Батковци пребиха 12-годишен и пуснаха запис в интернет

Четири момчета се изгаврили с детето в с. Малък Поровец
Обновена: 14 ное 2011 11:18 | 14 ное 2011 11:18,
25
Батковци пребиха 12-годишен и пуснаха запис в интернет
Снимка: Архив, Булфото

Тийнейджъри пребиха 12-годишно момче, заснеха побоя, а след това качиха видеоклип с гаврата във Facebook.

Инцидентът е станал в събота следобед в исперихското село Малък Поровец, съобщават от областната дирекция на МВР в Разград.

Малолетното момче е нападнато в двора на детска градина от четирима батковци.

Двама от нападателите – на 18 и на 16 години, държали детето, докато друго 17-годишно момче го удряло. Целият побой е сниман от четвъртия им приятел – на 15 години.

Впоследствие клипът с побоя е качен в социалната мрежа.

Пострадалото дете е с леки телесни повреди и е в шок от преживяното.

Полицията извършва проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
6
 
! Отговори
+–––– преди 12 години
Там са само турци и ***. Интересно обаче, че двама от биячите са на 18 и 17 години, а не са задържани а 'се извършва проверка по случая' Всъщност не се учудвам, затова не са им написали имената, забелязали ли сте, че когато има Българин му пишат 2 имена, от къде е, снимка, а когато е *** само инициали ? Родната милиция ги пази!
24
0
 
11
 
! Отговори
преди 12 години
Последиците от ГНУСНАТА И ДОЛНА ЧАЛГА!!!
23
0
 
7
 
! Отговори
Bubbles преди 12 години
Баси ненормалните пубери!Заслужават да ги хванеш, па удри, удри...То не че ше им дойде акъла ама са си го заслужили!Дано ги накажат здраво!
22
1
 
3
 
! Отговори
iv преди 12 години
malee, az ako sum sega na ba6tata ili na maikata na mqstoto- i 1 zub v ustata nqma da im ostavq!!!!!!!
21
1
 
5
 
! Отговори
varna преди 12 години
takiva batkovci ako gi merna kato biqt nqkoi dete 6te gi napravq kaki 4e dane mogat ve4e da biqt,kompleksari
20
1
 
2
 
! Отговори
do 18 преди 12 години
ako beshe moito lape shteshe da si otnese perdaha
19
0
 
29
 
! Отговори
stef преди 12 години
Брех ...какви смелчаци.Сега бащата на детето да ги намери и да ги понатупа хубаво,за да им е за урок!!!Да им изкърти зъбите и да направи клип!Много смели-4-*** срещу едно хлапе...нямам думи!
18
3
 
8
 
! Отговори
Това е ясно, но преди 12 години
какво би направил Ти, ако твоя син беше от другата страна - на биещите? Ето тука всички започват да кършат пръсти и да въздишат: "Не, не може нашите деца да правят такива неща, те са добри. Децата на другите са лоши." Но кои са другите? Ами това сме пак ние бе, драги ми коментиращи.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дайте линк!
16
0
 
6
 
! Отговори
2 преди 12 години
До 13А помощи се даваха само на онези ***, чиито деца нямат неизвинени отсъствия в училище, друго условие беше *** да не са отказвали предложената работа. Не помня да съм виждал *** със златни ланци да ходят да вземат помощи. Помня, че в леярната работеха основно хора, които бяха пратени там за по 14 дена за дребни нарушения.
15
0
 
9
 
! Отговори
12 преди 12 години
браво на 11 само така и аз съм на тази вълна и нека всички да си пазим децата и като видим такова нещо да не извръщаме глава а да се намесваме на страната на слабия независимо какъв е и от къде е ;;; е така се създава общество
14
0
 
21
 
! Отговори
2 преди 12 години
До 13Каквото правеше по Татово време : малките простъпки на непълнолетните се разминаваха с издърпване на уши и някой шамар, предупреждаваха се родителите и учителите, че детето има тенденция да кривне от правия път. Ако не помогне - нещата се поемаха от детски педагогически стаи, след тях бяха ТВУ-тата. А за в *** махали да не ти говоря - по тъмно не се виждаше жива душа и беше тихо.
13
5
 
1
 
! Отговори
до 2 и 12 преди 12 години
и какво да направи ПРЕВАНТИВНО полицията в този случай ?обясни, на всички им е интересно ? да им бърше задниците, да ги храни с лъжичка ли, какво ?
12
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 11Виж, по принцип всеки нормален човек би взел гьостерицата ако посегнат на децата му. Проблемът е, че плащаме по няколко бона на месец на всеки от съдебната система или прокуратурата, както и по хилядарка на ченге за да направят така, че да не ми се налага да правораздаваме лично. Въпросът е те за какво са ни и защо им плащаме?
11
2
 
32
 
! Отговори
. преди 12 години
Ако това е моя син бих ги намерил малките пу*ки и бих ги изкривил от бой , не се колебайте да си пазите децата !
10
2
 
24
 
! Отговори
Етносът е без преди 12 години
значение в случаи като този. Само комплексари налитат да се бият, когато са много срещу един или когато много по-голям и по-силен пребива някой, който е физически много по-слаб.Проблемът е главно на бащите на побойниците - създали са и са възпитали не мъже, а завършени ***. Резил!
9
2
 
13
 
! Отговори
прасчозер преди 12 години
КЪДЕ СПИ ХЕЛЗИНКСКИЯ КОМИТЕТ....КОМИСИЯТА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ***....КОМИСИЯТА БАРОЗУ.....СЪДА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО И КИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ БЮДЖЕТНИ ОРГАНИЗАЦИЙКИ
8
1
 
4
 
! Отговори
ASEN преди 12 години
Обикновено Римляните се гаврят с нас - плебеите!
7
3
 
8
 
! Отговори
дан преди 12 години
напишете им имената, да видим има ли българи между тях
6
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 5Какво значение има? Утре детето ти или ти самия може да сте главни действащи лица в поредния им клип. Нещата са принципни и няма значение етноса , а че нямаме полиция, прокуратура, съд.