Закопчаха старозагорец, изнасял бели робини

Сред жертвите му са момче и непълнолетно момиче
28 юни 2011 20:31,
38
Закопчаха старозагорец, изнасял бели робини
Снимка: МВР

28-годишен мъж е задържан по обвинение за трафик на хора при акция на антимафиотите в Стара Загора, съобщиха от полицията в града.

Мъжът с инициали Й. Г. е привлечен като обвиняем за набиране и транспортиране зад граница на лица с цел сексуална експлоатация.

За периода 2006–2010 година, когато е образувано следственото дело срещу него, мъжът е подготвил и трафикирал едно момче и шест момичета, сред които и едно непълнолетно. Всичките му жертви са от Стара Загора.

Те били транспортирани до Берлин със законни документи, като непълнолетното момиче е изведено от България с пълномощно, подписано от родителите й.

Установено е, че Й. Г. е склонил и седмо момиче – 14-годишна старозагорка, да проституира, но тя не е напускала страната.

Мъжът е задържан за срок от 72 часа.

Уведомено е и Националното бюро „СИРЕНЕ“, тъй като за 28-годишния старозагорец е издадена международна заповед за арест от Швейцария. Той е търсен в страната също заради трафик на хора с цел сексуална експлоатация и склоняване към проституция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Колко да са бели? преди 12 години
Две *** си говорят и едната пита:- Ти първия път за какво прави секс, за пари или по любов?- Ами по любов беше, то два лева пари ли са...
32
0
 
1
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Спокс ще го пуснат,още повече ако е изнасял българки,щот *** като ***,защитени,човека ще бутне некоя друга хилядартчица и ай утре пак
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не разбрах, "Сиренье" - то, по стандарт "Стара планина" ли е?
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 2006-2010г. са го наблюдавали, разбирай правили чадър спокойно да си прави парички, и сега вече са решили, че е негоден за служба на МВР и са го дали в жертва. Нормално е хич и не учудвайте!
29
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мисля че става въпрос за ЧЕРНИ робини..***
28
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех дано има татковци на място у тая България та да му............
27
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уведомено е и Националното бюро СИРЕНЕа то е предвижело нещата до областното бюро- КАШКАВАЛа те са предали на местното бюро- КИСЕЛО МЛЯКО
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
27Кви глупости плещиш бе ***?!Кви "висшочайши протекции", кви пет лева??Сестрати е ***.Водиш я в Германия и я пускаш на пиацата.Ето ти сводник!
25
1
 
24
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Националното бюро СИРЕНЕ.....Задавих се.....
24
3
 
3
 
! Отговори
ANONIMEN преди 12 години
DOXODEN BIZNEC,nqma 6to.DOXODEN I ZA BG.
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
" за 28-годишния старозагорец е издадена международна заповед за арест от Швейцария."Откога ? И защо е на свобода досега? Нали разбирате, че тази "професия" сводник, не може да се практикува самосиндикално, без някаква ВИСОЧАЙША благословия ? Не съм сигурен,че е трудно да се разплете възела... Просто.... трябва политическа и правна воля! А има ли я ?.......
22
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уведомено е и Националното бюро СИРЕНЕ.Da vi serem na abriviaturite
21
4
 
9
 
! Отговори
Циганчета ли са били преди 12 години
изнасяни за чужбина?Ако е така,съмнявам се,че родителите само на едно от момичетата са дали съгласието си.Според мен,при повечето от случаите,или родителите съзнателно дават подрастващите си деца за такива цели,или пък разни животни /роми от мъжки пол/ купуват девойчето от родителите му уж с цел брак, а после стократно си избиват дадените пари, като я извеждат в чужбина и я карат да ги "отработи" - така,както в някои ромски кланове младоженката чрез кражби или просия "връща" парите,дадени за нея
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това момче бяла робиня ли е? Хахаха!
19
2
 
17
 
! Отговори
13-тия преди 12 години
Доброволно никой никога не си е продавал тялото всичко е по-принуда било тя финансова , психическа или через бой разлика няма никъква . Е пусто добре че има и жени принудени да се продават че иначе такива комплексирани комунисти опалянка онанисти като теб все на сух режим ще си седите .И ръчичките все на юнашко мляко ще ти миришат .
18
2
 
6
 
! Отговори
до13чеки Макиявели преди 12 години
Колега като теглят хората кредит за да преживеят а после банката ги стисне за гушата това какво е ? Усложлив банкер или да речем подхоящо лице им намеква имаш хубава жена ако искаш ние ще ти оправим кредита но женати за 6 месеца ще трябва да работи еди къдеси съгласни ли сте ? Такива закъсали има колкото щеш по бингозалите и казината . После девойката я зобят с наркотици и остава вечно тяхна . А такива комплексирани *** си дават последната пара да чукат
17
2
 
0
 
! Отговори
mom4il преди 12 години
koito ne si plashta go fashtame za nazidanie i za strah na ostanalite,tuka si imame pravila
16
2
 
21
 
! Отговори
Ivo преди 12 години
7 врачани са преспали в килии след като са си позволили да пият липов чай на аванта. Бракониерите са хванати на местопрестъплението и са арестувани за едно денонощие, съобщи кметът д-р Костадин Шахов.Оказва се, че брането на липов цвят дори за собствени нужди е незаконно, ако нямаш разрешително от общината. За тази кампания от кметството са издали само 6 тапии за събиране на билката като на всяко от тях е посочен точно от кой район могат да берат цвят. Трите разрешителни за са града, останалите - за селата.
15
1
 
25
 
! Отговори
Гацо преди 12 години
Тоя дето са го хванали е даден курбан от босовете . Нещо не е слушал или е искал да излиза в пенсия вероятно и са го бутнали на шушляците да отчитат деиност . Съден бос на сводници в БГ не е имало и едвали ще има . Асен Гагаузов и братята евреичета Иосковците контролират всички сводници от Сливен и региона а също и ловешка област . Все още има бардаци охранявани от ИПОН Бъфи да не се прави на чесна булка .
14
4
 
4
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
*** им го обяснявай, баце, пръскат им фуниите денонощно по кабинките и после се праят на големи пички :D ама така е, филията като им виси до колене :D