52-годишна даде спестяванията си на мнима врачка

Британец изгоря с 300 паунда - обменили му ги за югославски динари
Обновена: 5 сеп 2011 15:46 | 5 сеп 2011 15:44, Елка Василева
33
52-годишна даде спестяванията си на мнима врачка
Снимка: Архив Булфото

52-годишна бургазлийка даде всичките си спестявания на мнима врачка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Жената е подала сигнал в полицията в града вчера предиобед. Тя е обяснила, че на 31 август т.г. около 20.00 ч. на пейка до Казиното в Морската градина е била измамена от непозната възрастна жена, която започнала да й гадае и й предложила да развали направена магия.

За целта бургазлийката изтеглила на следващия ден всичките си спестявания в размер на 10 487 лв. и 3920 евро и ги дала на непознатата, за да им бае.

Вчера, когато непознатата не се явила на уговорената среща, за да върне парите, бургазлийката установила, че е станала жертва на измама и алармирала полицейските служители. Работата по случая продължава.

В полиция” в Несебър пък вчера е получено съобщение от 51-годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че предния ден около 11.00 ч. на алея до хотел „Меридиан” непознат мъж предложил да му обмени британски паунди в български лева на изгоден курс.

Чужденецът дал 300 британски паунда, а непознатият му подал пачка сгънати банкноти, които англичанинът не преброил и не погледнал. Малко по-късно при заплащане на сметка в заведение туристът установил, че в пачката, дадена му от непознатия, има 17 банкноти от по 5 млн. югославски динара, излезли от обращение. Извършителят на измамата се издирва по описание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: мнима врачка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
реалист преди 12 години
докато има ***,ще има и касапи-тва е положението....
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега да иде на врачка и да я пита къде са и парите.
30
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
е на това какво му се вика................да е на 82.......пък тя уж млада жена, от град уж ,боже мой,.........., но то тъпотията няма възрастовогеографски измерения..............и що да е виновен тоя ,де баница си похапва.............ми тя ще изсъхне , ако пък не се яде.........криза ли?!...........ех, дряновица за нас.............
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никога не е късно да бъде измамен човек.Но пък такава наивница да си изтегли всички пари и да ги даде на врачка направо си го заслужава.Алчността се наказва!
28
2
 
3
 
! Отговори
Найвник преди 12 години
Аз също педи време дадох 80 лв на една врачка която ме заблуди пред болницата в която лежеше баща ми .Значи тя първо те омотава с общи приказки и налучква някои неща които те отпускат и те карат да и се довериш после ти казва ,че има направена магия и няма да се оправи болния ако не се развали магията за определена сума това е момента в които трябва да я разкараш Аз не го направих казах и ,че НЯМАМ ПАРИ обаче тя ми каза тук има банкомат може да изтеглиш и АЗ отидох и изтеглих 80 лв.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе путккккенска работа,като мойта разбираш ли,щяла тя(жена ми)да дава пари на *** да ми съди пипера хайде олан бегай отука,че да не хваштам кола
26
1
 
11
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
Еми те парите не обичат да седят при *** хора !
25
1
 
3
 
! Отговори
келеша преди 12 години
не ми е жал особено за тази бургазлийка, с оглед простотията й, но пък знае ли човек,може да е била много сериозно закъсала,да е нямала никакъв изход,да е мислила за самоубийство и такива неща, да е виждала във врачката единствена възможна надежда и като последно действие, кой знае, само тя си знае какво е в главата й. и дали наистина е толкова ***.
24
1
 
4
 
! Отговори
келеша преди 12 години
че тази 52год. е невероятно куха лейка е очевидно, но не мога да се съглася с много от коментарите (изчетох всички),според които - ауу виж какъв *** бил българина,в другите държави няма ли ги такива изветрели?!примерно в бургас ще намериш колко като тази..примерно има няма 10-20,добре известно е,че най-зомбясали и *** са в америка,там много повече биха се вързали на подобни простотии..
23
1
 
6
 
! Отговори
SMAEL преди 12 години
MADE IN BG.....................
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато има телета , ще има и касапи .........Няма какво да се сърдим на измамниците !
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази въобще не е за съжаление ! Алчна , проста и стисната бабишкера , ама иначе магии ще прави ! На такива кукумявки , ако им поскаш два лева за асансьор или чистачка , веднага почват да се тръшкат и да се оплакват , че са бедни пенсионери и нямат никакви кинти !
20
2
 
20
 
! Отговори
софиянка преди 12 години
Бургазлийката е станала жертва не на врачката, а на собствената си глупост. Не я жаля - всяка простотия заслужава да бъде наказана.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пострадала е от алчност - сигурно *** и е обещала да направи магия за умножаване.
18
1
 
4
 
! Отговори
минус преди 12 години
Хак да й е! Магия!!!
17
1
 
14
 
! Отговори
До Боби1985 преди 12 години
Да е над 70 да помислиш, че има склероза или Алцхаймер (тези болни не различават истина от лъжа)Ама тя на 52...изумена съм!!!
16
1
 
10
 
! Отговори
Инна преди 12 години
Абе тая куха лейка с всичкият ли си е?
15
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дала над 18 000 за да и развалят магия? Да, българинът е невероятно *** и си заслужава участта! :((((((( Тая със сигурност е гласувала за Боко, а преди това и за "царя".......
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Време е за специален състав в НК срещу тия шарлатани. Хората като са *** поне законът да ги пази. Не, че ги оправдавам за простотата им, но защо такива хитри *** и шарлатанки - измамнички трябва да кярат от наивитета на други хора.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами да я дипломират тая врачка след като може да прави такива магии...