Порицават по радиоточка ученичка, шофирала без книжка

Варненката е спипана за втори път в същото провинение
4 ное 2011 18:50,
40
Порицават по радиоточка ученичка, шофирала без книжка
Снимка: Архив Булфото

18-годишна ученичка получи обществено порицание от Варненския районен съд за това, че е карала кола, без да има книжка.

Момичето било спипано на 16 февруари тази година зад волана на BMW около 8,00 часа сутринта, когато било спряно за проверка от служители на "Пътна полиция" на бул. "Цар Освободител".

Органите на реда установили, че девойката кара автомобила, въпреки че два месеца преди това била наказвана за същото нарушение – шофиране без книжка.

Районният съд сега определи наказанието "обществено порицание" да бъде изпълнено с прочитане на съдебното решение по радиоточката на учебното заведение, в което се обучава дванадесетокласничката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
10
 
55
 
! Отговори
ТПЗ преди 12 години
Дреме и на катерицата
16
9
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aбе то като чета ученичката е на 18 години, значи трябва да се съди като пълнолетен гражданин, тоест като всеки друг нормално мислещ(без жълта книжка) човек в Бг. Значи ако това да ти кажат името по някаква си радиоточка, която я слушат 10-на тийнейджъри е адекватно според съда наказание за шофиране на кола без книжка!!!!! Ами ние тогава защо се чудим защо остават толкова катастрофи( и с фатални случаи) без наказани шофьори. И защо ходим на курсове, ако ни хванат ще ни кажат името по радиото!!!!
15
17
 
37
 
! Отговори
shofior преди 12 години
daite az da q nakajada opana hubavo
14
9
 
59
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Ако имаш достатъчно пари, то може да убиеш и няма да лежиш...Справка Ставийски, Йоско и т.н.!!!
13
12
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така, на третият път като отрепе някой с БМВ-то сигурно пак комунистите ще са виновни за поредната чалга *** в България!!!
12
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази госпожица явно е наясно с материала. Защо няма опция такива да се явяат на изпит без изкаран курс. В някои страни по света е така. То като не можеш и десет курса да изкараш все тая.
11
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ei nomer 8 Ti s kakaw akal bi ubil saseda si be ? Veroqtno trqbwa chovek da e bolen i da vreden za obshtestvoto. Kolko hora sa na svoboda s predishni prisadi i prodaljavat da kradat i ubivat ? Elektricheskiqt stol e reshenieto !
10
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 11 а колко хора са влезли в затвора ? Май едва само 10% от тия престапници си получават наказанието
9
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз врагове нямам.. Гледам просто какво става по улиците ! Един се блъснал убил 2ма.. Друг имал книжка от 2 месеца и кара сас 100 в градът.. Ония Рашков трепе деца.. Друг пък обрал магазин или банка.. Вероятно е по лесно така...
8
11
 
50
 
! Отговори
до родител преди 12 години
Ако сте чели внимателно текста, щяхте да разберете, че наказанието не е наложено от даскалите, а от полицията. Така че не прехвърляйте за пореден път отговорността върху учителите, а Вие като родител се замислете как възпитавате децата си. Апропо, кой е дал на това момиче да шофира без книжка, т.е. откъде е взела колата - едва ли учителите са й дали
7
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tova momi4e koi e tatkoto.6te 4akame da ubie nqkoe dete i togava 6te gi napravat na psihi4no bolna.kato ñosko
6
23
 
41
 
! Отговори
до 2 преди 12 години
Ами, защо не вземеш да убиеш някого тогава и да си платиш после ? Сигурно имаш врагове ? Пробвай се !Ти, ходил ли си в затвор ? Виждал ли си доживотните ? Имаш ли представа какво означава да живееш до края на живота си с мисълта, че никога няма да излизеш от една тясна и мизерна килия ?Ай пробвай се, бе тарикат ! Какви по-строги закони искаш ? Знаеш ли, че законите в България са едни от най-строгите в цяла Европа ? Папагали сте ! Повтаряте това, което ви кажат по БиТиВи-то.
5
11
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А в САЩ примерно, като караш колело без каска първото ченге, което те мерни те щрафва с 80$..Та ша са оправим, ама ша е някой друг ден....
4
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тва не даскалите, това на съда е дело....К'во да коментираме. А в западните държави за каране без книжка наказанието за ученици започва от не знам си там колко десетки часа обществено полезен труд, минава през училищно наказание "оставане след часове", а ако е рецидив и няколко дни търкане на нарове май, като храната име гаден омлет
3
29
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно много му се кара на момичето. Ако кара нормално без нарушения не виждам проблем. Жалкото е, че връстниците й като вземат книжки се мислят за Некст Дженерейшън Шумахери.
2
14
 
58
 
! Отговори
родител преди 12 години
Страхотно наказание - ще стане героинята на училището !Ей, даскали, ще умрете от страх от богатите татковци - изпуснахте му края...
1
12
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В *** е така може да правиш каквото си искаш , да изнасилваш когото си искаш , да убиеш когото си искаш , да караш каквото си искаш... Абе всичко ! Просто после си плащаш там неква глоба или (стоиш в панделата неколко месеца) това е само ако убиеш някого и после пак същата.. Кога ще има строги закони ?!?!?!?