Миньор загина в Бобов дол

Човекът е затиснат от въглищна маса в рудник "Миньор"
Обновена: 11 ное 2011 10:39 | 11 ное 2011 10:39,
10
Миньор загина в Бобов дол
Снимка: Архив, Булфото

45-годишен мъж загина при инцидент в мината в Бобов дол, съобщиха от областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Инцидентът е станал вчера в рудник „Миньор“, където работникът е бил затиснат от въглищна буца.

В изваждането му се е включил екип на местната спасителна служба, но човекът е починал.

Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в Кюстендилската болница.

Полицията разследва случая. По него работи и Инспекцията по труда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
+ преди 12 години
Не можа да доживее човека Дянковата основна заплата на 70% + 30% бонус ако изкопае 300 кубика дневно и ако е приятел с шефа... Те и без това не им дават редовно заплата пък сега съвсем
9
2
 
5
 
! Отговори
master преди 12 години
професия само за истински мъже! не всеки може да поема такъв риск ежедневно и да работи при такива условия. достоен за уважение труд, поклон.
8
2
 
4
 
! Отговори
R.I.P преди 12 години
Na drugite statii,za politika i vsiakakvi prostotii ima po 200-300 komentari s prostotii i sporove,a tuk 10 choveka ne moje da vleznem da napishem-LEKA MU PRAST NA CHOVEKA,DA POCHIVA V MIR!!! Izjivial go e chestno i s dostointvo toia jivot,rabotil e kartovski v taia nashta-ne znam kak da ia nareka darjava,samo i samo da izkara nasashtnia i da otgleda semeistvo i deca.Mislia che pone tova zaslujava!!! POCHIVAI V MIR !!!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
може и да греша,ама мините в бобов дол не са ли на ковачки? ако са негови,не го корете,то не може и милиони за ковачки,и някой лев за укрепване на галерията...
6
3
 
2
 
! Отговори
milata преди 12 години
kolko mnogo jertvi vze tazi mina v bobov dol.
5
3
 
7
 
! Отговори
ivo преди 12 години
zaginalia minior se kazva Sotir i stra6en 4ovek be6e. Rabotil sam s nego
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 45год.!Изказвам съболезнования на близките!Това е една много трудна и смела професия!!Само да видим сега политиците как ще помогнат с погребение,с пари на семейството и т.н,когато умре полицай,пожарникар веднага организират погребения чудо,медии,организации правят набират средства а когато загине лекар или миньор как реагира държавата???
3
2
 
22
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Ало, ***, не смятате ли, че долните два коментара са за изтриване. Много е долно на фона на тази тъжна информация, някои да пишат глупости подхранвани от лична ненавист.
2
22
 
2
 
! Отговори
2 преди 12 години
как не умря аише салапътева от Лубча об6 Доспат Смолянска обл.Тая кървентия стара ***.Да си беше жив миньорчето езuк.
1
23
 
2
 
! Отговори
20 преди 12 години
с.Лубча об6 Доспатска област Смолянска там се намира най голямата крава на кравите[жена]коиято едно време забременя и се ожени за папуца от лубча дйямбаза които сега гледа бикът на селото,тая госпожя се казва аише салапаатева по бащино,която е ***.а 2.700 гр *** саиго теглили.И след като забременява като мома защото небешесе подлагала само на тоия които не беше и поискал,и така роди Силвия коиято се ожени за Румен от Лубча си русае като рускиня сега живеят в София срам е да стои в Лубча, а второто и дете Стефчо е черно като папуца бащаму, трябва тази стара ***.а даси признае че детето е шумник,цял свят го виждат че нее от Папуца,се се прави на болна все умира но носи във нея само мръсотиите от цял свят,водеше Силвана на даскалите едно време дае чукат та дае даскалица товае най мръсната жена на света и във Лубча.Хора пазете се от нея не говорете с нея.