МВР дири този измамник рецидивист

Живко Методиев лъжел продавачи, че им кара стока, и духвал с парите
Обновена: 10 май 2011 15:21 | 10 май 2011 15:20,
48
МВР дири този измамник рецидивист
Живко Методиев. Снимка: МВР

Полицията издирва рецидивист, извършил множество измами на територията на страната.

Живко Иванов Методиев от Ихтиман действал по схемата „пари за стока“ – влизал в избран магазин и инсценирайки разговор по мобилния си телефон със собственика, убеждавал продавача, че се е договорил да докара стока срещу предварително дадена сума.
След това си тръгвал с парите и оставял служителите да чакат стоката.

Последните 5 престъпления, за които е заподозрян, са регистрирани на територията на Велико Търново.

По информация на местната полиция само през последните 2 седмици 42-годишният мъж е успял да измами служители на 5 търговски обекта на територията на Свищов, Горна Оряховица и Велико Търново.

Установено е, че Методиев е действал по същата схема и в други градове.

Той е задържан на 30 януари за две аналогични престъпления в Дупница. Тогава обаче му била наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“.

Същевременно Живко Методиев е обявен за общодържавно издирване и във връзка с обявена от Районния съд в София присъда за същите престъпления.

МВР призовава гражданите, които имат информация за издирвания или за местонахождението му, да сигнализират на телефони: 062 /662 234  в ОДМВР – В. Търново, 166, 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Анонимността им е гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
5
 
! Отговори
адаша преди 13 години
Даваи адаш докато има балами само така А те никога не свършват дирзай и все така напред
25
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 13 години
АртисТ !!!
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мдааа... *** народ трябва да сме. За да се връзваме на *** номера като на тоя индустански шебек от снимката, и най-вече щом търпим *** да ни разиграват, а ни ги натикваме в миша дупка след всяко подобно изстъпление...
23
1
 
4
 
! Отговори
ИЗВЕСТНО ЛИ ТИ Е преди 13 години
НЯКОИ ШЕФОВЕ ИЗБЯГВАТ ДА РАЗГОВАРЯТ С ПОДЧИНЕНИТЕ СИ И ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАСЯВАТ САМИ. КЪМ 16 УМИШЛЕНО НЕ СИ ВДИГАТ ТЕЛЕФОНА ИЛИ ВЕЧНО СА ЗАЕТИ!
22
0
 
4
 
! Отговори
49075 преди 13 години
Симпатяга :Х
21
0
 
33
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
"Той е задържан на 30 януари за две аналогични престъпления в Дупница. Тогава обаче му била наложена мярка за неотклонение парична гаранция. Браво на съдията. Ето това е правосъдие. Сега тоя съдия който го е пуснал налио се сещате какво ще му се случи? НИЩО!
20
0
 
29
 
! Отговори
LoL преди 13 години
Хванали го, пуснали го, пък сега пак да го хванат, за да го пуснат пак. Хайде "у лево" ние да не сме дойни крави да плащаме данъци, че да се арестува един и същ човек 20 пъти, при 20 висящи дела... Сега този дето го е пуснал да му се дава всичкия домашен отпуск наведнъж да ходи да си го търси, както навремето беше във Военна Полиция...
19
0
 
13
 
! Отговори
ох преди 13 години
И сега кой ще плаща за издирването? Щото съда много се грижи за правата на престъпниците. Как да не го пуснеш като са го хванали само за две измами и има някакво си дело в Софийски районен съд. Ми Българския съд е по-съд от всички други на света.
18
2
 
20
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Тези разбойници се разхождат благодарение на независимата съдебна система в България !!! Е , не е ли време тази система да се промени и да почне да работи за хората ,а не за престъпниците ??? Докога ще търпим това нещо !!! Докога ще ни правят на маолумни ???
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва да си адски, турбо *** за да се вържеш на номера на този ***. Има късмет ***, че не е изсъхнал от бой все още....
16
1
 
26
 
! Отговори
Товаро-разтоварач преди 13 години
Това нямаше да се случи, ако и продавачите на свой ред също бяха инсценирали разговор с шефа си.
15
1
 
2
 
! Отговори
filomena grimaldi преди 13 години
na 30 qnuari e zadarzan po dve analogi4ni prestapleniq v dupniza s nalozena mqrka za neotklonenie. . izdirvaite go obwodarzavno i daite snimkata , imeto i E.G.NETO ako wete i za kura go hvanete. sega pi4a vas vi otklonqva i primer hubav dava, 4e padne li vi vednaz tarikat v razete nai dobre go zavarzete. pusnete li go togava toi si rabotata prodalzava.
14
4
 
9
 
! Отговори
Салахадин преди 13 години
Прости продавачи, кат пенсионер с телефон на БТК.Имал съм аналогичната ситуация.Казах му на подобния измамник дай да си чуя шефа по телефона, че ТОЙ казва!!Опита се да духне,че и пердах яде!!
13
1
 
5
 
! Отговори
КауБойко преди 13 години
Мадридския мошенник, дядката хвалипръцко, горянина плод на поколения кръвосмешения кога ще го пуснете и него за издирване :) . Намерил съм две страшни изгори от английския дворец за Симеон Хасан. И като казвам страшни имам предвид наистина страшни.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Издирвам рецедивистите измамници Спас и Красимир Куртеви от Бургас.Ако някой знае къде са нека го напише. Затвора съм им го осигурил, *** вътре-също!
11
0
 
42
 
! Отговори
Пфу преди 13 години
Да пращат да го търси съдията който го е пуснал.Като не го хване до 2 седмици,той да му лежи присъдата.в добрите приказки така съм чел,че става
10
1
 
6
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 13 години
Ха-ха..Това е Живко, бе...Знам го тоя.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Той е задържан на 30 януари за две аналогични престъпления в Дупница."Кой кво "дири" в такъв случай?!?!
8
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
orginal bulgar krasota nomer 1 po krozotia bulgari grozni ste mirisete na cesan i luk
7
7
 
9
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Дянков,кой ти е измайсторил маската!Супер Е!!!