Закопчаха шеф на футболен клуб с половин кило дрога

В дома на Красимир Гачев в Костинброд имало мини нарколаборатория
Обновена: 26 юли 2011 18:31 | 26 юли 2011 18:31,
20
Закопчаха шеф на футболен клуб с половин кило дрога
Снимка: Архив, Булфото

Шефът на третодивизионния футболен клуб "Бенковски"-Костинброд Красимир Гачев в заържан в момент насделка за продажба на половин килограм синтетична дрога.

Гачев и още двама души за арестувани при специализирана полицейска операция с кодово име "Президентът", съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Фокус.

Шефът на "Бенковски"-Костинброд е задържан в района на 101 СОУ.

Заедно с него е задържан 44-годишният Валентин Виденов, който е криминално проявен за продажба на наркотици. В момента мъжът е в изпитателен срок по присъда.

В къщата на президента на футболния клуб в град Костинброд е открита малка лаборатория за производство на синтетична дрога.

В двора пък полицаите открили насаждения на марихуана, а прилежаща стопанска сграда била пригодена за сушилня за канабиса.

В лабораторията е задържан 36-годишният Румен Трайков от село Петърч, който е криминално проявен за документна измама и заплаха за убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
днес го хванали утре вече са го пуснали ЦЕЦО като те слушам да говориш за престъпници си много смешен майка за кои престъпници говориш за ония с които си играете на стражари и апаши ли ами те затворите са препълнени с кокушкари бе човек а извора на наркотика си ври а самите престъпници щъкат по улиците като охранени ***
19
1
 
1
 
! Отговори
от възмотен преди 12 години
И КАКВО ЩЕ ГО ИЗКАРАТ БОЛЕН И ЩЕ СТАНЕ КАТО БЕЛЕНСКИ 62 КГ ГО ХВАНАХА БЕШЕ БОЛЕН БЛИЗО 3 ГОДИНИ И КАКВО С ПРЕСЪДА ОТ 6 ГОДИНИ ТОЯ ЩЕ Е СЪЩИЯ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ ПАРИТЕ МУ НЯМА ДА ВЗЕМАТ И ЖИЛИЩАТА КОЙТО Е ИЗКАРЪЛ ОТ НАРКОТИКА
18
2
 
3
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
Да ми вдигнат данъците за да могат да ремонтират футболния стадион на човека.Сигурно за това е започнал да търгува с дрога,защото милее за българския футбол и събира пари за стадион.А не както някои мерзавци твърдят,че с български футбол се занимават само хора,които перат пари от престъпна дейност.
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще ги пуснат, помните ли онези 'крокодилите' Гейзо, магистралните крадци и убийци които стреляха по полицаите на Тракия ? Ами съдът ги пусна и сега всички а на свобода , без този който застреляха . Един по един се изнизаха, а за Цуцко остана само смешката от случката как ранен в крака избяга през снега и сам се появи с адвокат след 1 месец в София ;))) Докато 200 жандармеристи ходеха пеш през снега. Смех, пауза и пак смех !!
16
1
 
9
 
! Отговори
ПРосото преди 12 години
Тоя го е ударил през конопа...
15
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** са отново в траур-конфискуваха им дрогата,,и сега от къде пари за изборите?
14
5
 
7
 
! Отговори
nikodim преди 12 години
Krasi Ga4ev e priatel s na4alnika na BOP-a v sofia oblast Dani Gen4evq sponsor e na RPU-toq dokoga 6te prodalgavat tezi mi6ki da prikrivbat prestapnici.
13
2
 
21
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
Пак ще отиде на вятъра работата на полицията. Защото нашият подкупен съд ще ги пусне , разбирасе срещу солидна сума. И вследващите статий пак ще четем " стари познати на милицията"
12
5
 
13
 
! Отговори
абе защо го хващате преди 12 години
човека бе ?! Кой знае какъв бизнес си въртеше , няколко *** му продават стоката на клиентите , а той обира каймака ! Можеше да хванат дребните риби - *** !
11
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жал ме е за теб.Как може да свържеш желанието на феновете на футбола да гледат любимата си игра на красиви стадиони с тази новината не ми побира главата.Ограничен човечец си.
10
17
 
24
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Посланика на САЩ каза че и Борисов продава амфетамини но никои не го арестува.
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
I PAK POZNATI NA POLICIIATA ...I PAK NA SVOBODA!!!
8
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Синтетични наркотици?! Смятайте, че БеСеПе са бесни от този факт и вече гласят следващия вот на недоверие. Партиината им каса се пълни от продажба на синтетични наркотици.
7
3
 
34
 
! Отговори
СТАЛИН преди 12 години
НА ЦЯЛАТА ГРУПА ВЕДНАГА ПО ,,20''ГОД. БЕЗ ОБЖАЛВАНЕ.
6
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде всички форумци плюещи ЦЦ и полицейщината и полицейското насилие да нададат вой.
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да го издигнат за вице на Киро Варненския.
4
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя да не се окаже поредния кандидат за президент,например с вице *** Куцкова,по аналогия на Алексей Петров и Душана Здравкова...
3
4
 
47
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Повечето такива футболни "шефове" са подобни ***!А вие им стройте нови стадиони на мискините с пари на българските данъкоплатци,а те да си джиткат с джиповете,да еб*т ***,и да тровят децата ни с проклетата дрога!
2
5
 
23
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Тъй де,баш "Президентът" е трябвало.Ама сте ги объркали!!!
1
5
 
16
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
TOA CECO PANI FANA E ZA TAA MU DEINOST REVAHME V PARLAMATA