Боен арсенал открит в частен дом в Стара Загора

Оръжията са иззети
Обновена: 10 фев 2011 12:27 | 10 фев 2011 12:25,
11
Боен арсенал открит в частен дом в Стара Загора
Снимка: Булфото

Голямо количество боеприпаси и части за оръжия са открити в жилище в Стара Загора, съобщиха от МВР в града.

Във вторник при извършване на рутинна проверка полицаите са открили в каса в жилището на 58-годишният М.П. от Стара Загора голямо количество боеприпаси, за които няма издадено съответно разрешение.

Иззети ца 369 патрона калибър 7.62 мм за пистолет “ТТ”; 63 патрона за “АК”, кал.5.45 мм; 7 патрона, кал.7.62 мм; 7 боеприпаса, кал.12.7 мм; 26 боеприпаса, кал.22 мм; 4 трасиращи боеприпаса за АК, кал.7.62; 2 бр. стоманен сърдечник; 2 халосни патрона; 24 детонаторни капсули в картонена кутия; метална кутия с учебни запалки за ръчни гранати и др.

В касата са открити и части за различни видове оръжия - резервна цев за пистолет ТТ, бойни пружини за АК, ТТ и пистолет “Макаров”, чукчета за пистолет ТТ, изхвъргачи за пистолет “Макаров” и др. По случая е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Оня с коня преди 13 години
2 бр. стоманен сърдечник; бойни пружини за АК, ТТ , чукчета за пистолет ТТ, изхвъргачи за пистолет Макаров Дотук нищо незаконно, за другото условна най-много ;) Обаче тъпите ченгета много обичат да пълнят статистиката с безмислени неща като при арестите скоро на лихвари - задържани са множество СИМ карти и GSMи, голямо количество пари.. Кое е незаконно , GSMите или да имам 50 000 в джоба ?! И после защо няма осъдени, как да има като сте *** че после осъждат и МВР-то..
10
1
 
0
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
Незаконен приятелю - незаконен . За това дават от 3 до 5 г . - има закон за боеприпасите .
9
0
 
3
 
! Отговори
симо хайха преди 13 години
До4 Кой ти каза ,че за боеприпаси не са необходими документи!
8
2
 
3
 
! Отговори
коко преди 13 години
Донос: Във един вход на един блок има едно хлапе с 23 малки и 2 големи пиратки. Коко-съзнателен гражданин
7
2
 
6
 
! Отговори
студент преди 13 години
Рутинната проверка сигурно е била по сигнал, защото познавам много хора с присъди и на никой никога не са му правили проверка в тях. Все едно да отидат до всички осъдени в България да ги проверят... И за какво ти е да влезеш в Шенген ? Знаеш ли въобще каква е тази мярка и как би могъл точно ти да се възползваш от това? Сегашното правителство напира с тия акции за да избегне въпросите защо сме толкова зле икономически, защото положението наистина е много зле и само *** не би го забелязал...мир
6
3
 
3
 
! Отговори
desso преди 13 години
Един патрон е един човешки живот.....най-малко.
5
2
 
3
 
! Отговори
ДС преди 13 години
До 1: Ако лицето М.П. е осъждано, има действаща присъда пробация/подписка или е с условна присъда с изпитателен срок, органите на МВР правят периодични проверки, ако им се занимава или смятат, че има опасност да наруши условията по наложената му присъда.
4
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
???И какъв е този арсенал само от боеприпаси и резервни части?За тях практически документи не трябва.Само дето ще ги върнат след някое време с писмено извинение...
3
4
 
8
 
! Отговори
НФБ преди 13 години
поздравления за проверката и в това отношение са по ефикасни от другите управляващи! въпроса е че съдът после куца и няма присъди! все от някъде трябва да се почне и ако предишните от тройната коалиция и мадритския мошеник с 800 дни бяха вървяли по същия път днес да сме в Шенген....успех на честните полицаи, защото и там има крушки както навсякъде...
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
a partizanite kvo sa rraat
1
6
 
27
 
! Отговори
Рутина преди 13 години
И каква е тази рутинна проверка в жилище?!?