Четирима загинаха намясто при тежка катастрофа край Плевен

Кола се е ударила в дърво при изпреварване
Обновена: 6 фев 2011 21:58 | 6 фев 2011 21:05,
163
Четирима загинаха намясто при тежка катастрофа край Плевен
Снимка: Булфото

Четирима души са загинаха намясто при тежка катастрофа между автомобил и микробус на пътя Плевен-Русе край разклона за град Славяново. 

Кола е предприела изпреварване, шофьорът е изгубил управление и тя се е ударила в насрещно дърво като се е разцепила. Всички пътуващи в нея са загинали.

Движението е отбито през Гривица, Пордим и Славяново.

Участъкът в района на тежката катастрофа е временно затворен (за около три часа), съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
5
 
! Отговори
ем преди 13 години
е ако имаше закони, щат, не щат - щяха да карат според правилата ! но докато можем да дадем 10 лв на катаджийчето ... така ще е !
53
5
 
6
 
! Отговори
Хуй преди 13 години
До 67Аз пък с удоволствие ще ти пикая на размазаната чутура след "врътката" ти в някое крайпътно дърво или стълб.Айде върви си бръкни в *** с двойното дилдо и се успокой сега...
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да пази Господ!
51
5
 
15
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
Какво толкова коментирате тази новина???Ако спазваха правилата за движение по пътищата(а това го правят най-много 25% от българите)сега тези джигити щяха да са живи и здрави.Още 5-6 годинки и като се изтрепят всичките състезатели за Нас примерните шофьори ще настанат спокойни времена.Такива не са за съжаление и аз се ВБЕСЯВАМ когато *** и пульо започнат ЛИЦЕМЕРНОТО си коментарче как и колко много съчустват.Умрял защото се е правил на човек над закона,а законът е мах. 90км.ч. извън нас. място.
50
16
 
2
 
! Отговори
Мей преди 13 години
Няма кво да кажеш и лаеш нали ве ***! С удоволствие ще ти мина с 200 отгоре и ще се върна поне още два пъти да знам,че няма да оцелееш *** !
49
4
 
10
 
! Отговори
valka преди 13 години
пиша го заради такива като този странник ''''''Бравоооооо!! Четири кретена по- малко!!!!!'''''' ?!?!?! а щом си взел книжка си длъжен да пазиш и другите... на българина с мощна кола не му пука... той си я ''тества'' човекът и то по тези безобразни пътища...явно някои шофиори са ясновидци-мислят си , че не може да им се случи ...
48
3
 
12
 
! Отговори
Май преди 13 години
До 64Айде върви да надуеш БМВ-то с 200 и си чупи главата в някое дърво, ***!!!
47
6
 
5
 
! Отговори
Мей преди 13 години
Ти наред ли си бе,наясно ли си изобщо за колко време излиза една полицейска експертиза и се доставя информация до медиите?! Пък и кво ти да не беше там като я правеха тая експертиза ве ***.. Направо спирай да пишеш,и се задави в злобата си смешнико !
46
4
 
13
 
! Отговори
1 преди 13 години
До 58 Мойте близки не шофират с над 200 км/ч както тези самоубийци !!!
45
3
 
15
 
! Отговори
Май преди 13 години
До МейТи сигурно си същия *** като въпросния загинал шофьор, затова се и нервиш.Полицейската експертиза доказа че са загинали заради ПРЕВИШЕНА скорост - демек от собствената си простотия (както и 90% от т.н пишман шофьори).
44
1
 
3
 
! Отговори
sas преди 13 години
Нали бяха три леви автомобила и верижна катастрофа???
43
7
 
28
 
! Отговори
valka преди 13 години
НЯМАМ ДУМИ, ХОРААААААА!! СЪВЗЕМЕТЕ СЕ, ХОРА СА ЗАГИНАЛИ, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !!А АКО ТОВА СА ВАШИ БЛИЗКИ, НЕДАЙ СИ БОЖЕ ???? НА НИКОЙ НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ.... ГНУС МЕ Е ВЕЧЕ ДА ЧЕТА КОМЕНТАРИ, НИЕ БГ СМЕ МИЛИОН ГОДИНИ НАЗАД ИМАЙКИ ПРЕДВИД ОТНОШЕНИЯТА ПОМЕЖДУ НИ !!!!!
42
13
 
27
 
! Отговори
Мей преди 13 години
Супер прости и пошли коментари. Четирима човека са загинали те селяците седнали да ми оплюват,толкова сте ограничени,че просто не може и да бъде. *** !!!!!!!!!!!!
41
4
 
9
 
! Отговори
klod_si преди 13 години
Някой от коментиращите, ако желае ще му дам аутопсия на загинал на място шофьор и после да видим колко ще е смел.
40
10
 
3
 
! Отговори
до ноого грамотния о преди 13 години
Ееее, нооого стилна статиика: " три леви автомобила..." Напрао си е уса! Се едно четем ушинкгтоунн поустт! Велики писатели, стилисти, естети и най- вече големи познавачи на бг език.Че ПРЪДНЕМ!!*** ноо стилно и с голема кОлтура.
39
20
 
4
 
! Отговори
ATAKA преди 13 години
Със сигурност са мръсни турци или ***, не ми се вярва да са българи!
38
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 38 а ти помниш ли как ринеш *** след сезона за море когато ние си тръгнем от гола. Така бъди наш покорен слуга и свирчок си навид да направиш само да отседнем в миризливият ти скапан хотел. Господи какви нещастници има , ***.
37
8
 
8
 
! Отговори
до 37 преди 13 години
***-60%безработица са в тъпата ти червена глава ***
36
6
 
8
 
! Отговори
пич преди 13 години
да са живи и здрави безсмъртните. добре че не е натресъл някой невинен.
35
3
 
24
 
! Отговори
ИНКОГНИТО преди 13 години
ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ГИ КЪСАЛИ ПО ТРИ ПЪТИ ДОКАТО ВЗЕМАТ КНИЖКА,А СЕГА КНИЖКИТЕ СЕ КУПУВАТ ,УВАЖАЕМИ 34