли или ще се защитите ?
11
11
 
2
 
! Отговори
до 8 преди 13 години
Споко, *** го обърса с езика си...
10
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЯСНОИЗВЪРТЯХА НЕЩАТА В ПОЛЗА НА ШАМПИОНА-***.ТОИ БИЛ НАПАДНАТ ГОРКИЯ И НАРЪГАН ЗАЩОТО МИРНО СЕДЯЛ,НИЩО НЕ 4УЛ И НИЩО НЕ ВИДЯЛ И НИЩО НЕ НАПРАВИЛ.АРЕ СТИГА С МАНИПУЛАЦИИ...ДА БЕ МИРНО СЕДЯЛО ,НЕ БИ 4УДО ВИДЯЛО.
9
3
 
40
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Много хубаво го беше казал един делегат от Африка при посещение у нас . Питат го :-Какво ви напрви впечетление у нас?-Ами че имате министерсво на кулурата .-И защо ви впечатли това ? -Ами защото щом имате такова министерство значи имате липса на кулура у народа ви.Без да се сърдите но човека казал тези думи май има право . Имаме министерство на образованието-няма у хора образование,имаме министерство на спорта- къв спорт ,кви пет лева , имаме министерсво на кулутарата - никаква култура у нас ,пълни дива ци сме . За една ракия и една гювиндия човек затриваме .Така като чета и гледам когато съм навън ,не сме се развили ,а сме деградирали тотално .
8
4
 
4
 
! Отговори
гщк преди 13 години
до нумеро 5 обърши си дупето защото си се наакал
7
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами Убавеца с 3 гр. "мъри" за "лично ползване"??? не знам дали мутрите са си марелили майстора или наркоманчето си е намерило мястото??????В ареста и съдене до дупка.Може да са мутри, може да са Роми, но са прославили България!!!!!!!!!!!!!и то не за последен път, а за ПОРЕДЕН!!!!!!!!!БРАВО МИШО!!!!!!!!!!
6
5
 
9
 
! Отговори
жадна пиянка преди 13 години
къртиш брат ми обади се да направим едно турне
5
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АЛО СЕЛО,мри в *** си град бе, мишка.То само в габрово ли има ножове бе ***?Много отворени с *** тези селяни бе!
4
18
 
4
 
! Отговори
севлиевец преди 13 години
елате при нас освен почерпката и боя може и да ви опънем
3
10
 
17
 
! Отговори
гладна пиянка преди 13 години
ами *** и алкохол на едно място какво очаквате-кървава *** естественно,аз затова като изжуля кило и половина концентрат и ходя да плющя свинска шкембе чорба с рога и копита вътре за да ми е мирна главата
2
19
 
13
 
! Отговори
габровец преди 13 години
елате ни на гости освен че ще почерпим и бой ще ядете
1
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То е ясно какво е станало. мутрите са се направили на мъже на този В.И. който явно не е бил с такава голяма компания като тях...Е намерили са си майстора. Всеки истински мъж така би постъпил, само бета-"мъжете" се оставят да бъдат бити и унижавани..