Години се укривал, но сега белезници за "Благословения"

Тихомир Тилев бил задържан през '04 с дрога, а от '09 е с присъда
Обновена: 15 юли 2011 15:12 | 15 юли 2011 09:13,
52
Години се укривал, но сега белезници за "Благословения"
Снимка: архив Булфото

"В Димитровград реализирахме спецоперация „Благословеният” по задържането на издирвания Тихомир Тилев", обяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"На 1 юли 2004 г. на ГКПП Връшка Чука, на границата между България и Сърбия, Тихомир Тилев е бил задържан с 26,5 кг хероин. Първоначално е бил с мярка "задържане под стража". Впоследствие Софийският апелативен съд е заменил мярката с домашен арест през 2005 г.

През 2009 г. Тихомир Тилев е бил осъден от Хасковския съд на 10 години затвор и глоба от 100 000 лева. Присъдата му е потвърдена от Пловдивския апелативен съд през ноември 2009 г. В края на годината Тилев се укрива", уточни министър Цветанов пред "Фокус".

Рано тази сутрин Тихомир Тилев е бил задържан от спецчасти в село Добрич, община Димитровград.

"Нарекохме операцията "Благословеният", защото трудно може да се обясни мярката "домашен арест" при задържане с 26,5 кг хероин", допълни МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нарекохме операцията "Благословеният", защото трудно може да се обясни мярката "домашен арест" при задържане с 26,5 кг хероин", допълни МВР шефът - Когато има такава на пръв поглед странност, не трябва да задаваш реторични въпроси към себе си и обществото, а да се потърси обеснението за това от съответните органи!
6
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Хоохохохохохох, а радетелите за Майка България искат вот за провал в МВР :))))) Благословеният, БСП и ДПС не са могли да го хванат за цял мандат :)))) Хохохохохохо!"Хохохохох ... ако можеше да четеш ... хохохохох ... щеше да разбереш, че е задържан и осъден по време на предишното правителство ... хахахахха ... и след потвърждението на присъдата от Апелативният съд забегнал по време на Боко и Цоцко! ... ахахахахаха ... и една година не можели да го заловят ... вервам им! :)))
5
5
 
21
 
! Отговори
hexz преди 12 години
до 1 - приятелю не че не са могли да го хванат, а не са искали - просто защото си е плащал на който трябва.
4
5
 
28
 
! Отговори
УЖАС преди 12 години
от българския съд може да очакваш всичко, нямаше да се очудя ако го бяха пратили на ексурзия на Малдивите да си похарчи парите от дрога
3
10
 
31
 
! Отговори
един луд преди 12 години
ЦВЕТАНОВ !!! ОТИВАЙ СИ ,ЧЕ ПАРТИЙНАТА КАСА ОСТАНА ПРАЗНА!!!.ПРИБРА ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА НАС .
2
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съдиите на Гоце са виновни за това! Целият му ВСС работеше против държавата!Защо не ги смениха изцяло вече, не разбирам?
1
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хоохохохохохох, а радетелите за Майка България искат вот за провал в МВР :))))) Благословеният, БСП и ДПС не са могли да го хванат за цял мандат :)))) Хохохохохохо!