Университетски преподавател уби майка си с чукове

Той е задържан от полицията, настанен е в психиатрична клиника
Обновена: 14 яну 2011 14:52 | 13 яну 2011 11:10,
154
Университетски преподавател уби майка си с чукове
Снимка: Булфото

Психичноболен 33-годишен мъж уби майка си в пловдивското село Скутаре, съобщиха от МВР в Пловдив.

Трагедията се разиграла около 16 часа в сряда, когато Крум Крумов се прибрал от Пловдив.

Мъжът е преподавател в Университета по хранително-вкусови технологии.

В ранния следобед съседи чули викове от дома на семейството, но никой не предположил какво се случва.

Полицията е установила, че 33-годишният мъж умъртвил майка си с два чука, всеки от които бил по 1,5 килограма.

След това Крум излязъл в центъра на селото, където започнал да буйства. Счупил фаровете на паркиран бус и започнал да хвърля камъни по минаващи коли и хора.

При задържането му от полицията той оказал яростна съпротива.

Мъжът е настанен в Центъра по психично здраве в Пловдив. Предстои да бъдат извършени психиатрична и съдебномедицинска експертизи.

"Никой не е предполагал, че това свястно и толкова надеждно момче така изведнъж може да превърти. И да е имал психически отклонения, ние не сме разбрали“, коментира пред Dnes.bg кметът на Скутаре Георги Тимонов.

Той отбеляза, че семейството се е ползвало с изключителен авторитет. Бащата, който починал преди години, бил бивш кмет на Скутаре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: убийствоСкутаре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
0
 
! Отговори
ksmjqlf преди 12 години
138
0
 
0
 
! Отговори
Новакова,кардиолог преди 13 години
За всички всезнаещи-никой не е застрахован в семейството му да се появи болен от някоя от формите на шизофрения, това е генетично заболяване можещо през 9 /девет/ поколения да се прояви, малаформация в нареждането на хромозомите на ДНК и това са болни хора, а не ***. Кога българите ще почнем да се отнасяме цивилизовано към психичноболните си!
137
0
 
0
 
! Отговори
Ven преди 13 години
Как да не може да повярва, човека кои знае, но може да е бил в някаква много голяма безизходица която е довела до делата, които е направил. В такива моменти може да няма дори и спомени на това, което е направил
136
0
 
5
 
! Отговори
съсед преди 13 години
, не познавате човека и не знаете какво е станало в действителност , а вече разбрахте всичко за него
135
0
 
1
 
! Отговори
близка преди 13 години
Ти в ред ли си????????????? Дори не знаеш за какво става въпрос и дай да даваме компетентно мнение?????? Я погледни първо себе си!
134
4
 
5
 
! Отговори
Друг студент от УХТ преди 13 години
От другия семестър, без нож няма да влезна в час, честно... а и тоя е щял да ми преподава.... трябва да имат контрола дали са в час всяка година, че те половината са изперкали...
133
0
 
5
 
! Отговори
student ot uht преди 13 години
kakwi prostotii pi6ete samo izob6to ne poznawate 4oweka nito ste naqsno kakwa e wuzmojnata pri4ina i trugwate da twurdite gluposti za 4oweka. da poznawam go i gore dolu sum naqsno sus problemite mu , za sujalenie wsi4ko koeto mu se e subralo i taqlo w nego e izbilo i e ubil 4owek i to sobstwenata mu maika. problema mu e li4en spored men za6toto toi e sam 4owek drudno kontakten i po lo6oto 4e wsi4ko zadurja w sebesi. i sprete da pi6ete gluposti za 4oweka ne go za6titawam , no wie ne ste naqsno !
132
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъв контрол, че и грижи - няма такова животно. Всичко е оставено на ръцете на роднините, които често са готови да умрат, но да не си признаят, че детето им има проблеми. Българинът е напълно неук в областта на психичното здраве и не може да прецени последствията от нелекувани психиатрични проблеми. На Запад малко като се скара някой с някого го пращат на психолог и пак имат проблеми, тук нещата ги решаваме с алкохол, още алкохол и накрая ножа. По тези въпроси в гимназиите да се ограмотяват.
131
3
 
11
 
! Отговори
аааа преди 13 години
От много учене ще да е това!
130
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Po dobre da ne govorite za 4ovek koito ne poznavate .........
129
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
голяма част от коментарите ви относно Крум са пълна измислица. само хора запознати с обкръжението на работното му място знаят кои са основните виновници за да се стигне до тук. Дано семейството си получат заслуженото някой ден...
128
0
 
8
 
! Отговори
А нас пазят ли ни? преди 13 години
У нас не се полагат грижи за контрол над психично болните.Отговорността пада върху близките им,които нито са специалисти,нито са безпристрастни.Полагат се грижи да поддържат някакво относително равновесие в психиката на такива болни.Но какви мерки се взимат,за да бъдат предпазени околните от агресията на психари?Онова,за което си приказват съответните институции е на тема "Да ги социализираме,да ги приобщаваме,да направим животът им по-нормален!"Хубаво,но как предпазват нас от неочаквани атаки?
127
5
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
като е БЪЛГАРИН винаги му пишат името в тоя "сайт",а кото е от ***(турски)произход го изписват САМО с инициали-ЗАЩО ЛИ
126
0
 
5
 
! Отговори
Ани123 преди 13 години
Е добре де този психични болния какъв преподавател в Университета по хранително-вкусови технологии??????????? Боже... ти пази ни от зли хора ! Управляващите само щтракат с пръсти в Поп-фолк клубовете !
125
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
33-годишният мъж умъртвил майка си с два ***, всеки от които бил по 1,5 килограма---------------- единия е бил контролен чук
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
darjavata nasi zialata vina za tova tova ne e edinichen sluchai imashe edin psehichno bolen Varnenez koito napadashe hora v Anglia ne razbiram kak tezi hora koito sa kraino opasni za okolnite se razhojdat na svoboda niakoi ot tiah izvarsheli ubiistva ako se izpravish sreshu takav chovek ti nimash izbor triabva da go ubiesh inache ti she badesh ubit.Triabva da badat darjani i strogo ohraniavani v psihiatrii
123
1
 
3
 
! Отговори
Stamat Petrov преди 13 години
Naroda poludya ,sigurno komunistite sa vinovni i Putin zadaljitelno.
122
0
 
13
 
! Отговори
гуньо преди 13 години
Ох,много народ изтрещя напоследък. Но не мога да разбера и журналистите които навлизат в детайли като "че 33-годишният мъж умъртвил майка си с два ***, всеки от които бил по 1,5 килограма." И на мен ми е странно, че въпросният е използвал два ***, но това не важното в новината.
121
0
 
9
 
! Отговори
konstantin преди 13 години
Ако си мислиш,че в тоя живот само парите или тяхната липса могат да те тласнат към брутално убийство,значи си или недорасъл,или недочел,или изобщо нямаш сетива за нещо друго освен мангизи.Не ми пука кое от всички си,но да си налагаш мнението,само затвърждава теорията ми, че в България всеки смята само своето мнение за верно и всичко различно,автоматично е погрешно.
120
2
 
11
 
! Отговори
konstantin преди 13 години
Ама държавата не е длъжна тя да те урежда всичко да ти е наред.И на мен много неща ми се иска да са по-добре,ама като не са,да не съм убил майка ми.И тоя убиец да не е единствения човек в България,на който нещо не му е наред.Ми то ако всички хора с проблеми и без пари убият майките си,то няма майки да останат в държавата.Мисли преди да дрънкаш простотии.