Мъж скочи от Аспаруховия мост във Варна

Тялото на самоубиеца било извадено от водолази
26 май 2011 11:47,
18
Мъж скочи от Аспаруховия мост във Варна
Снимка: архив Булфото

29-годишен жител на варненското село Константиново сложил край на живота си, скачайки от Аспаруховия мост, съобщиха от полицията в морския град.

Сигналът за фаталния скок бил получен малко преди 19,00 часа в сряда. На мястото пристигнал екип, който установил къде е изплувало тялото във Варненското езеро.

В този момент оттам преминал кораб, уточняват още органите на реда. След това тялото на самоубиеца е извадено от водолазен екип.

За последните няколко месеца това е четвъртият човек, който скача от съоръжението, за да прекрати земния си път.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
8
 
! Отговори
KucoiSakato преди 12 години
уважаеми дами и господа,предлагам на всички изпаднали до сустояние "самоубииство", вместо да се самоубиват да взвмат да се саберат пред парламента и РЕВОЛУЦИЯ каквато трябваше да се направи преди 20 години и каквато сега правят в либия ....така поне смърта им няма да е напразна демонстрация на безсилие и поне следващите покуления на България няма да бъдат докарани до такова сустояние на духа от крадливи,некомпетентни и аругантни простаци които сега наистина провеждат ГЕНОЦИД спрямо Българите
16
0
 
5
 
! Отговори
фрезата преди 12 години
Немотията е повсеместна,не е за 1-2-***.Много е трудно на всички,но не това е начина за оправия - отказвайки се от живота.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАКВО ИЗЖИВЯВАНЕ КАТО САМАТА ДЪРЖАВА НЕТИ ДАВА ВОЛЯТА ДА СЪУМЕЕШ. ДОКАТО ОНИЯ В ПАРЛАМЕНТА СЕ ТЪПЧАТ С МИЛИОНИ И ИМОТИ ДРУГИ 6 000 000 МИЛИОНА БЪЛГАРИ СЕ ВАЙКАТ КАК ЩЕ ИЗКАРАТ МЕСЕЦА...................... ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ ВЗЕ ДА СТАВА С БЪЛГАРИТЕ
14
1
 
6
 
! Отговори
абе....... преди 12 години
.......за мен самоубийството е най-голямото престъпление спрямо себе си.Трагедии в живота /особено в криза/,е имало и ще има,но човек трябва да съумее да изживее или да се справи с предизвикателствата.Не мисля,че проблемите се разрешават със смърт.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ СЪВСЕМ ОТЧАЯ НАРОДА........................
12
3
 
2
 
! Отговори
XXL преди 12 години
до rumen221,и какво чакаш?ЧАКАЛ че имаш и много фенове на коментара чакащи да ги оправи някои ама ОТЗАД ***
11
0
 
36
 
! Отговори
СОС преди 12 години
Аз също съм на мнение че едвам оцеляваме след плащането на ток и вода не остава много за ядене и дрехи.Кой няма заеми към банки?Много скоро ще е ежедневие да чуваме за самоубили и отчаяни хора няма значение дали си млад или стар всеки е дошъл на земята да изживее нормално живота си но с такъв паразитен политически живот няма да има оправия.
10
0
 
23
 
! Отговори
JCPenney преди 12 години
ужасна работа.жалко за младия човек
9
0
 
10
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 12 години
ТРЯБВА ДА ГРЪМНЕМ НЕГОДНИЦИТЕ
8
1
 
30
 
! Отговори
gotin преди 12 години
Do 5: А ти сигурно преливаш от интелект и живееш прекрасно в една прекрасна Държава!!! Голяма дума не казвай, защото не знаеш утре какво може да ти се случи! Жалко за младия човек! Колко много станаха вече сллучаите! Причината коя е?? НЕНОРМАЛЕН ЖИВОТ В НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА!!! Това е БГ!!!
7
2
 
10
 
! Отговори
123 преди 12 години
Отишъл е на едно по - добро място!
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това ще е от радост че кризата вече свършва.А може би от отчаяние че без криза как ще живееме!
5
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма бог, който да прощава.Самоубийството не решава нищо, защото след това вече те няма, за да почувстваш облекчение от липсата на проблемите.Само *** може да се лиши от единствения джакпот в живота си - самият живот.Постъпката е равнозначна на нисък интелект или болестно състояние на централната нервна система.Послепис: честито на спечелилите живот. На останалите - Darwin awards.
4
1
 
15
 
! Отговори
галактика преди 12 години
В статията не се дават повече подробности за четирите случая, което си е тревожно като тенденция. Кметът не би ли трябвало да е заинтригуван от това какво се случва на Аспаруховия мост, който по принцип има друга слава - бънджи скоковете ?!
3
1
 
35
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели, Националния ни интерес е кристално ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!- Но вече 21 години чакаме Парламента, Правителството и Президента, чрез бюджета, да започнат да спазват, минималните изисквания на Чл.25 от "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията ни и Лисабонската стратегия, които са и КОНСТИТУЦИОННО ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА:Какви са минималните жизнени и социални изисквания:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвявт чрез глад това е физически геноцид!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 674лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва социален геноцид!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършва Национален геноцид Защото децата ни възпроизвеждат нацията...!!!ИЗВОД:- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2088лв!!! - Днес средната заплата е само 640лв..., а семейният ни доход е само 1280 лева...ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от европейската!!!Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!!- За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят: Данък печалба за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да платят ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...!!!Днес тези наши пари се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧЕНАТА И ПЕЧАЛБА!!!
2
1
 
51
 
! Отговори
$ преди 12 години
В такава скапана държава такива случаи ще стават все по-чести!
1
1
 
53
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Баг да го прости човечеца!