Откриха оранжерия за канабис в пловдивска изба

Задържани са четирима с марихуана и над 100 г амфетамин
Обновена: 29 апр 2011 12:23 | 29 апр 2011 12:23,
35
Откриха оранжерия за канабис в пловдивска изба
Снимка: архив МВР

Минилаборатория за отглеждане на канабис е открита в избено помещение в Пловдив, съобщава МВР.

Полицаите задържали четирима мъже в момент, в който пренасяли саксии канабис от помещението към паркиран наблизо микробус.

При претърсването в автомобила са намерени 9 щайги със саксии, в които имало 76 стръка канабис в различен стадий на растеж.

В апартамента и при обиск на четиримата са намерени 107,754 грама амфетамин, 460,1 грама марихуана, 21,15 грама семена, сходни с тези на канабиса, и множество мобилни телефони.

Избеното помещение било превърнато в минилаборатория за отглеждането на марихуаната.

След 24-часов престой в ареста четиримата мъже са задържани за още 72 часа с прокурорско разпореждане.

Срещу тях е повдигнато обвинение за производство и разпространение на наркотика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: канабисамфетамин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
5
 
! Отговори
смешко преди 13 години
аве хитлере,кви хапчета земаш,силни са,дано са разболееш от рак и никои лекар да не се смили над теб и не ти даде от лечебната билка да облекчи мъките ти,знаеш ли че тревата съдържа антибиотик по силен от пиницилина бе психопат
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти Хитлер,ако имаш дете се надявай да не е шизофреник като тебе.Тревата няма нищо общо с наркоманиите.Съдейки по болните ти постове ти си истински наркоман и заслужаваш да си в затвора.Не ти трябва лечение!
30
10
 
1
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 13 години
ВИЕ КОИТО СТЕ ПРОТИВ СТРОГ ЗАТВОР ЗА НАРКОМАНИТЕ,ТО ВИЕ И ДЕЦАТА СА ВИ ТАКИВА ИЛИ ПРОДАВАТЕ.
29
0
 
11
 
! Отговори
влезте в час преди 13 години
LEGALIZE
28
4
 
0
 
! Отговори
723 преди 13 години
Ivancho,moito mom4e, qj si spana4e, ne pu6i trevica :))
27
0
 
12
 
! Отговори
Боб преди 13 години
Всеки да има право да прави каквото иска със себе си!!!!
26
1
 
14
 
! Отговори
toni преди 13 години
само за протокола да уточним синтетина марихуанач(чай),се продава в младост,студентски та даже и на витошка,от който човек забравя къде е как се казва изобщо става неадекватен за часове.При някой хора ефекта трае със дни,но никой не търси отговорност за хората, който го предлагат.А едно от най-хубавите неща който ни е дарила природатв е незаконно,лошо,престъпно и хората трябва да лежат в затвора за нея.Няма по *** държава и по мръсни и долни куки.
25
1
 
15
 
! Отговори
D1n1337 преди 13 години
Тия полицаи са по-зле и от комунистите. Да арестуват всички билкари, щом наричат една природна билка наркотик със същия успех могат и утре да забранят копривата, защото е от семейство конопови.
24
3
 
2
 
! Отговори
КГБ/ЦРУ преди 13 години
каже ЗНАЕТЕ ЛИ ЗА ЕДНА ЛЕГАЛНА ДРОГА СЕГА БИЛА НА МОДА някакви чайве ли какво що ? обогатени ..... ?! legaldrugz <--------- даже и сайт си имат и скайпа му е така ! Николай Ташев - знаете ли нещо за него , в смисъл някой купувал ли си е ?
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАРКОТИКА НАМЕРИЛИ,ХАХАХА АВЕ ГЛАМАВИ *** НЕ ДРАЩЕТЕ ЛЪЖИ, КОНОПЕЦА НЕ Е НАРКОТИК ВЕ ТОЯГИ ПРОСТИ... СКОРО ВСЕКИ ЩЕ САДИ И БЕРИ И ПУШИ!
22
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
трябва да се криминализира продажбата а не отглеждането на канабис,ама нали се сещате че ако всички почнеме да си садиме няма кой да купува от управляващите.Това е смешно,нека да осъдят майката природа за това че ражда канабис,това си е растение бе маломници,НЕ води до пристрастяване.Защо не забраните алкохола и цигарите?
21
0
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 13 години
не гледай толкова криминални филмчета
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нашата полиция, освен да гони тревоманчета нищо друго не прави.Ако легализират марихуаната полицаите няма да има с какво да отчитат дейност.
19
7
 
41
 
! Отговори
5858585 преди 13 години
Абе тревата си е трева, който не пуши той не знае какво си е яко.За амфетие и др,подобни вече работата е различна.Ама в тревата нищо лошо не виждам, които си го кефи да си пуши но не и да зарибява.Аз си пуша поне 2 пъти месечно иначе и уча и работя и смятам че това не ме прави по-некачествен човек.
18
0
 
26
 
! Отговори
Fokz преди 13 години
Е точно заради тия закони ,има такива мафиоти.Ако всеки можеше да си отглежда за лична употреба,тези щеше ли да се занимават с това питам.А тях,ще ги пуснат,щото политиците и полицията ги пази.Ако е някой *** с няколко стръка ,ще го изкарат най-големия престъпник.Ама отчитаме дейност....Какво стана със забраната на алкохола в щатите?пс. Последно Минилаборатория или оранжерия са открили?!...
17
6
 
5
 
! Отговори
до #16 преди 13 години
Тая държава си има закони! Колко се спазват е друг въпрос... Не ми казвайте, че тия саксии за собствено ползване са били...
16
29
 
6
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 13 години
ПО 10 ГОД. ЗАТВОР ЗА 4ЕТИРИМАТА.БЪРЗА ПРОЦЕДУРА 7 ДНИ. БЕЗ ОТ/ДО.
15
30
 
9
 
! Отговори
? преди 13 години
Само наркомани ли пишат в тоя сайт??Толкова много растения няма начин да са за лична употреба. Амфетамините също ли са безвредни ,драги наркоманчета? А многото мобилни телефони явно са хоби...Искате да има закони ,но само да ви защитават. Закони които да спазвате не искате да има... Инфантилна работа...
14
6
 
57
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Това е растение, което си расте в природата. Защо някой ще забранява такова нещо? От къде на къде някой ще ме ограничава да си гледам растение в къщи ? Ще го правя каквото си искам мога да го пуша, ям или каквото ми е кеф. Защо да е по различно от това да ям спанак ? Никой няма да ми каже нищо ако си гледам спанак и го пуша нали ? Съвсем друг е въпроса дали искам да пуша трева или не това е въпрос на избор.
13
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за легализация!!!