Високо кръвно прати Чаушев от ареста в МВР болница

Цветанов: Посредничеството му при откупа е притеснително
9 мар 2011 11:30,
110
Високо кръвно прати Чаушев от ареста в МВР болница
Феим Чаушев. Снимка: Булфото

Феим Чаушев е вдигнал кръвно в ареста и е откаран за преглед в МВР болница.

Бившият зам.-министър на външните работи в кабинета „Станишев“ бе задържан снощи заради това, че е посредничил за предаване на откуп за откраднат джип на турски гражданин.

Директорът на СДВР Валери Йорданов коментира пред Дарик радио, че от състоянието на Чаушев зависи дали той ще остане в болницата, или ще бъде върнат в ареста.

Още по темата
18 мар 2008 10:40
45

Междувременно вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че е притеснително, че заемал висок държавен пост е участвал в подобна схема, без да е потърсил органите на реда.

Цветанов обясни, че турският гражданин е подал сигнал за откраднатия му автомобил в средата на февруари. По думите му пострадалият в потърсил за съдействие Феим Чаушев, който му казал, че може да помогне за намирането на колата, но за това трябва да бъдат платени 25 000 евро откуп.

Веднага след като е започнала процедурата за даване на откупа, турският гражданин се е обърнал към СДВР и вчера, при предаването на парите, полицията се е намесила, коментира Цветанов.

Той допусна, че по всяка вероятност става дума за организирана престъпна група, която се занимава с такива неща.

„Това всичко ще бъде докладвано на прокуратурата и оттам ще се прецени дали трябва задържането да бъде за 72 часа“, добави министърът.

Работата по намирането на откраднатия джип продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
1
 
! Отговори
крумовградчанин преди 13 години
този подлезурко да си дойде в нашия край да си пасе кравите на баира за да не вдига кръвното.да си посади 3 дка тютюн и да го питаме накрая дали ще има средства за лекарствата които ще му изпишат за високото му кръвно.не ги е срам-министри.
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко ниско паднаха бившите управляващи???? Тия, ако не бутнат правителството ще стигнат до кофите за ***, но *** при *** отива.
101
0
 
4
 
! Отговори
Чукча преди 13 години
шоз на снимката прилича на изпечен педофил,изхибицеонист,зоофил и т.н. с две думи мазен фес.
100
0
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
kak niama da digne kravno fesa kato ochi palni race prazni ,shte si plati i shte si izleze
99
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поредния с високо кръвно!Болна нация сме си това е !Как пък един здрав не хванаха?
98
0
 
4
 
! Отговори
az преди 13 години
наскоро четох интервю с него във вестник -абсолютен ***, тарикат, хитрец. две искрени думи не върза в изречение, без да го усуква
97
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев, къде си? Защо не коментираш?
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако Чаушев се измъкне от правосъдието, което е 99% сигурно, да вземем всички вкупом да напуснем страната. Нека останат само такива като него и да си се крадат взаимно. Да плеснем с ръце, да се прегърнем и да кажем: Сбогом! Другаде, дори и да мизерстваме, няма поне да ни е яд, че е нашата родина.
95
0
 
11
 
! Отговори
BOSS преди 13 години
Така е ! Като им резна бат' Бойко големите далавери, останаха дребните.Дерзайте другари-господа.Срамен труд няма.Накрая може да видим министър да рови в кофите.
94
2
 
5
 
! Отговори
ессо преди 13 години
ИМА ЛИ ДЪРЖАВА БРАТЯ БЪЛГАРИ!? НЕ ДЪРЖАВА НЯМА ...МАФИЯТА СИ Е НАПРАВИЛА ТЕРИТОРИЯ ДА НИ КРАДЕ И ЛЪЖЕ...БОРИСОВ Е ПОРЕДНАТА КУКЛА НА ДС
93
0
 
6
 
! Отговори
Преход преди 13 години
Сега вече ОФИЦИАЛНО чуждите политици ще гледат на нашите като най-обикновени крадци на коли! Всички знаехме че тройната коалиция са крадци но съм сигурен че никой не е и предполагал че дори на толкова дребно ниво лапат! Тоя е бил зам министър 4години и се е полакомил за 25 000 евро.....или е верно че в ДПС имат проблем с хазарта и губят яко парите на рулетка или и тех ги гони кризата! Или пък положението в опозиция и в предизборна година всеки лев е важен независимо от каква дейност! Но кой да предположи че ще се занимавагт дорис КРАДЕНЕ НА КОЛИ? Хайде признайте че това не го очаквахте. Къде е сега ГОЦЕ? ЗАЩО МЪЛЧИ? ПОЗОР и за Станишев да ти хванат зам министър в схема за крадене на коли....представяте ли си как ще изглеждат тия хора пред чуждите посланици и политици??? А Гоце от Австрия да обяснява да не се крие той даде мандата на Чаушев! Сега освен Уорлик да взема визата на запалката трябва да вземе и на останалите от тройната коалициа! Като започне с човека който дирижираше прехода у нас - Георги Първанов! "Много неща съм видял, но никога не съм очаквал, че висш служител на държавната администрация и бивш заместник-министър в две министерства, ще бъде разкрит и задържан в схема за получаване на откуп за краден автомобил", коментира Цветанов пред "Фокус".
92
0
 
8
 
! Отговори
BOSS преди 13 години
Я! Гарван гарвану око да вади - чудо...Турчин да ограби турчин! Бре! Затова значи турците наричат нашите мюсюлмани "***, приели исляма" - имат си причинииии...Феима са е усрал както Батето навремето - за същата смешна сума...мизерници!
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да бе на Трактора нали щяха да правят спешни,животоспасяващи и неотложни операции,направиха ли ги!Или той само с интриги и жалки обвинения,флашки имоти,доходи и прочие туй,онуй,колкото да ни отведе вниманието от посока на бандитизма му......
90
1
 
10
 
! Отговори
... до 75 преди 13 години
Този си е клептоман по принцип. Краде и вратовръзки от магазини и от където каквото му падне. Абсолютен ***. Не си плаща сметки по заведенията. ***!
89
0
 
9
 
! Отговори
прост селянин преди 13 години
Ето от къде се финансират господа политиците ни: канали за производство и продажба на дрога, крадени коли; монопол на основните стоки и тям подобни благинки.Да живее демокрацията!А ние на село ядем доматите с колците.
88
0
 
16
 
! Отговори
ГОВОРИТ МОСКВА преди 13 години
Добре де, как става така, че бивше мръсно ДС ченге, ще бъде посредник с престъпниците. Ами то е ясно, че престъпността е придатък на ДС разбойниците. Разстрелять, немедлено!
87
0
 
8
 
! Отговори
Докторчето преди 13 години
ДС трябва да бъде изтребена физически до 9-то коляно - иначе няма управия.
86
0
 
8
 
! Отговори
Завалията преди 13 години
започна се...................някой помни ли колко операция щяха да правят на трактора ?
85
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сега ли вдигна кръвно акато крадеше тогава сигорно е падало
84
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Агент на ДС е бил и Петър Юриев Чаушев /Феим Юсеинов Чаушев/. Бившият зам.-външен министър е работил в КДС под псевдонима Бисер."Във всички подобни случаи, всички следи водят към Държавна сигурност... това е змията, чиято глава трябва да бъде стъпкана, и затова *** реват толкова против полиция и правителство...