Български гмуркач се е удавил в Малта

Не се посочва името на 58-годишния мъж
Обновена: 22 юни 2011 15:30 | 22 юни 2011 15:06, Елка Василева
9
Български гмуркач се е удавил в Малта
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

58-годишен българин се удави във вторник следобед, гмуркайки се край малтийския град Аура, съобщи интернет изданието на в. "Малта индипендънт".

Мъжът, чието име не се споменава, се гмуркал с група от около десетина българи. След получен сигнал за изчезването му в 17,40 ч. местно време полицията, гражданската защита и въоръжените сили на Малта предприели съвместна операция по издирването му.

Два часа по-късно безжизненото тяло на българина било открито от военни водолази.

Аура влезе в българските новинарски хроники в началото на юни, когато в жилищен блок в града бе намерен трупът на 38-годишната българка Ирена Абаджиева, намушкана многократно с нож, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Малтаудавянегмуркач
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
тения, преди 12 години
когато тея са дошли в българските земи са усетили сърбеж по кожата,мислели са че са бълхи - ***.Но това са кърлежчета - акари - демодекс.Тези кърлежчета,поради устойчивостта си и наглостта си да присъстват непременно,са се смесили с гените на новопристигналите хора и животни - бол гени,болгария."и там ли се изсрахте" - говори за професионалните акачи - акарите - профита,работещи с ензими и живеещи в кожата ви,с единствената цел да ви ядат адреналина,да се размножават и да ***,разбира се
8
2
 
2
 
! Отговори
Tanya преди 12 години
Hora ot mnogo nacii poznavam, no takova ne6to kato nas bulgarite ne sum sre6tala! За бога това е новина за трагичен инцидент, които за съжеление не може винаги да се предвиди. Всичко е възможно да се е случило- от загуба на ориентация , проблем с екипировката или просто инфаркт или нещо друго не свързано с дивинга. Защо е нужна тази злоба? Бай Гано аз го виждам изцяло в коментарите на номер 3 и 7 отколкото в горкия човек, който е дошъл тук да се забавлява и да се наслади на хобито си!
7
7
 
0
 
! Отговори
сганьта преди 12 години
100% e бил сутеньор по душа - естествена необходимост на съвременния и модерен българин,а аутопсията ще покаже биотоп на *** в човешко тяло,типично за ***.Сигурно се е удивлявал докато се е давал
6
1
 
3
 
! Отговори
did преди 12 години
до wolf - Ще видим какво ще покаже аутопсията! Аз предполагам коя е била групата водолази и май не са имали местен водач. Поне познатите които го вадиха не споменават да такъв...
5
0
 
2
 
! Отговори
wolf преди 12 години
Не е гаранция разбира се,за това казвам почти,и зависи на каква дълбочина са се гмуркали,не се знаят подробности,но съм чувал за няколко такива случаи,човека получава инфаркт или инсулт,а тогава идва и трагедията.
4
0
 
10
 
! Отговори
do nomer 3 преди 12 години
човекът не се е олял, оакал и тн! Той се е удавил и това е инцидент! Той е турист!До номер 2- екипировката не ти е 100% гаранция, уви!
3
16
 
6
 
! Отговори
и там ли се изсрахте преди 12 години
Има ли някъде място ,където простия , *** и смрадлив *** е отишъл и да не се е олял и *** на метеното?!? Преди години с удоволствие пътувах къде ли не,сега ме е страх и срам къде ще попадна и как ще гледам хората в очите като чуят ,че съм българин.не случайно хората плашат с нас децата си.Затуй предпочитам да си стоя в къщи!Върви им обяснявай ,че не съм отишъл в дома им да ги крада или да цапам там или да бия убивам сънародниците си ,т.е. да им докарам друга беля и неприятност на главата..
2
7
 
2
 
! Отговори
wolf преди 12 години
Не знам за мястото,но ако са били със екипировка е почти невъзможно да се случи,аз съм се гмуркал няколко пъти само със очила и шнорхел,тогава вероятноста да се случи е много по-голяма
1
1
 
13
 
! Отговори
did преди 12 години
Днес.бг - градът се казва АУРА! Как се пише на малтийски е друг въпрос. Друг въпрос е какво са търсили там като това е доста трудно място за гмуркане и не е за всеки! Съболезнования на близките!