160 дка слънчогледи... и тук-там марихуана

Столични полицаи разкриха нивата до село Чепинци
31 авг 2011 15:30,
41
160 дка слънчогледи... и тук-там марихуана
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Марихуана, прикрита в слънчогледова нива, разкриха столични полицаи в заемлището на село Чепинци, съобщи МВР.

Криминалистите открили нивата, след като по-рано заловили с амфетамини 39-годишен мъж. При обиска в дома на задържания е намерена и марихуана, а мъжът обяснил на полицаите, че си я е набрал от нива край София.

Той завел разследващите до мястото – земеделски имот около 160 дка. Там, между слънчогледи, били засадени канабисовите растения, израснали на височина около 2 метра.

Точното количество на наркотичното растение тепърва ще бъде установявано. Задържаният мъж е освободен от ареста под парична гаранция.

Слънчогледовата нива е дадена под аренда на двама души – на 33 и 35 години, от село Чепинци. Днес предстои те да бъдат разпитани.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Metalex_ преди 12 години
До 38Пуши им се на ченгетата, бе, човек, разбери ги :D
37
0
 
2
 
! Отговори
PPP преди 12 години
Да идат да ми опеват нивата в Казичене, че цялата е обрасла с коноп. После ще го пишат като акцийка и т.н.... Да ви е.а и в полЮцайте смачкани. Да ви имам и проблема с марихуаната
36
3
 
4
 
! Отговори
чул-недочул преди 12 години
Може би са искали да кажат "жмел"...ама не е жмеляк това на снимкатааа, не ееее.Хубава главица е това, аххх гадна милиция докога ще тормозят пушилистите беее докогаааа
35
0
 
2
 
! Отговори
Шива преди 12 години
Ха ха ха какъв хмел ви гони бе неразбирачи вижте в гугъл на снимки какво е хмел... аз разбирам и ви казвам, че това е холандец на снимката 1100 % сигура
34
0
 
0
 
! Отговори
mesha преди 12 години
do gogo. Ti mi vze dumata ot ustata, kolko divak nabraha tazi godina kokoboko i kompaniq ne eistina. A divaka raste navsqkude v bg. sigurno skoro v poslednite dni predi izborite shte berat vseki den xaxaxaxxaxaxaxa
33
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ами ето какво става: селяните пушат, гражданите пушат, възрастните пушат, пушат и кварталните хлапета, пуши и посланикът на щатите, пушат и звездите на рок сцената, пушат и родители, пушат и чужденците, пушат и ветераните, пушат и неизлечимо болните, пушат и хората по партитата, пушат в градинките, пушат по паланките, пушат в планината, пушат в зоопарка и изобщо има ли някой, който да не пуши?! и за какво изобщо излизат тези измислени новини, и защо изобщо е наказуемо това да пушиш??
32
1
 
7
 
! Отговори
gogo преди 12 години
за трета поредна година на същата нива полицаите правят разкритие- див коноп. Другата година отново ще направят сензационното разкритие.
31
3
 
18
 
! Отговори
4:20 преди 12 години
Първо в България расте дивият Cannabis ruderalis масово в ниви из цялата страна като бурен.Никой не го сее щото не става за пушене.Второ това на снимката не е Cannabis ruderalis, а висококачествен сорт какъвто балъците няма и да видят.Трето ЛЕГАЛИЗАЦИЯААААА!
30
1
 
3
 
! Отговори
не спорете преди 12 години
това на снимката така е снимано, че не можеш да бъдеш съвсем сигурен хмел ли е , канабис ли е ... прилича и на двете в случая
29
3
 
1
 
! Отговори
Ganjata преди 12 години
Tozi donosnik trqbva da si plati !
28
6
 
20
 
! Отговори
Бат Бойко преди 12 години
Марихуаната и разни му треволяци трябва да се ОЗАКОНЯТ - както в други Европейски държави.! Иначе икономиката ни ще замре.!
27
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
160 дка марихуана... и тук-там слънчогледи. Така ми звучи по-добре.
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за това олиото е скъпо,значи ?!?!?!?
25
0
 
25
 
! Отговори
Морския преди 12 години
Прадядо ми обясняваше как са сеели индийски коноп около царевичните ниви за да не ходят къртици... :) Ама в случая надали е така... :)
24
4
 
10
 
! Отговори
KIRIL DO 16 преди 12 години
TI AKO SI VIJDALA MARIHUANA AZ GLAVATA 6TE SI OTREJA
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голям праз.Тва колко кила нелегална марихуана фанали или колко плика амфетамини изгорили как ме прави богат?Да не би случайно да се продават легално и да пазят богатството на родината по някакъв начин?Простотии и прах в очите на хората.Баламурниците се радват: "Фанаха Дрогата!!!" а довечера пак ще им вдигнат тока а утре ще ги уволнят.Радвайте се *** и пийте наливен боздуган вече сте по-богати, добри и щастливи. Фанаха наркотиците!
22
1
 
47
 
! Отговори
до хейтър преди 12 години
абе братчед вземи па прочети нещо за анархията, тогава се цепи като ч*кия на мокър ***, анархията е политически строй без управляващи, сиреч пряка демокрация, но управляващите по цял свят такъв начин на управление направо им бърка у газецо, ама нейсе, докато неподготвени типчета като теб имат мнение без да познават материята ще е така, народа ще избира някои да го правлява а той ще му се качва буквално на главата а знаеш ли че Христо Ботев е бил анархист??????
21
3
 
11
 
! Отговори
Фен от Село преди 12 години
Ей много са смотани вече ...два стръка трева щом е топ новината на за борците с нарко трафика значи положението е доста зле!
20
2
 
7
 
! Отговори
do Mary Jane преди 12 години
Абе хлапе. Като си я купуваш на готови цигарки от къде ще знаеш как изглежда :)
19
1
 
14
 
! Отговори
От екоотбора! преди 12 години
Като гледам репортажите от Сандански и Банско, тук таме слънчоглед и всичко останало марихуана!