Баба олекна с 1200 лв. Развалили й магия

85-годишната жена от Смолян имала магия за безпаричие
Обновена: 13 май 2011 11:44 | 13 май 2011 11:44,
27
Баба олекна с 1200 лв. Развалили й магия
Снимка: Архив Булфото

В сряда възрастна жена съобщила в полицията, че сутринта в дома й дошла непозната жена, която заявила, че бабата има направена магия. Врачката предложила да я развали.

За да бъде “развалена” магията, възрастната жена трябвало да даде спестяванията си от 1200 лв.

Мнимата врачка ги увила във вестник и започнала да “бае” върху парите.

След ритуала непознатата заръчала опакованите пари да останат скрити под възглавница няколко часа. Само така можело да хване дикиш баенето.

След няколко часа стриктно спазване на указанията възрастната жена все пак погледнала под възглавницата. Оказало се,че там е останал само вестникът.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 13 години
Докато има балами, ще има и тарикати!
25
0
 
5
 
! Отговори
някой преди 13 години
Шегите настрана, но какво искате от хората? Църквата спи на километри, сал един Висарион и едни сливенски свещеници се опитват да противостоят на армиите врачки, баячки, магьосници, шамани, ходжи, екстрасенси, йоги, дъновисти и пр. окултисти. Медиите им правят пропаганда, Гоце им връчва ордени, "ентилигенцията" ги обожава. Какво да се сърдим на една 85-годишна неграмотна бабичка, като по-младите и по-образованите са същите. Само вижте какъв бизнес развъртат врачките по телевизиите!
24
0
 
3
 
! Отговори
dancho82 преди 13 години
abe ot glupav narod osven da krade6 drugo nqma smisal da pravi6!!Zagubeni hora!!
23
0
 
7
 
! Отговори
законен магьосник преди 13 години
до 8 - абсолютно вярно. Тези дни в едно село м/у Елхово и Тополовград са отишли други едни магьосници - от ВИВАКОМ. Извикали са всички хора /почти всички пенсионери-кьорави,дементни и т.н./Накарали са ги да подпишат някакви договори.Никой не разбрал какво подписва, ама всички подписали. После започват да звънят на децата си да питат какво са подписали. Казах, да ме беше питала, преди да подпишеш, а не след това. Е това е положението и тези всички ще гласуват като овце в едно стадо
22
1
 
7
 
! Отговори
7 преди 13 години
Такива са възрастните хора - не мислят с главата си, дядо ми всяка година *** го прекарваха за нещо, що пари е издал за глупости и колко неща им е продал на безценица - и после все се ядосва и се бие с главата, но след месец пак ги водеше. Сто пъти съм му казвал да стои далеч от ***, ама все едно на стената говорих. И все ги води като няма никой да го спре, ама един ден ги заварих и се разхвърчаха *** на всички страни, и дядото го отнесе и май се уплаши и оттогава не ги е водил
21
0
 
5
 
! Отговори
ВДС преди 13 години
До кога ще ни занимават с червени бабички. Предупредил съм моите за подобни измами, пък ако и на тях им направят магия - да става квото ще.
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей сега е момента да викна: " Другари! Ще ви оправя за 800 дни!" . Или да измисля подобно звучаща тъпня. Колкото по-тъпо, толкова повече балъци. Да се чудиш как сме оцелели 1300 години? Може би защото през повечето време са ни пазели я търци, я византийци, я съветите.
19
0
 
2
 
! Отговори
XAxa преди 13 години
И са и направили още една магия 1200 палки назад :)
18
1
 
3
 
! Отговори
?? преди 13 години
Замислете се какво ще стане , ако се премахнат парите и се въведе ресурсно базирана икономика , или да се печатат повече пари, тъй като тези не са достатъчно , и без това тея пари нямат никаква стойност , тъй като не пише че са обезпечени със злато или нещо друго
17
0
 
6
 
! Отговори
az be преди 13 години
Докато има балами ще има и тарикати!
16
0
 
17
 
! Отговори
Двеста преди 13 години
На българина му дай врачки, баячки и магии.
15
0
 
20
 
! Отговори
някой преди 13 години
Магията за безпаричие е подействала!
14
0
 
11
 
! Отговори
До 10 преди 13 години
Единствено сигурно е, че парите ги няма при бабата. Магията може още да е там.
13
1
 
8
 
! Отговори
едното води до друго преди 13 години
Така се гаврят и с младите момичета!
12
3
 
10
 
! Отговори
JollyRoger преди 13 години
Право на глас трябва да имат всички**освен децата, жените, ***, непознатите и хората, които не са наши хора.Не хранете това е цитат : ), но пък има истина
11
2
 
23
 
! Отговори
фифи преди 13 години
Народът ***,животът -тежък и скучен...
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
moje MAGIAta da e nema ve4e
9
1
 
6
 
! Отговори
Факт! преди 13 години
Ще се обадиш на баба ми с преправения си мъжки глас вероятно от / хапчетата против забременяване/ нещо се е видоизменило, сигурно повече женски хормони ли....? Трябва да си много безкруполен и безочлив мазен тип? Подиграват се с възрастните хора с хората въобще и се гаврят и си пряват ежедневно "гаргара" с тях.
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ние бум, а той уаааа! Е точно това ми иде да направя! Да се гръмна, като си помисля колко прости хора има. Обаче тая баба гласува и то най-редовно и от нейния глас и от гласана на такива като нея зависи бъдещето на децата ни. Е, как да не ти се прииска да се гръмнеш или поне да емигрираш?
7
0
 
22
 
! Отговори
воинствен атеист преди 13 години
Ето защо суеверията и религиите смучат биволски топки!