Портиер блудствал с финландска туристка

Насилникът хванал жертвата си в тоалетната на бар
Обновена: 26 май 2011 15:30 | 26 май 2011 15:30,
84
Портиер блудствал с финландска туристка
Снимка: архив Булфото

18-годишна финландка, дошла на почивка в курорта Златни пясъци, станала жертва на блудство, информират от полицията във Варна.

Младото момиче било настанено в хотел „Плиска”, а в сряда вечерта решило да се забавлява в заведение „Бонкърс” в курортния комплекс.

В късните часове финландката била хваната натясно в тоалетната от 24-годишния портиер, който извършил блудствени действия с нея. Мъжът, който е от Шумен, бил арестуван, след като насиленото момиче подало сигнал в полицията.

При друг инцидент в курорта Златни пясъци осъждан за изнасилване и кражби задигнал колата на българска туристка. Той спипал жената до хотел „Детелина” и  я заплашил, че ще я изнасили.

След това изкарал шофьорката от колата, качил се в нея и изчезнал. По-късно бил задържан от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
12
 
9
 
! Отговори
дон Цуцо преди 12 години
Тия,смешниците от "Днес",пак удариха греда с неграмотното си писане...заглавието е : "Ухажор от малцинствата в България бе жертва на сексуално посегателство от страна на финландска туристка,с алкохолно съдържание в кръвта от 2,1 промила."То *** решило да удари кьоравото,а *** го писнало на куките,с версията за изнасилване,която може и умниците да са й вменили.Да,ама кой ще му върже на бай ***,'ко ще да изглежда кат' Ален Делон,ама втората употреба...?! Я вижте Румен Петков как пие?
15
0
 
37
 
! Отговори
zzz преди 12 години
И аз съм българин, и не мразя България, а безнаказаността която се шири вече 20 години....
14
0
 
23
 
! Отговори
Несебърлия преди 12 години
Тъкмо когато си мислех че такива работи стават само тука в Слънчев бряг редовно,се оказва че и в Златните било деградация и алкохолен туризъм
13
0
 
32
 
! Отговори
ринго преди 12 години
цяла зима пост сега в панделата всеки ден месо месо ще си орига на к...р доста годинки.Това че му се е усмихнала няколбко пъти не значи че е готова за секс .За това се говори с момичето ама пусто като не знаят бъкел чужбински горките селянчета направо действат.Срам и позор е да лежиш в панделата заради скандинавка.Тя ако иска идва и направо те хваща за ръката и те мъкне или ти го казва .Мъжки момичета са...няма това онова.Рускините също.Наште надувкаджийки са по авантата ..и беж. .а после бокс.
12
7
 
5
 
! Отговори
JCPenney преди 12 години
затова първо се уговаря тарифата,след сеанса жриците алчният
11
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България дискотеките все още са МНОГО ОПАСНО МЯСТО.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 25 май 30-годишна габровка се оплакала в полицията, че през деня около 4 часа е нападната в колата си на пътя до хотел "Детелина". Непознат мъж я заплашил и изнасилил, след което откраднал и колата й. Нападателят е установен малко по-късно - 41-годишният варненец Осм. Х. Мъжът вече е съден за кражби и изнасилване, уточняват от МВР. По случая е образувано досъдебно производство.
9
11
 
17
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
И какво е виновна страната ни???Аз пък си я обичам въпреки всичко!
8
15
 
23
 
! Отговори
bvc преди 12 години
Още една "жертва" която ще си прибере застраховката и почивката ще и излезе без пари...
7
29
 
33
 
! Отговори
KALT преди 12 години
Мразя ***. Българин съм.
6
11
 
27
 
! Отговори
pi4 преди 12 години
те,финландките знаеш ли кви са девственици
5
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако искаме да имаме добра визия на туристическа дестинация - в очите на потенциалните курортисти - полицията трябва да пипа с твърда ръка, а съдът да разплаква майчиците на такива "герои" като тези, за които се говори в статията. Парламентът да помисли дали да няма допълнение към наказателните закони - нещо в смисъл,че подобни действия злепоставят страната и лишават от хляб хората,заети в туристическия бизнес.
4
22
 
24
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
"Блудство" е юридически термин, който в случая вероятно обозначава орален секс. Предвид женската анатомия и наличието на 24 до 32 зъба в устата, орално изнасилване без съгласието на жертвата изглежда меко казано рисковано. Твърде е възможно младата финландка да не е била добре заплатена за оралната услуга, и това да е довело до подаване на сигнал в полицията. Още повече, че скандинавските младежи идват само за алкохолно-сексуален туризъм... и в един момент е трудно да различиш истината...
3
2
 
41
 
! Отговори
jj преди 12 години
Секса по морето НЕ е само по желание!
2
53
 
7
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Браво на ***, само така с арийците мухахахха
1
5
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до *** вече не може да отидеш на спокойствие! а си свалил гащите,ха ти го е набутал някой :)