Бартер: Глас за кокошка във Ветрен

Двама мъже са задържани за необичайната търговия
Обновена: 14 окт 2011 16:50 | 14 окт 2011 16:49,
33
Бартер: Глас за кокошка във Ветрен
Снимка: Reuters

Търговията с гласове, изглежда, преминава във фазата на натуралното стопанство. Разследващи работят по случай на раздаване на кокошки срещу пусната бюлетина във Ветрен.

Вчера в късния следобед в полицията е подаден сигнал, че в центъра на града се раздават домашни животни срещу гласуване за определен кандидат на предстоящите след седмица избори, съобщи говорителят на областната дирекция на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов пред Dnes.bg.

Пристигналите на мястото полицаи заварили камион с кокошки и двама мъже, които раздавали пернатите.

Мъжете, които са от Ветрен, са задържани за 24 часа в полицейския арест.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на пазарджишката районна прокуратура. Процесуално-следствените действия продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
християн преди 12 години
бе да ти кажа ако ще и щангист да е пред патлака всички са равни
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми да ти кажем бре.димитър джамов-борче,настоящ кмет на семчиново
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аре сеа кат казвате такива новини казвайте за коя партия са купували гласовете....Всеки път едно и също....Аве кажете за коя партия купуват та да не гласуваме за нея понеже явно са мошеници
30
0
 
2
 
! Отговори
до модераторите преди 12 години
Най-голямата лъжа на 21-ви век - "Прочетох и приемам условията за ползване"
29
0
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 12 години
Нищо ново под слънцето. Във Великотърновското село Водолей , не на последните, а на предпоследните кметски избори, се раздаваха замразени пилета. Раздаваха ги от ДПС. То и в самото село живеят май само хора от малцинствата. И те като тия - нито са се крили, нито нищо. Пилетата се даваха по списък с магазина на центъра на селото.***, к`во става пичове? Какви правила нарушавам, не мога да разбера. От Катуница насам, постоянно ме режете бе, хора. Къде е свободата на словото?
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
:)
27
1
 
4
 
! Отговори
krasos преди 12 години
Ако ми дадете 6 апартамента в София , поне по едно магазинче в МОЛ-овете и една банка бих гласувал за ГЕРБ !!!
26
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Те *** за една кокошка ще гласуват и за Дявола.
25
6
 
7
 
! Отговори
ПАК ЛИ преди 12 години
Хората явно имат къса памет, заради това ще изброя следното, което е чудо невиждано в Европа поне: Смяна на режима и режисиран терор от МВР, чрез мутри с бухалки, силово застраховане, а който не иска му се пали магазина, а колата се краде.Мораториум върху външните плащания наложен от Луканов.Две купонни системи за продукти от първа необходимост, без да има световна криза от баба ми знам, че купонна система е имало само по време на война.Хиперинфлация - в чужда валута заплатата ми, като счетоводител бе 7 долара, източване на банките, кредитни милионери ненаказани, финансови пирамиди, невиждана контрабанда по време на югоембаргото, незаконни фабрики с алкохол менте, който изтрови населението, никакво медицинско обслужване хората си носеха консумативи от вкъщи, както и чаршафи при настаняване в болница.Небивало производство на наркотици лаборатория в Опицвет е разбита, а комунистическия водач оправдан - 2 тона наркотик бил за лично ползване ?! Симбиоза между престъпност и МВР Румен Петков си имаше ядро, с което изпълняваше частни поръчки по подслушване, проследяване, дори и за убийства.Срещаше се с братя Галеви и Алексей помака. Безброй заменки на принципа кон за кокошка, неспирни поръчкови убийства и отвличания.Спряха ни парите от ЕС. По времето на Царя става гаф Милен Велчев е засечен с углавни наркоразпространители и контрабандисти в Монако Бойко Борисов подава оставка в знак на протест. Галивите си командват Дупница, като свое владение. Заместник шефа на ГДБОП Иван Иванов е хванат и отстранен от работа заради чадър над алкохолния бизнес в БГ. Ахмед Доган взема над 1 милион лева хонорар (подкуп), като хидролог без диплома КОШМАР, -------------- какво става в момента ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ се опитаха да разбият туризма в България и да предизвикат этническа война . Разберете и запомнете че ЕС не иска да контактува с КОМУНИСТИ ..Ако искате всичко гореизброено, както и да гледате мутрите на СърГей, Румен Петков, братя Галеви, Алексей помака, Валентин Петров , Златко Баретата, Наглите, и тем подобни ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
глас за кокошка за президент,а за нинистър глас за прасе-ха ха
23
2
 
4
 
! Отговори
АБЕ,... преди 12 години
.....ЗА ДУПЕ ...НЕ ДАВАТ ЛИ ОЩЕ ,БЕ....ТАКА СЪМ МЕРАКЛИЯ, НА НЕКОЕ МЛАДО КЮРПЕ..!ОТ ЛАНИ , НЕ СЪМ СМАЗВАЛ КАВАЛА....ХА,ХА,ХА,ХААААА....
22
2
 
6
 
! Отговори
ETNA преди 12 години
Нищо ново под слънцето...Новината обаче е непълна... Според мен, трябвало е да напишете името на кандидата и от коя партия е той, за да знаят хората да не гласуват за него.
21
1
 
10
 
! Отговори
мислител преди 12 години
По интересно е откъде са кокошките. Ако са събирани от дворовете в съседното село, се досещам и на коя партия са активисти.
20
1
 
8
 
! Отговори
нарурален преди 12 години
В натура да им го тура и на гласопродаващите и на гласокупуващите .
19
3
 
1
 
! Отговори
dogan преди 12 години
mn q 4e 6te se prodavame ve davaite koko6ki i za edno paket4e tik-tak 6te si prodam glasa
18
4
 
17
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
Многократно съм заявявал, че българите са най- примитивните същества обитаващи тази планета и винаги ми слагате безброй минуси. Както виждате сами, колкото и минуси да ми сложите, пак си оствате ***, които в 21-ви век още се продавате за шепа стотинки или за една кокошка.
17
1
 
4
 
! Отговори
"ФЪФ"---БГ преди 12 години
Кокошка ,кокошка ,.....и за това в БГ :"За кокошка няма прошка ....."!
16
1
 
5
 
! Отговори
! преди 12 години
А яйцата къде са? И за кого е трябвало да се дава глас?
15
1
 
11
 
! Отговори
гражданин-БГ ? преди 12 години
TРАГЕДЕЯ!!!
14
2
 
7
 
! Отговори
Кокошкар преди 12 години
Лично аз давам 10 гласа - искам си кокошките !