Разбиха три опита за контрабанда на цигари от Турция

Митничарите на Лесово иззеха 5 300 къса или 265 кутии
Обновена: 17 яну 2011 11:01 | 17 яну 2011 10:54,
7
Разбиха три опита за контрабанда на цигари от Турция
Снимка: Агенция "Митници"

Три опита за контрабанден внос на цигари от Турция пресякоха митническите служители на Митнически пункт Лесово през последното денонощие.

Иззети са 5 300 къса (265 кутии) цигари без акцизен бандерол с търговски марки „L&M", „EVE" и „Golden Gate", като всички кутии са с надписи „DUTY FREE".

1 100 къса от контрабандните цигари са открити в тавана на лек автомобил „Опел Вектра" с българска регистрация. Съставен е акт за митническо нарушение срещу 27-годишна българска гражданка с инициали С. Д. от гр. Ямбол.

Вторият нарушител също е български гражданин. Той е 41-годишен шофьор на ТИР с инициали А. М. от обл. Разград. В шофьорската кабина на управлявания от него камион са открити  2 200 къса контрабандни цигари при извършената щателна митническа проверка.

Други 2 000 къса цигари без акцизен бандерол са иззети също от тайници в шофьорската кабина на влизащ в страната ТИР с чуждестранна регистрация. Срещу 37-годишния шофьор с инициали M.G., румънски гражданин, е съставен е акт за нарушение на Закона за митниците.  


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
zaza преди 13 години
По принцип колко е разрешено да се внасят? 2 стека май беше лимита?
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
утре ако хванат и двете протитутки на околовръстното и с организираната престъпност в българия е свършено, първо най-големия крадец във варна, сега и най големите контабандисти на цигари
5
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
цецо цигарата хваща 5 стека а пуска 5 тира.добра стратегия
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мале хванали са цели 5 стека цигари !!!т.е 1100къса да звучи повечко
3
1
 
2
 
! Отговори
БРАВО преди 13 години
БРАВО БРАВО !!! че ме развеселяват такива новини :) а снощи минаха няколко ТИР-а пълни с цигари...тех никой не ги баря щото си плащат вече нали Танов и Боко се рзабраха за комисионните пък Дянков ще ми оправя сметките че те простовати не могад да изчислят колко трябва да вземат
2
1
 
0
 
! Отговори
хаххаах преди 13 години
малеее РЗБИХА !!! Организирана група гладни роми връщащи се от турция с по 1 стек цигари хахаах тук там някои с по две защото не може брой,не знае пише и т.н.
1
1
 
9
 
! Отговори
Янаки Петракиев преди 13 години
10 стека , голяма контрабанда са рзкрили , що ги пишете тези смешки , или да има някакви "новини " там !