Четирима се борят за живот след катастрофата край Чирен

Удариха се училищен автобус и две коли, няма ранени деца
Обновена: 20 яну 2011 18:13 | 20 яну 2011 18:02,
12
Четирима се борят за живот след катастрофата край Чирен
Снимка: Булфото

Шестима от пострадалите при катастрофата между училищен автобус и два автомобила, която стана тази сутрин край врачанското село Чирен, са настанени за лечение в болница.

Четирима от тях са с множество контузии и с опасност за живота.

Общо осем души са потърсили медицинска помощ в спешното отделение след катастрофата, като сред тях няма деца. Двама са освободени за домашно лечение след оказана първа помощ.

Катастрофата стана тази сутрин към 7,25 ч. по пътя от Враца за село Чирен. Установено е, че автомобил "Рено" с пернишка регистрация се е подхлъзнал и пропаднал в канавка край пътя.

Водачът избутвал колата, когато отзад дошъл автомобил "Фолксваген Венто". За да избегне сблъсъка с реното, свил рязко и навлязъл в лентата за насрещно движение, където се блъснал челно в училищния автобус.

Децата, които отивали на училище в Девене, не са пострадали при сблъсъка.

След удара с автобуса фолксвагенът, в който пътували петима души, се завъртял и ударил авариралата кола и намиращия се отвън водач, който е получил фрактура на крака, но е без опасност за живота.

Още по темата
По първоначални данни причина за катастрофата е високата скорост на автомобила "Фолксваген", който попаднал на заледен участък от пътя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: катастрофаЧирен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
МРАВКА преди 13 години
Истината пак е скрита.Неопесаченият път ако маже така да се нарече е първпричината.Пътното пак не си е свършило работата,опесачили са пътя чак след катастрофата.Терминът НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОС ДА СИ Я ЗАВРЪТ ОТЗАД ГОСПОДАТА ОТ КАТ Врачанските улици са както са били през1944г.През подлеза при ЖП гарата се кара на първа с полусъединител ако не искаш да се пребиеш.Има една фирма Гарант ако не се лъжа която подържа пътищата и симулира ремонт взема пари от общината а пътищата са още по лоши.Браво Шахов
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Реното има нежна предница и най-вероятно нещо се е разкачило от дупките- ямите (я гума паднала ,я нещо друго....) за да аварираВодач на автомобил въпреки това си палща данък за колата (50 ле.), данък път- винетка (50 лв.) има минимум 2 000 000 коли в БГ , значи 2 000 000 по 100 = 200 000 000 лв. те това ни взимат за да поддържат пъната мрежа!УЖАС ! КЪДЕ СА ТИЯ ПАРИ????М/у другото "кметицата" на София ми дължи 2 комплекта тасове! И ремонт на джанта!- искам си лично парите от въпросната
10
0
 
4
 
! Отговори
меан преди 13 години
(номер 9)абе незнам за Пернишката регистрация.... ама състоянието на Българските пътища непрощава!милярди наливаме в хазната, а като погледнеш (особенно враца)... все едно караш по кратерите на луната
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е това е - пернишката регистрация не прощава
8
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 13 години
съжалявам но не са незаконни таксита ,а частни коли със семействата си
7
0
 
8
 
! Отговори
калч0 преди 13 години
напишете имената на шофиорите. това са частни таксита.
6
7
 
11
 
! Отговори
Шефа преди 13 години
Пеунишкия и врачанския джигит сега да платят щетите по автобуса в троен размер.
5
1
 
5
 
! Отговори
Христо Михайлов преди 13 години
Откъде знаеш каква е ситуацията че си толкова сигурен.Къде е била пернишката кола,имало ли е триъгълник или не.Какъв е бил пътя.Какви са били гумите на колите - отпреде зимни отзаде летни.Все въпроси които е трябвало да се решават преди да се качиш на колата.А не като има ситуация.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А пернишкото Рено е карало бавно и внимателно! ... :D
3
1
 
21
 
! Отговори
re преди 13 години
Вместо да убие един, шофьора сега уби трима включително и себе си. Неслучайно в ситуации на излязло животно на пътното платно се препоръчва сблъсък с него а не навлизане в нарещното. Тоя който е бутал е трябвало да умре, тъй като не е сложил триъгълника да предупреди, че на пътя има спряла кола. Заради един *** 4 живота висят на косъм сега. А той ще се прибере и ще жулне една ракия да се стопли.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Bog da e s tiah
1
0
 
25
 
! Отговори
додос преди 13 години
Много жалко дано всички пострадали да се опрявят а виновника за катастрофата да си получи заслуженото!Да се благодарим на Господ че няма загинали и още повече загинали деца.Защото това щеше да се превърне в поредната трагедия на пътя.