Столично ченге въртяло схема за имотни измами

Полицаят е закопчан за 72 часа
Обновена: 24 юни 2011 21:57 | 24 юни 2011 21:57,
27
Столично ченге въртяло схема за имотни измами
Снимка: архив, Булфото

Полицай от СДВР е задържан за участие в схема за имотни измами, съобщиха от МВР.  На 44-годишния главен инспектор е повдигнато обвинение.

Операцията на дирекция „Вътрешна сигурност” е реализирана след сигнали за съпричастността на полицай към схема за измами с недвижими имоти. Членове на същата група бяха задържани преди няколко месеца.

Те действали на територията на столицата, като събирали данни за починали хора без наследници или хора с психични отклонения.

Впоследствие с подправени документи продавали имотите и жилищата им. Служителят на столичното Първо РУП е задържан за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: полицайимотни измами
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
Баба преди 12 години
Цецо-апартамента
25
0
 
6
 
! Отговори
Absolutism преди 12 години
родната полиция ни пази..... да не ни измамят истински измамници, ами те да ни изцоцат. Той сигурно Цецо така си е купил апартаментите
24
0
 
3
 
! Отговори
999 преди 12 години
Тоя да не е работил с Наза и Мето от Люлин?
23
0
 
5
 
! Отговори
nonstop преди 12 години
sled 72 4asa go pusnete da si dovarwi zapo4natoto. biznes da se pravi.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички групи за имотни измами работят с познати полицаи, нотариуси, адвокати и графолог или друг, който подправя подписи. Обикновенно нотариусите и адвокатите, които работят в групите за имотни измами са бивши ченгета.
21
0
 
5
 
! Отговори
paragraf21 преди 12 години
Koi da zastane nevizdate li 4e vsi4ki sa ili banditi ili kradci (komunisti) koi.. njama tija izvergi opora4ixa vsi4ko vseki gleda da si uredi saseljani,bratja i tn tn . Da se varnat i BSP i DPS e togava ve4e eb..a maikata na darzava i sve da doide SDS i DSB sa6tija *** onja kostov ni e zatril okon4atelno razberete za momenta njama koi.
20
1
 
8
 
! Отговори
манго джери преди 12 години
Братче, ела на кръстовището на бул. Н.Петков и Горнобански път, да видиш как миячите *** на автомобилни стъкла дават заработеното вечер на ченгетата
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лелееее, сега да го настанят в една килия с РЦ-та, които са му минали през мазните селски ръце! НЕНАВИЖДАМ ГИ гадните, ***, продажни селяци с фуражки!!!
18
2
 
5
 
! Отговори
do 17 преди 12 години
То и там не е по-различно с милионите *** и ***. Скоро ми се оплакваше приятелка там че е е страх да се разхожда по тъмно дори и с компания.
17
3
 
8
 
! Отговори
Gen преди 12 години
БГ: Всеки 3-ти престъпник. Всеки 4-ти с психични отклонения. Поздрави от Германия.
16
1
 
4
 
! Отговори
робот преди 12 години
нашата полиция ни пази а от данс ни гази и тормози със срс проследяващ оптически-електрически лазер и система свой-чужд инфрачервенарешетка екран и проследяващ лазер за наземна техника и жива сила от години със знанието на комисията по национаална сигурност-министерски съвет и народно събрание.хайде цецко-борисов и първанов сега като идват избори ще ги предвидите кой за кого и колко ще гласуват след като в ЕС разполагат и със снимков материал-автентичен а има и други неуспорими доказателства.
15
1
 
9
 
! Отговори
НЛО преди 12 години
В ТААЯЯСХЕМАА УЧААСТВА И СЛУЖИТЕЛКАТА СЛАДУНКА ВЛАДИМИРОВА СИМЕОНОВА ПРЕНАЗНАЧЕНА ОТ КАТ- СДВР ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ ОТНОСНО ЗАЛИЧАВАНЕ НАА АКТОВЕ СЪСТАВЕНИ ПО ЗДВП И ИЗНАСЯНЕ НА ПРАЗНИ БЛАНКИ ЗА РЕГИСТРИРАНЕ НА МПС КАКТО И СВИДЕТЕЛСТВА ЗА ПРАВОПРАВЛЕНИЕ НА МПС.НО ПОНЕЖЕ Е РОДОМ ОТ С.ШУМА-ГОДЕЧ ООТ КЪДЕТОЕ И МИСТЪР ЦВЕТАНОВ ДЯСНАТА РЪА НА БУДА БОРИСОВ Е ПОД ТЯХНА ЗАКРИЛА И ВМЕСТО УВОЛНЕНИЕ ПОЛУЧИ ПРЕМЕСТВАНЕ И ОБЕЩЕТЕНИЕ ДВУСТАЕН ПО НЕОБХОДИМОСТ.В ИСПЕКТОРАТА СА ЗАПОЗНАТИ НО ГИ Е СТРАХ ОТ УВОЛНЕНИЕ.
14
0
 
9
 
! Отговори
sani преди 12 години
policia=mafia=komunisti=mafia
13
4
 
3
 
! Отговори
МВР ООД преди 12 години
Цвъцко да са ***'а вече !!! Срама нямат тия *** значи... айде чакам оправдателно интервю довечера *** :)
12
1
 
4
 
! Отговори
уфф преди 12 години
е те така ще е след като имаме толкова ченгета...то човек,миционер,човек,милиционер... е те едни милиционери... само мошенници,интриганти,комплексари,всичката *** събрана там :) после имало корупция,престъпления и т.н.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве верно ли са арестували Цв.Цв?
10
1
 
7
 
! Отговори
@ преди 12 години
Плана на Цветан Цветан да внедри полицаи в имотната мафия е преизпълнен,вече има 7 групи състоящи се само от ченгета :)
9
0
 
18
 
! Отговори
belqta преди 12 години
Мутиралите престъпници в БГ се подвизават в полицейски унифарми!
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уволнявания и съд за продажните търбуси! И без това сме ги развъдили като за световно тук - 60 000. Половината да ги махат!
7
0
 
13
 
! Отговори
Дам преди 12 години
То да е само той с мед да го намажеш... Масово е!Майка ми има място в краен софийски квартал. Съседа огради 200 метра място и ни полиция ,ни община се мръдва... От прокуратурата върнаха жалбата с обяснение ,че НЯМА престъпление ??!? При такава полиция ,и съд - такава държава...