Лазар Колев след присъдата: Премазаха ме

Получи пет присъди, най-тежката – до живот без право на замяна
Обновена: 10 юни 2011 19:03 | 10 юни 2011 18:53, Екип на Dnes.bg
654

Две доживотни присъди без право на замяна получи 31-годишният Лазар Колев. Той беше признат за виновен за изнасилването и жестокото убийство на сестрите Росица и Христина Белнейски. Най-тежкото наказание беше постановено от Пазарджишкия окръжен съд, а до решението си магистратите стигнаха след 20 съдебни заседания.

Освен двете доживотни присъди, Лазар Колев получи още три присъди в размер на общо 50 години затвор – две присъди по 15 години затвор за изнасилването на момичетата и 20 години затвор за блудство с Христина Белнейска.

Умъртвяването на младите момиче е извършено по особено мъчителен за жертвите начин. Според съдебния състав всички доказателства сочат, че именно Лазар Колев е двойният убиец от Пазарджик.

Още по темата

Той трябва да заплати кръвнина на родителите Фани и Стоимен Белнейски в размер на 400 000 лева, близо 80 000 лева разноски по делото и държавни такси в размер на 16 000 лева.

Според прокуратурата, няма втори убиец на сестрите, а втори мъж, който е участвал в изнасилването на второто момиче. По случая е образувано досъдебно производство.
Доживотните присъди Лазар Колев може да обжалва в 15-дневен срок пред Пловдивския апелативен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


654
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
9
 
! Отговори
до 11 преди 13 години
кои ще оберат лаврите?
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
10Виждаме, виждаме какво става със съда! Дори една дама сложиха като Калинка:))
13
1
 
84
 
! Отговори
Българче преди 13 години
България има планина близо до столицата си.Има излаз на Море.Има безкрайно красиви планини,минерални извори,супер плодородна земя и още много неща и въпреки това е най-бедната държава в ЕС и няма нито един политик в затвора.От това по-голям абсурд трудно ще откриете.
12
8
 
35
 
! Отговори
наблюдателен преди 13 години
Обърнете внимание на адвоката на родителите,когато говори за това че няма манипулации по делото как замижава.Това ще рече че и той ЛЪЖЕ!Просто и той не е сигурен във вината на Колев!!!
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
8 - Избори много са минали, но едни ще оберат лаврите за "успешно" приключило дело!:)))) Твоята логика я демонстрирай на баба Гицка от Долно ***! Ще се хване!
10
26
 
16
 
! Отговори
2121 преди 13 години
Погледнете се!Съдът бил корумпиран когато не издавал осъдителни присъди!Съдът действал предизборно когато издаде осъдителна присъда!Нещо *** или какво...?
9
16
 
63
 
! Отговори
СРАМ И ПОЗОР ! преди 13 години
Лазар Колев може да е всякакъв, но НЕ Е УБИЕЦ !!!Това дело и тази присъда са ПОЗОР не само за така наречения български съд, а и за цялата държавна система !!!Тя показва, несъвършенствата и в пълна сила и степен.Нейна жертва може да бъде ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, който няма достатъчно пари и връзки, за да си плати, на когото трябва !!!!
8
18
 
13
 
! Отговори
до 3 преди 13 години
какво общо имат пък изборите?От както е започнало делото са минали много избори!
7
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съда я подкара по своему! Убийците полицаи ги оправда, а невинният в панделата:)За двете присъди да попитам прав ли е обругаваният съд! Дано го оправдят момчето! Много мирише този процес! къде ли не ходи материал - САЩ, Англия и накрая - то било тук:)) Бля, бля, бля!
6
20
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който е следил този случай от самото начало ,отдавна знае ,че това момче е невинно.Просто е удобен и наближават избори.Нищо повече.
5
5
 
39
 
! Отговори
Дядо 130 преди 13 години
А смешници изяснихте ли убийството на Раданов..? Сега вече ще получим санкция от Евро парламента а там определено да са заспали ще знаят повече работи, другия случай да съдят държавата и тогава там няма мърдане.....! Всички знаят кой е убиеца....!
4
57
 
24
 
! Отговори
niki преди 13 години
Lazar e ubieca !!! bravo na sada!
3
25
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е моето момче! 100% съм сигурен, че си невинен, но избори идват! като си спомня какво говориха дори родителите на сестрите....но...това е...Никой не се интересува от истината, а от рейтинг!
2
27
 
64
 
! Отговори
bai-hui преди 13 години
Манипулиран процес на 100%.Пак спасиха някое кметско синче или на някой обшински съветник и набутаха невинен зад решетките.Да обжалва и дано го оправдаят.
1
29
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАТО НЕ МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ ,КВО РЕВЕ ТОЯ