Пиян зет пребил тъста си до смърт

Опитал се да спаси дъщеря си от пореден побой
Обновена: 1 авг 2011 19:42 | 1 авг 2011 19:42,
78
Пиян зет пребил тъста си до смърт
Снимка: Архив Булфото

74-годишен мъж е бил убит от зет си във великотърновско село, съобщиха от МВР.

Сигналът на тел. 166 подала Антоанета Тодорова, кмет на село Водолей. Тя обяснила, че около 20,20 ч. имало скандал в семейството и след това възрастният мъж бил убит.

Разследващите органи установили, че убийството е извършил 39-годишният му зет от същото село.

Младият мъж редовно се напивал и пребивал жена си, с която живеел на семейни начала.

Вечерта на убийството той отново запивал в местната пивница. Младата жена решила да се прибере при родителите си, за да избегне побоя.

Това обаче не я спасило, защото почерпеният мъж отишъл в дома им и започнал да я бие. Тогава се намесил баща й.

Пияният зет го убил, като го удрял по главата и тялото. Това е причината за смъртта, констатирана впоследствие съдебният лекар. Трупът на 74-годишния мъж е откаран за аутопсия в МОБАЛ " Д-р. С. Черкезов" – Велико Търново.

След проверка на МВР се оказало, че извършителят е криминално проявен и осъждан. В момента той е задържан за 24 ч.

В Районно управление „Полиция” е образувано досъдебно производство. Материалите по случая са докладвани на Великотърновската окръжна прокуратура. Работата на разследващите продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
Джуди преди 12 години
В с.Водолий от 500-те жители, които са предимно от ромски произход, повечето са трайно безработни.Правете си извод.
75
1
 
8
 
! Отговори
13 преди 12 години
Съгласна съм с тези,които обвиняват и ЖЕНАТА!Аз съм малтретирана от съпруга си,след което се разведох,а тя няма и брак/за деца не се споменава/-защо продължава да го търпи?Живота на човек е такъв какъвто той сам си го направи.Крайно време е да го осъзнаем,сега тази жена-няма нито баща,нито мъж,ще е още по-зле,когато той излезе-независимо след колко време!Затова, моя съвет е - веднага зарязвайте този,който,макар и един шамар ви е ударил,защото ЩЕ ПРОДЪЛЖИ!
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Около 20 часа в неделя кметицата на с. Водолей Антоанета Тодорова за пореден път видяла, че в центъра на селото се заформя семеен скандал, причинен от 39-годишния Антон Симеонов, който бил известен с прякора Турчина. Той редовно пребивал жена си. На няколко пъти дори се заканил, че ще я реже с брадва.
73
1
 
16
 
! Отговори
357mag преди 12 години
Не съм комунист но по времето на БКП имаше едно хубаво нещо и това са лагерите ,където изпращаха подобни гадове.Алкохолици,побойници,хулигани и лентяи само по този начин ще се "излекуват"
72
2
 
9
 
! Отговори
Дарвин преди 12 години
Нещата ще загрубеят и още повече, паралелно с увеличаването на *** турското население . И няма нищо общо с материалното състояние . А с еволюционното развитие ,и корана на животните *** към жените си !
71
0
 
8
 
! Отговори
До 66 преди 12 години
Това е убийство по мъчителен за жертвата начин,така че мярката му за неотклонение ще е задържане под стража,никой няма да го освободи след 24 часа!
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Битовата престъпност е с размери на епидемия! Сякаш в тази държава не им пука нито на правителство, нито на МВР нито но прокуратура, нито на защитниците на правата на човека /те защитават само *** и хомосексуалистите/ НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В ТАЗИ КРИМИНАЛНА ДЪРЖАВА!!!!
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Реалистична картинка от Българско село през 21 век!
68
7
 
8
 
! Отговори
Zemevladelec преди 12 години
20 лв за кило ракия, 10 лв за цигари и легализация на леките наркотици ! Само така хората ще спрат с типично българските белези на уродщината !!!
67
9
 
7
 
! Отговори
жена преди 12 години
Жените си падат по "лошите момчета".
66
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E..си *** долен. Горката жена,колко време ли го е търпяла...тъжното е ,че в такива комлексари в България под път и над път,никога не се знае на какъв *** ще попаднеш. Иначе сме бедна страна,но да се нафиркваме всеки ден по кръчмите имаме пари,да ни се чуди човек,как става тоя номер..
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Криминално проявен и осъждан и е оставен на свобода да трепе семейството си! Супер! ОК, може и да си е излежал присъдата, ама не трябвали полицията да го следи по някакъв начин дали няма да извърши ново престъпление. А сега какво? Извърши някой тежко престъпление, хванат го, приберат го уж за няколко години, пуснат го предсрочно и после той може да си вилнее на воля!Горките хора! Ама и тази къде е гледала като се е забъркала с тоя ***! Дано поне този път го приберат за дълго.
64
2
 
6
 
! Отговори
болна държава преди 12 години
Трабваше да завършат темата така:В момента той е зарържан за 24 часа след което ще бъде освободен (я под домашен арест, а без присъда) Така е най-правилно написано !
63
5
 
6
 
! Отговори
жена преди 12 години
До 61Ти си луд. Време е да се лекуваш.
62
0
 
10
 
! Отговори
Леле преди 12 години
По- лесно ви е да ги пишете *** и хоп отмятате новината. Да ама не са и е редно да се замислите вие какво семейство имате. Дали и вие посягате или го смятате за животинско... Дали и за вас живота е само да се насмучете с алкохол и да пребиете някой който е наблизо (жена ,дете , съсед , компания на масата...).Страшно деградирахме и е време всеки да се замисли !
61
2
 
6
 
! Отговори
еееехххххх преди 12 години
И това ли са *** или...ааааааааа
60
0
 
9
 
! Отговори
наско преди 12 години
относно жената: Бие ме, щото ме обича :Дотносно зетя: Айде сега зетко в ловееч. там да видиш има ли пиене има ли жена има ли бой. бой има, ама от съкилийниците!
59
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жените са мазохисти по природа и винаги си избират такива партньори, а свестните ги смятат за ***. Така им се пада!
58
0
 
5
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Кой така жестоко те заблуди?:)Защо искаш да хвърлиш и други агнета в заблуда?Има тел.166-това е дежурната на мвр и работи и ще работи винаги.
57
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
I PAK POZNAT NA POLICIIATA!I PAK NA SVOBODA!