Части от крадени коли "цъфнаха" на столична автоморга

Задържани са собственикът на моргата и двама работници
Обновена: 13 окт 2011 16:26 | 13 окт 2011 12:00,
31
Части от крадени коли "цъфнаха" на столична автоморга
Снимка: Архив, Булфото

Части от пет автомобила, откраднати в столицата, са открити в автоморга, съобщи МВР.

При проверка в моргата, част от спецакция, която продължава и в момента, са намерени врати, двигател, вътрешно оборудване на купе, фарове и др.

Частите са от "Форд", откраднат от територията на Четвърто РПУ,  "Ауди А4", отнето от района на Осмо РПУ, "Мерцедес С320" и БМВ Х5, откраднати от територията на Шесто РПУ, и "Ауди А6", издирвано от Първо РПУ.

Задържани са трима души – двама работници в моргата и собственикът й. Той е криминално проявен, осъждан е в Италия и в България за кражби.

Тримата мъже са с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
Петър Николов преди 8 години
Съветвам всички - бягайте далеч от измамниците Автоморга ДАРО на Стар лозенски път. И те са в кюпа, но въпреки всичко продължават "дейността" си. Лъжат, продават пипани и пр. части на измислени цени, не връщат пари на подведени или измамени клиенти с негодни части. Да не говорим за отношение към клиента, документация, касови бележки и пр.
30
1
 
1
 
! Отговори
Цветанов преди 12 години
Цветанов пак си фантазияра,че са направили невероятен пробив в ъндърграунда с няколко стари намерени калника на уж откраднати коли
29
1
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Това си могат хората, ТОВА ПРАВЯТ!!!
28
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
я..старият бизнес се завръща...
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре че собственика е тръгнал сам да си ги търси - и ги е открил сега ченгетата защо си преписват заслугите - "разкрили извършителя" браво на собственика......
26
1
 
9
 
! Отговори
Алуди преди 12 години
КАЖЕТЕ КОЯ Е МОРГАТА !!!
25
4
 
24
 
! Отговори
Увеличете снимката!! преди 12 години
Струва ми се, че видях шарнира на моят Москвич (изчезнал преди 31 години)...
24
1
 
6
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
За съжаление и собственик на много други неща, най-вероятно....Ще се учудя, ако не извади документи т.е. разписка или фактура на името на някой от неговите " най-чести доставчици :) ", имам в предвид хората с кабриолети, с мощност от 1 к.с. .... Те и без това не знаят какво подписват!?!?
23
2
 
5
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
ти си бая хабен. "Патрулите на Първо районно в София обслужват най-голяма територия. Под техен контрол "е както една ромска махала, така и държавните институции. Районното обслужва територия на три общини, което в абсолютни числа се равнява на 37 квадратни километра или площта на 500 стадиона.
22
1
 
6
 
! Отговори
весело преди 12 години
до 15. така е, махат САМО стикерите по стъклата.до 2. забелязвам да, а ти? от териториите/районите, т.е. от кварталите към съответните РПУ-та, а не от дворовете им :) веселяк
21
3
 
6
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
Сега ти помисли малко...Пример 1:На територията на съдебната палата...На територията на спортната зала...На територията на седмо РПУ...!!!Пример 2:В района на съдебната палата...В района на спортната зала...В РАЙОНА НА СЕДМО РПУ...!!!
20
1
 
5
 
! Отговори
А преди 12 години
Допълнение "Ауди А6", издирвано от Първо РПУ". Тоест полицаите издирват това ауди, откраднато в техния район. Нещо неясно? Мисля, че пиша на български.
19
2
 
12
 
! Отговори
А преди 12 години
Вие неграмотни ли сте, *** ли сте? Пише "откраднати в столицата" , "откраднат от територията на". Ако пише от територията на квартал Младост или Люлин как го разбирате? *** ви глави чаткат ли вече, че колите не са откраднати от самото РПУ?
18
1
 
21
 
! Отговори
!?!??! преди 12 години
Май само у нас криминално проявен може да е собственик на авто морга...
17
2
 
15
 
! Отговори
ЧЕНГЕ преди 12 години
КРИЗА НЯМА ,СЛЕД КАТО ПРИЕМАТ КОЛИ ЗА ПО СТО ХИЛ. ЛВ. В МОРГИТЕ!!!
16
4
 
9
 
! Отговори
:) преди 12 години
"Части от крадени коли "цъфнаха" на столична автоморга"-един път колите са крадени от крадци и втори път са окрадени от полица...ааааа......пак от крадци...Това е системата-ЧЕСТИТО!
15
2
 
9
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
до 8 Извинявай 8,по изказа ти личи,че твоята майка има по-голяма *** от тази на 3.....защото *** като теб не може да излезе от обикновена......
14
2
 
7
 
! Отговори
... преди 12 години
До7:Мисля,че ГЕРБ искат да премахнат стикерите по стъклата на колите за да не се знае коя кола,кой я охранява.Маркирането с маркер не влиза в тази идея.Не съм много сигурен де,но ако е така,както си го мисля аз съм "ЗА".
13
4
 
18
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Не изключвам вероятността да има и честни полицаи....но болшинството са корумпирани до цитоплазмата на клетките си !!! Което е много лошо....да не кажа ужасно.
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е италианеца , при него има всичко, досега никой не смееше да дръзне да го проверява, това е самата истина и вижте кои са районните, все около него.