Простреляният таксиджия пръв нападнал опонента си

25-годишният шофьор имал над 60 акта за нарушения на пътя
633
Простреляният таксиджия пръв нападнал опонента си
Снимка: Булфото

Простреляният тази нощ шофьор на такси е криминално проявен с над 60 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата, съобщи директорът на СДВР комисар Валери Йорданов пред агенция "Фокус".

По първоначална информация на полицията именно пострадалият таксиджия е инициатор за инцидента.

"Установено е, че след възникнал пътен инцидент и последвал спор между водача на таксиметровия автомобил и друг автомобил, таксиметровият шофьор, който е 25-годишен, криминално проявен, е нападнал водачът на другия автомобил и е започнал да му нанася удари.

Още по темата

Като ответна реакция водачът на автомобила вади оръжие и го прострелва, извън колата”, посочи комисар Йорданов.

В същото време от "Пирогов" съобщиха, че няма опасност за живота на 25-годишният шофьор на таксито.

Куршумът не е увредил вътрешните органи на шофьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


633
Още по темата: шофьор на такситакси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
525
1
 
6
 
! Отговори
Dimata преди 13 години
I KADROVITE VOINICI SASHTO, TAKSIDJIATA SI E VINOVEN. VSEKI IMA PRAVO DA SE ZASHTITAVA, NE MOJE TAKA DA NAPADASH NIAKOI...
524
0
 
33
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Таксиджиите са ***. На по-ниско ниво от тях са само ***.
523
0
 
29
 
! Отговори
GMG преди 13 години
Смятам,че таксиметровите шофьори не за първи път проявяват селския си манталитет. Не може да изпълняват функциите на наказателни отряди,нито пък техните собственици да се смятат за заместници на вече несъществуващата танкова бригада -Горна баня. МВР да си влезе в ролята и да отстрани склонните към бой бакшиши.Нищо не им е коствало да вкарат в действие освен жандармерията и качулатите и най-после бакшишите да разберат,че или вършат работата си като хората,или си отиват на село да копат. Предполагам,че шефът на МВР-София не е схванал ситуацията м/у лекаря и шофьора бакшишът е налетял на бой,лекарят се е опитал да се предпази и в схватката не се знае кой е задействал Оса-та шофьора или лекаря.Предполагам,че шофьорът, иначе лекарят защо да го убива: бакшиш,селянин, ама човек. Шефът на неговата фирма трябва да бъде сериозно наказан,че с подчинените си е оселянчил София,че и бандити е вкарал. Не стига зидари,строители и какви ли не други хора,та пък и шофьорите се смятат за независими и хора ,управляващи София,че и НС ще заграждат! Бой и да си ходят на село!
522
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** се върнаха от селата и взеха да се стрелят като в каубойски бар с мирис на конски ***!
521
1
 
3
 
! Отговори
sdf преди 13 години
slu4aino nadali 6te go zastrelqt, towa bak6owete kukite sa nai nepriqtnite hora w bg i nai golemite ubitaci deto za nikuw *** ne stawat
520
0
 
26
 
! Отговори
жена преди 13 години
Хора,ако искате не ми вярвайте,но се качих зад волана след като се возих с пиян таксиметров шофьор,до този момент ме беше страх да карам кола,но след тази случка...бях с двете си деца и ония щеше да ми чупи главата когато му казах че искам да сляза..когато не съм с кола - използвам градския транспорт,искам да живея!!
519
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано таксиметраджията има смелост да осъди това тъпо животно ченгето. Ако всеки се научи да стреля из града, не е далече денят, в който ще убият случаен човек, минаващ наблизо. А относно 60-те акта, това е невъзможно. Иначе за бой са КАТ, че не са му взели книжката.
518
0
 
26
 
! Отговори
Доктор Бум-Бум преди 13 години
Смърт за криминалните бакшиши!Смърт!
517
0
 
32
 
! Отговори
Абсурдна ситуация преди 13 години
Никъде посвета не е възможно таксита да блокират движение нарочно.Навсякъде биха отнели лиценза на такси - компанията незабавно.Вероятно такси компанийте плащат кеш на определени хора за да е възможно това.По добре да се разследва полицията и прокуратурата защо не си изпълняат служебните задължения за адекватна реакция.
516
0
 
36
 
! Отговори
болшевик преди 13 години
Награда за стрелеца! С пожелание за точен мерник,следващия път!!!
515
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това, че е действал при неизбежна отбрана, още не е доказано
514
0
 
25
 
! Отговори
антилопа гну преди 13 години
Бият Паниковски!- с този вик влетя Шура Балаганов. Остап Бендер го погледна и каза спокойно "Вече"! Илф и Петров са дали точна картина на съветската жалка действителност, но кой ще даде точната картина на нашата псевдодемокрация-един престъпник, маскиран като шофьор на такси, напада невинни хора и очаква да му се извинят за нападението. Браво на стрелеца-това е истински мъж, действал е при неизбежна отбрана, ало, следователи, прокурори и съдии, прочетете си отново Наказателния кодекс !
513
1
 
23
 
! Отговори
aa преди 13 години
Следващия път един пълнител в главата!
512
0
 
30
 
! Отговори
ххх преди 13 години
Шофъора да се накаже.....със задължителни курсове по точна стрелба.
511
1
 
29
 
! Отговори
шофьор преди 13 години
браво на стрелеца !
510
1
 
30
 
! Отговори
шофьор преди 13 години
браво на стрелеца
509
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябвало е и мадамата да слезе да го нарита 2-3 пъти ако е с високи токчета, а акое и с маникюр и да го поодраска. Самозащита е
508
0
 
37
 
! Отговори
sako преди 13 години
В Плевен на центъра едно младо момче се заяде с един бакшиш.За една минута дойдоха пет таксиметрови коли и му заклещиха колата. И като му налетяха едни над 100 килограмови,рошави,небръснати бакшиши, на които им се показваха косматите тумбаци под мърлявите тениски ,просто беше гадно.Естествено полицай не се виждаше никъде. А хората се бяха вцепенили от страх.Абе гадна саморазправа. Пет-шест 100 килограмови тумбака срещу едно 60 килограмово момче.
507
1
 
23
 
! Отговори
ха преди 13 години
ХА аз не си мълча като се возя. А като си пойскам ресто все едно им искам сърцето и така са учудени , че трябва да върнат .... А как така толкова години никой неможа да ги хване като "помпят" .... Във Варна возят по едно левче на километър ... и натова отгоре и помпи пускат...
506
43
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до всички който плюят бакшишите несте прави