Йоско причинил катастрофата в "Бояна"

Двама загинаха, други трима души са ранени
Обновена: 2 мар 2011 13:26 | 2 мар 2011 11:12,
707

Обърнатият джип на Йосиф Йосифов - Йоско. Снимка: Булфото

 

Йосиф Йосифов – Йоско, е причинил тежката катастрофа тази сутрин в "Бояна", при която загинаха двама души, съобщиха от МВР.

По първоначални данни бронираният му джип "Мercedes G" навлязъл в насрещното платно и ударил челно лек автомобил КИА, слeд което се обърнал на таван.

От удара намясто загинали двама мъже от леката кола на 31 и 53 години, други двама души от автомобила са получили различни травми и са настанени за лечение във ВМА.

42-годишният Йоско също е ранен и настанен в "Пирогов". Той има наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица, лекарите се борят за живота му.

Още по темата

На мястото полицията извършва оглед. Тепърва ще се установяват причините за възникналата тежка катастрофа.

Йоско и групата му нашумяха през януари 2004 г., когато сливенецът бе арестуван по обвинение в убийството на Косьо Самоковеца.

След спецакция Йоско и сподвижниците му бяха закопчани в огромната му къща. Тогава баретите се натъкнаха на уникални гледки – автомати, боеприпаси и наркотици. В специална клетка пък си отглеждал черна кръвожадна пума.

Разследването срещу Йоско за поръчител на убийството на Константин Димитров обаче зацикли. Обвинението така и не успя да докаже, че Йосифов е наредил да застрелят Самоковеца в Амстердам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


707
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
12
 
103
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
*** и милиционерите! У тоя намерили автомати,боеприпаси и наркотици и го оправдали! :)))) Абе за кво хрантутим толкова милиционер и прокурори бе! А тоя продължава да трепе. Как не е пукнало *** мръсно, ми утрепало невинни хора. Сага пак ли ще го оправдаят или ще го осъдят на 3 месеца условно! Алоу Тиквата мутро-милиционер кво стана с борбата с орг. престъпност бре. Кво праи оня лъшеца с апартаментите? Що сега не вземе пак некоя лъжлива пресконференция да даде!
5
3
 
130
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя е бил оправдаван за какво ли не, двойно убийство на пътя ли ще му накриви шапката.
4
1
 
137
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***** ВИ СЪДИИ ПРОСТИ, АКО СИ БЯХТЕ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА ...!!!!
3
4
 
101
 
! Отговори
DanieL преди 13 години
Emigriraite po-barzo!
2
0
 
183
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тогава баретите се натъкнаха на уникални гледки автомати, боеприпаси и наркотици. В специална клетка пък си отглеждал черна кръвожадна пума.---Едва ли само аз се чудя, защо този човек е на свобода ??
1
0
 
161
 
! Отговори
Рапъра преди 13 години
Да живей българският "преход" при който първи богаташи се оказаха най-големите апаши ...