Закопчаха две 17-годишни, преджобили японец в София

Едната девойка е натрупала 153 регистрации за кражби
Обновена: 14 ное 2011 17:32 | 14 ное 2011 17:32,
77
Закопчаха две 17-годишни, преджобили японец в София
Снимка: Dnes.bg

Две непълнолетни джебчийки са задържани, след като обрали японец в София, съобщи МВР.

Снощи девойките последвали чужденеца, който вървял по ул. „Позитано“, едната ловко пребъркала раницата, която човекът носел на гръб, а другата – джобовете на якето му.

Непълнолетните крадли успели да задигнат портмонето на японеца, в което имало над 130 лева, и избягали. Човекът обаче се усетил и хукнал след тях, викайки за помощ.

В района на метростанция „Сердика“ гражданин пресрещнал едната джебчийка и успял да я спре. На помощ се притекъл и охранител от паркинга на Шератон и така двете момичета били задържани.

Пристигналите на мястото полицаи отвели джебчийките в Трето районно управление, където самоличността им е установена, а портмонето на японеца е намерено в чантата на едната девойка.

И двете момичета са 17-годишни, криминално проявени. Едната девойка е от гр. Левски и има 153 регистрации в полицията за джебчийски и други кражби, съобщават от МВР. Тя действала в центъра на столицата и е залавяна многократно – в Първо, Трето и Пето РУП, има кражби и в Приморско.

Съучастничката ѝ е софиянка и е известна на Детската педагогическа стая за джебчийска кражба. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бой до припадък му е майката и после още толкова, да си сигурен, че няма да мръдне половин година.
34
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Николета е много красива, а Преслава изобщо не е нагла и проста, много е добра като човек!
33
4
 
31
 
! Отговори
миньорецо преди 12 години
Характерни особености на ***-турския етнос
32
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гнусни ***. Преди година покрай пазара в Русе така ритах една че чак се изпусна. Жена ми и майка и ходеха напред аз на 10 метра след тях и гнусните *** 4-5 покрай тях и си мислят че са сами ама неуцелиха човека.. Само ритане и бой до насиране...Ако няма хора и ръцете да им строшите...
31
2
 
16
 
! Отговори
da преди 12 години
Shte mi obiasnite li kakvo znachi 153 registracii ? Tova znachi li che moga da otida i da ograbia 153 choveka na ulicata i da znam che shte sam na svoboda ?
30
1
 
4
 
! Отговори
asere преди 12 години
И японеца викаше "Dorobo,Dorobo" Chikishoouu'' !!!!!!!
29
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак японеца се отървал!Щото можеше да му забият нож в главата, като на онзи ***, изненадал днес следобед *** да му крадат от двора. Не стига, че пострада, а и взел та отишъл до Районното със стърчащ нож... да всява паника
28
1
 
22
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Ама е факт, че който има *** си го носи и в характер - примерно Преслава и Николета Лозанова са нагли и прости баш като *** дето крадат.
27
3
 
6
 
! Отговори
до циганка преди 12 години
не сме против, това че някой може да има нещо *** в него като произход, а сме против ***! *** отдавна вече не е нарицателно само на произход!
26
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето красиви ***, които всеки БГ мъж харесва:ПреславаГаленаНиколета ЛозановаЗлатка Димитрова
25
1
 
3
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
Споко, ще престанат! Като отпаднат от социума си.
24
1
 
11
 
! Отговори
$ преди 12 години
Тези направо са международно интегрирани.
23
1
 
26
 
! Отговори
SAUER преди 12 години
И тези двете ли искат да ги инегрират в обществото? Като виждам добре са се интегрирали. Единствено ампутация на горните крайници ще помогне в случая ,ако тогава не се научат да крадат и с краката...
22
19
 
5
 
! Отговори
циганка преди 12 години
Всеки българин мечтае *** *** на шиша да наниже.
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За Гинес е... До пълнолетието си ще избие рибата, колко ли е платил на баща й за нея свекъра? Че тези пари трябва да се отработват, я! Че и за харчлък да има! За седем години по 20 регистрации и отгоре на година, по една на всеки две седмици... Що писане на протоколи е паднало... Трябва да кипи безсмислен труд. Много упорити полицай, бе! А в добрата стара Англия май от 12 годишни ги подгонват.
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма начин двете крадли да не са роднини с Киро ***...Всъщност всички *** са роднини!!!
19
0
 
4
 
! Отговори
qze преди 12 години
хе, хе. сега е ред на 2-ро,4-то и 6 -то РПУ.
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"153 регистрации в полицията за джебчийски и други кражби, съобщават от МВР" ???че тя тази все едно си е работила за мвр
17
0
 
18
 
! Отговори
dd преди 12 години
те в ХОНГ КОНГ на такива *** има спец номера с ножчета и рибарски кукички като бръкнат немогат да си кажат на *** ПРИКАЗКИТЕ за ТОЛЕРАНТНОСТ!!!Питайте гоце трипера ПРАВАНА дето помилва 400 рецидивисти от затвора преди изборите що го направи????????
16
13
 
9
 
! Отговори
циганка преди 12 години
Като толкова ни мразите, защо се жените за *** и мелезки? Знаете ли колко от вашите родни красавици са ромки или смесени? Николета Лозанова, Златка Димитрова и още един куп ваши звезди, певици и т.н. са смесени с ***!!!