Спипаха четирима албанци, издирвани за отвличания

Граничните ни полицаи ги хванали на Гюешево
Обновена: 1 авг 2011 11:12 | 1 авг 2011 11:11,
43
Спипаха четирима албанци, издирвани за отвличания
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Четирима албанци, издирвани чрез Шенгенската информационна система, са задържани от служители на Граничната полиция, съобщиха от МВР. 

За тях има издадена европейска заповед за арест за извършени тежки престъпления на територията на Гърция – изнудвания и отвличания с цел откуп.

В петък вечерта около 21,00 часа гранични полицаи спрели за проверка таксиметров автомобил на около 7 километра от ГКПП Гюешево.

В колата, която се движела от Кюстендил, пътували четирима албански граждани – трима мъже и жена на възраст от 20 до 28 години.

Обяснението за пребиваването им в страната ни предизвикало съмнение у граничните полицаи. То било потвърдено след направената справка в ШИС – оказало се, че четиримата са обявени за издирване от Република Гърция за извършени тежки престъпления на територията на южната ни съседка, последното от които е от май месец тази година.

На четиримата чужди граждани е наложена 72-часова мярка „задържане под стража”. Предстои процедура по предаването им на гръцките органи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: албанциГюешево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
2
 
! Отговори
КОСТА АРВАНИТИС преди 12 години
АЛВАНЕ СТЕ ТИ ОДРЕЗА ОШИЧКИТЕ,АКО ТЕ СПИПАМ В ЕЛЛАДА....ЧУЛИ ЛИ ХОДЕЩА РОНСКА ВЕЩ, КАКТО Е КАЗАЛ АРИСТОТЕЛИС.
21
3
 
3
 
! Отговори
100%Albanian преди 12 години
na koyto mu stiska prodava narkotici i oruzhiq... a koyto nqma topki raboti kato PROSTITUTKA ili TRAVESTIT... kakvoto raboti6 i ti anonimen
20
12
 
1
 
! Отговори
КОСТА АРВАНИТИС преди 12 години
ЕЛЛАДА ТРЯБВА ДА ВЛАДЕЕ ВСИЧКО НА ВАЛКАНИТЕ...ДРУГ НЕ...ГЪРЦИТЕ СА МОИ БРАТЯ..АЗ СЪМ ГРЪК ОТ ВУЛГАРИА.
19
3
 
6
 
! Отговори
100%Albanian преди 12 години
666- kakvo sa gonili...? edna grupa ovca sre6tu edin... neka da probvat edin po edin, da vidim kolko 6te im stiska... ako si bil v gayreec sigurno znae6 ,mnoo dobre kolko gi e strah na vsi4ki gyr4eta ot ALBANCITE...a ne samo v gurciq hodi na vsqkade po evropa kazhi im kakav si 6e te pluqt 6e ti kazhat PROSTITUTKA... a kazhi im 4e si ALBANEC 6e ima6 100% uvazhenie po ve4e...
18
3
 
21
 
! Отговори
666 преди 12 години
Ако ги предадат на Гърците ония ще им разкажат играта.Гледах веднъж близо до омония как гонеха и заловиха някакъв албанец.Какъв бой го биха само докато минавах оттам идея си нямате , направо го смляха тотално.Ако нашата полиция действаше така с *** престъпността у нас щеше да намалее с 90%.Албанците са най-големите *** на Балканите и заслужават да бъдат пребивани и мачкани.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лидера на БСП Сергей Станишев излезе с остра декларация по случая,в която обвини правителството в полицейщина и незачитане правата на престъпниците. Той добави още,че от неговата партия готвят вот на недоверие първо защото е възмутен от правителството и второ защото и без това вече е минала цяла седмица от предишния и е време за нов.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Albancite sa GADNA NACIIA!PRODAVAT DROGA V GERMANIIA DA SI KUPUVAT ORAJIE!!
15
4
 
2
 
! Отговори
john преди 12 години
do arvanitis ne govori gluposti za nesta ot koito niamash poniatie
14
3
 
5
 
! Отговори
нло преди 12 години
а служителката от сдвр сладунка владимирова симеонова род.с.шума-годеч кога най после ще я задържат за корупция и съучастие в регистриране на мпс в кат дървеница в едно с криминални лица от люлин.или понеже е селска и позната на цветанов вместо съд и затвор я обещитиха с двустаен от мвр -тил нищо че живее на семеййни начала и в жилището и се извършва оксидация на оръжие и разфасовка на амфетамин и наркотици в люлин бл.618 вх.г ет.2 ап.55.срам за мвр и испекторат мвр.шенген друг път.
13
1
 
19
 
! Отговори
Цецо преди 12 години
Престъпниците са си престъпници, без значение от каква народност са!!! Поздравявам граничните полицаи за проявения професионализъм!
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 1:още ти гъмжи в главата името на Георги Кастриоти Скендербег нали?
11
2
 
9
 
! Отговори
Albaneca преди 12 години
ех ся в Всеки народ има *** тези са решили да го карат по тесния път тяхна си работа в всяка държава го има нито са първите нито са последните
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и то в Гърция всякви има но не и Гърци така излиза хах
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 1:МОЖЕ БИ ЗАЩОТО НАВРЕМЕТО ИЗСЕЛИХА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И ТЕБЕ ТЕ Е ЯД ХАХХАХАХХА
8
2
 
10
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
За тия затвора е като курорт.......те са още в родово-общинния строй и единственния начин за озъбтяване на тези главорези е трудови колонии,
7
1
 
4
 
! Отговори
Арванитис преди 12 години
Напротив, има си стари , а и не толкова стари хора по селата на Пелопонес , островите Саламина и Евбея, както и на северозапад до албанската граница, където се говори още арванитския език-старинен южноалбански/тоски/ диалект.За сведение и на територията на днешна БГ има едно албанско християнско село- това е с.Мандрица, общ.Ивайловград. В района на Димотика и Софлу също има няколко арванитски села. Ето нещо от тези арванити, което е си е вече почти тракийско по същността си - youtube/watch?v=5u_OtQA3bMY
6
2
 
15
 
! Отговори
......! преди 12 години
Да им хвърлят един хубав бой преди да ги дадът на гърците.....!
5
2
 
4
 
! Отговори
DO 4 преди 12 години
NISTO OT EZIKA NE SE E ZAPAZILO OSVEN OT BALGARSKIA NO OBIKNOVENNO FONETICHNO POZNATOTO E NIAKOIA GLUPOST
4
6
 
15
 
! Отговори
Арванитис преди 12 години
Всъщност знаете ли, че поне 1 млн. от днешните гърци са всъщност с албански произход - т.нар. арванити, които са православни християни.Дори до началото на 19 век Атина и целия район на Атика и островите там са били с преобладаващо арванитско население.От друга страна в областта на Южен Епир, който е в Гърция днес също епириотите са от албански произход.Почти 500 хиляди гърци са с армънско/цинцарско, влашко/потекло - в Епир,Тесалия, гръцка Македония.А колко са с българска/македонска/ народност!
3
10
 
13
 
! Отговори
gft преди 12 години
@1айде бе, сериозно ли?ние да не сме повече стока?както и там, така и тук, така и навсякъде си има ***, има си обаче и нормални хора.btw шиптър и албанец е едно и също нещо, поради простата причина, че албания на албански а шчипъриа.