Арестуваха учител, разпространявал порно с деца

Преподавателят е обучавал ученици от пети до осми клас
Обновена: 13 май 2011 14:36 | 13 май 2011 14:35,
64
Арестуваха учител, разпространявал порно с деца
Снимка: Архив МВР

34-годишен преподавател от Пловдив е арестуван по обвинение за разпространение на детско порно с участието на момчета и момичета на възраст между 6 и 10 години.

Антимафиотите са задържали учителя, докато свалял и едновременно разпространявал видеото в интернет от личния си лаптоп.

"Не можем да разкрием в кое учебно заведение е работил учителят и дали във филмите са участвали деца, на които той е преподавал”, заявиха за Dnes.bg от полицията в Пловдив.

Оттам поясниха, че при проведената акция от дома му е иззета компютърна конфигурация. При първоначалния оглед са открити около четири гигабайта порнографски изображения и видеофайлове с участието на малки деца.

Арестуваният преподавател е обучавал ученици от пети до осми клас в местно училище. Прокуратурата е образувала досъдебно производство по случая.

"Абсолютно забранено е разпространението на порнографски материали с деца”, обясни говорителят на Районната прокуратура Галина Андреева.

Наказанието за подобен вид престъпление е затвор до 6 години и парична санкция до 10 хиляди лева.

Учителят е задържан за 72 часа в следствения арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
0
 
! Отговори
agostina преди 12 години
e nema li koi da go u4isti toq. bog nenakazva za takova ku4e.
63
3
 
2
 
! Отговори
do 39 преди 12 години
Бойловерите са/сте отявлени медицински девианти.Импотентни чичковци, на които нито една нормална жена, нито дори и пълнолетен гей не биха обърнали сексуално внимание. Имате си сайт на български език, който ТОЛЕРАНТНО е оставен от кибер-антимафиотите на ГДБОП да мърси безнаказано българското интернет пространство с гнусния ви "манифест" и педофилските ви прокламации. Парламентарно представителство ли... Да, в някой затвор за серийни изнасилвачи с удоволствие бихме ви го предоставили - доживот.
62
1
 
6
 
! Отговори
кога българите преди 12 години
ще станат по-нормални хора от *** ?
61
2
 
3
 
! Отговори
любопитна преди 12 години
Как е адресът на сайта?
60
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изгонихте кадърните учители, за които преподаването не беше професия, а призвание, сега ще има да се чудите защо само изверги и *** ще преподават на децата ви. Слагайте колкото си искате минуси, но това е истината. Вече няма нормален човек, който иска да стане учител.
59
1
 
8
 
! Отговори
Друг е въпроса? преди 12 години
Шест-десет годишни, все тази. Задавам следния въпрос с кой акъл, като родител се наемеш да взимаш чужди деца в дома си, без разрешение на техните родители?Кой си ти, че си позволяваш подобен произвол? Това да не ти е Бащиния? В момента в който вземеш чуждо дете, поемаш отговорност Аланколу, мозък нещо, сиво вещество в малката ти глава има ли? Нагона е важен! Сега да си "обира пешкира" и да си "сърба попарата", която е надробил. "Кой каквото си направи, никой не може да му направи."
58
12
 
5
 
! Отговори
как става така преди 12 години
че българина уж образован , пък е по-голям престъпник от *** ?! От години си задавам този въпрос и не мога да си отговоря ,защо сте такива вие българите?
57
0
 
9
 
! Отговори
yaro преди 12 години
това че тоя е болен извратеняк е ясно,ама на мене нещо друго ми е интересно-как така се стига до това 6 годишни да снимат порно.....??? къде са родителите на тия деца,как са ги възпитали въобще и как така ги пускат някъде без да знаят къде са...според мен дори някой от тези родители най-вероятно да ги е снимал тия клипове като е събрал приятелчетата на детето си и ги е прилъгал кой знае как...родители ,пазете децата си!!!
56
2
 
5
 
! Отговори
серсем преди 12 години
А,честито му ,дупе да му е яко
55
1
 
5
 
! Отговори
Родител преди 12 години
Слава богу,живея в малък и сравнително спокоен град и нямам познати деца,пострадали от педофили и наркопласьори! и дай боже да нямам!Но ако стане,със сигурност ще подкрепя пострадалите родители,не ме обвинявайте в малодушие!
54
2
 
7
 
! Отговори
до родител преди 12 години
Проблемът е , че чакаме да закачат нашите деца и чак след това да скъсаме топките на еди кой си ! Защо напр. 5-6 съседи не се съберат и да си отмъстят за друго съседско дете ? Във вашият район сигурно има и педофили и наркопласьори ,които са познати на хората там ,но си мълчите нали ,защо не се надигнете и да им покажете за какво става дума?
53
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Деца между 6 и 10 години? Това е психопатия!!! *** трябва не само да бъде съден, но и да му се направи химическа кастрация!!!
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До: PPPСлед като не могат да "разкриват", защо тогава ни съобщават новината? И до кога всичко ще се крие, ако утре това стане в училището на моите деца следващата новина ще е за масови убийства!
51
2
 
9
 
! Отговори
Петкова преди 12 години
В интерес на гражданите, особено на родителите и децата от Пловдив и страната е да бъде разкрита самоличността на учителя-педофил, както и в кое училище е работил.
50
2
 
7
 
! Отговори
PPP преди 12 години
До #29 Киро Правиш ли разлика м/у "разкрием" и "открием"??? Казват, че не могат да "разкрият" (пред медиите имат предвид) в кое учебно заведение е преподавал педофила... И кой педофил слага минуси на всички коментари??? Аман от извратеняци по форумите...
49
1
 
10
 
! Отговори
Родител преди 12 години
Коментара е към 24,така ме вбеси,че забравих да напиша!
48
1
 
15
 
! Отговори
Родител преди 12 години
Ти ела "нормално" да закачаш шестгодишния ми син,пък ще видим къде ще ти виснат топките!!!!!!!!!
47
1
 
4
 
! Отговори
dene преди 12 години
masovo u4itelite gi nazna4avat s vrazki i zatova se stiga do tuk.
46
1
 
11
 
! Отговори
към №45 преди 12 години
Преподавателя от кой университет беше как го снимаха как се изкарва изпит при него. Още колко неща не се знаят.Мерзавци!
45
1
 
8
 
! Отговори
ив 05 преди 12 години
Учителка пияна имаше предаване по бтв