Проститутка убила бивш затворник в Сливница

Уговорили се за "сеанс", но започнал да я насилва против волята й
Обновена: 28 сеп 2011 15:27 | 28 сеп 2011 15:27,
29
Проститутка убила бивш затворник в Сливница
Снимка: Архив, Булфото

Млада жена е задържана за убийство на 47-годишен бивш затворник, извършено преди месец в Сливница, съобщи МВР.

Трупът на мъжа бил намерен на 29 август от роднина, който отишъл в дома му. Той бил прободен в гърдите, а при претърсвания в околността полицаите намерили окървавен нож, с който най-вероятно е извършено престъплението.

Убитият мъж бил излязъл от затвора преди година, след като излежал 25-годишна присъда за грабеж и убийство.

Разследващите установили, че той е поддържал връзки с няколко жени, проституиращи на Централна гара. Оказало се, че в деня преди убийството мъжът е бил забелязан в района, където наел проститутка.

Една от проституиращите жени пък не се появила повече при колежките си след деня на убийството. След това пък една от жриците изчезнала мистериозно.

Криминалистите установили самоличността й – 25-годишна жена от с. Замфирово с инициали С. Б., криминално проявена и зависима към наркотици. Полицаите установили, че тя живее във врачанското село Краводер, и я довели в районното управление в Сливница.

Пред разследващите тя признала за убийството. Разказала, че се запознала с мъжа на гарата на 28 август и се разбрали да отиде в дома му, за да се „забавляват“. Срещу „услугата“ щяла да получи 50 лева.

В дома му обаче мъжът я накарал да прави неща против волята й и след като се скарали, си взел обратно вече дадените пари, започнал да я заплашва и да я дърпа за косата.

Жената грабнала оставения на масата нож и при самозащита пробола в гърдите мъжа. След това избягала и се укрила в дома на баща си.

25-годишната жена е задържана с полицейска мярка за 24 часа в районното управление в Сливница. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Сливницаубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
dida_doicheva1 преди 12 години
vzemete gi izselete nqkade tezi mizerni *** 4e samo deca znaqt da pravqt i da smu4at balgariq te rabota neznaqt samo krajbi i poboi6ta pravqt na vsqka kra4ka samo *** sre6ta6.i tezi prostitutki trqbva i za tqh da ima nqkakvi sankcii ne moje taka svobodno da raznasqt zarazite dostata4no bolesti ni vnasqt ot 4ujbina na mnenie sam 4e trqbva da zabranqt prostituciqta v b-q stiga sme ta4ili tezi utaiki na ob6testvoto *** i prostitutki vzemete nqkakvi merki 4e balgariq se zatriva ot takiva
24
0
 
0
 
! Отговори
E PISNA MI ! преди 12 години
aide pak porednoto cigansko ubiistwo...................ei maika im w u*tata , mnogo gi pazite be politici , medii , da *** tez *** skypi sa vi nali , to tva maloumno i mnogobroino malcinstvo....
23
0
 
8
 
! Отговори
234 преди 12 години
проститутката е *** пак опираме до *** убиства
22
1
 
12
 
! Отговори
? преди 12 години
*** *** убила *** убиец?
21
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами тоз е лежал за убийство, насилвал я... Ако не убиец, тя щеше да е труп. Кое е за предпочитане?
20
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** убила БИВШ ЗАТВОРНИК - E, не е голяма загубата ...
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kogato toi e vleznal v zatvora taq se e rodila i taka sa zapochnali poslednite dni ot jivota mu....cool story...da napravqt film po tva :D
18
3
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
ха, познай :)
17
16
 
9
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
"В нормална страна момичето щеше да е оправдано досега и освободено, но тука ще я тикнат в затвора" Дървена философия от всякъде е това :)
16
10
 
21
 
! Отговори
Onzi преди 12 години
От какъв етнос е проститутката ?
15
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ммда и сега ще съдят момичето за убийство защото се е защитавала да не е сега тя 2 метра под земята.В Бг никой няма право да се защитава когато го нападат с цел грабеж или да го убият с изключение на *** на тях им е позволено да носят оръжие и да се бранят без последици.В нормална страна момичето щеше да е оправдано досега и освободено, но тука ще я тикнат в затвора.Какво като е *** това и харесва да работи и това прави, в много страни проституцията е легализирана професия.
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яснооооо,не и е платил!
13
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква главоблъсканица, какъв магически низ от престъпни деяния. Проституцията е престъпна, престъпно е и невнасянето на данъци от приходите от услугата. Екс-затворника пък се опитал да чукне и да не плати - това си е обир, което е подтикнало младата жена да използва тоя инструмент за вътворяване на ред и законност - ножа. И най-любопитното - районното е на 100м от лобното място на жриците наркоманки. Защо полицията не е опазила душевния мир на проституиращите в района?
12
3
 
38
 
! Отговори
Мен преди 12 години
На Централна гара само *** проституират.... Правете си изводите сами.
11
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от Сливница, сега в сливенския ....
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъй да са рече : всичко се връща....един вид в затвора не си е изплатил всичко за престъплението......*** сеа кво .... требе да те е страх да ходиш по ***....лоша реклама...сеа ще спадне клиантелата че де да знай човек на къв морски пехотинец ше налети
9
4
 
57
 
! Отговори
ined преди 12 години
Да си вземе обратно парите, УЖАС!!! - че това си е чисто изнасилване.
8
26
 
26
 
! Отговори
В преди 12 години
29.09 Протест срещу проститутките-убийци ...... Центалния площад в Сливница .... *** ***
7
8
 
37
 
! Отговори
tt преди 12 години
браво на момата.обичам коравите и мъжки момичета,които не се боят от ***.
6
1
 
35
 
! Отговори
!?!?!? преди 12 години
"врачанското село Краводер"