Второ автомобилно покушение срещу Бандаловски

Защитникът се раздели и с Ауди А6, което бе подпалено пред дома му
Обновена: 28 ное 2011 15:07 | 28 ное 2011 12:24, Георги Пешев
37
Второ автомобилно покушение срещу Бандаловски

Втори автомобил на Иван Бандаловски от ЦСКА беше запален тази нощ, отново пред дома му, съобщи "БНТ".

Става дума за автомобил Ауди А6, собственост на бащата на Бандаловски. Както е известно, точно преди месец джипът на Бандаловски - Мерцедес изгоря напълно, след като бе подпален след дербито между Левски и ЦСКА.

Тогава Бандата подозираше фенове на "сините", защото това се случи часове след края на мача на 28 октомври, който "армейците" спечелиха с 1:0.

Квартал "Хаджи Димитър" е известен с многото си привърженици на Левски, като там е и стадион "Георги Аспарухов".

Десният бек на ЦСКА призна, че не е получавал заплахи от никого.

"Не им прави чест на хората, които са го направили. Не са ме заплашвали до момента, просто в такава държава живеем", заяви огорчено той.

Още новини за ЦСКА четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: ЦСКАИван Бандаловски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Фески Подуями преди 12 години
Искам да гледам като дойдат 'застрахователите' в квартала и посетят у тях подпалвача, щото се знае кой е ;))
36
0
 
4
 
! Отговори
МууУуууууу преди 12 години
Eй тези рогати, от едно време ги влече по огъня ;)) Гунди е огън момче !!
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е каско нема ли?Той може да е закъсал за пари и сам да си пали колите...
34
5
 
8
 
! Отговори
karai преди 12 години
Ne mi puka za 4orabataaaaaaaaaaaaaaa.
33
5
 
8
 
! Отговори
Див Петел преди 12 години
Дължи пари за дрога, хазарт, *** или нещо подобно. Няма какво друго да е.Скейтър ще става.
32
2
 
8
 
! Отговори
До 29 преди 12 години
Ей ***,в кой квартал на София няма *** най вече по южните квартали и центъра не забравяй къде е Факлутето ,а ти сигурно си дошъл в София от най -чистият град в България без ***!
31
8
 
28
 
! Отговори
Призив до БГ футбола преди 12 години
Призовавам феновете и ръководство на ФК Левски да сменят името на отбора си, защото Левски е светиня за България и е на всички българи, то трябва да ни обединява като нация, а се получава обратното. Неговото име трябва да се споменава само в специални моменти, като национални празници и други такива светли дати. Ежедневното му споменаване в такива битовизми, като например - Левски закупи еди какъв си играч, или Левски победи Ботев, а имаше и куриози като Локо Сф прегази Левски, което си е направо гавра с името на най-великия българин и е недопустимо това да продължава. Ако феновете на ФК Левски бяха наистина патриоти сами щяха да се откажат и да си измислят ново име. Ето и заглавието преди седмица Сьорд Арс отново спаси Левски как го е спасил пък историята нищо не казва за този подвиг, изобщо кашата е пълна. Принизяването на името на Левски до такава степен трябва най-после да спре. Впрочем никъде по света футболен отбор не носи името на националния си герой, да не говорим, че поради невероятно слабите игри на този отбор, когато изгуби няколко срещи в последните 3 минута, въпреки че водеше с 2 гола преднина, станаха за смях и в чуждата спортна преса ги нарекоха евроидиотите на Евротурнирите, така че това свято име Левски не трябва повече да бъде обиждано и поругавано по такъв начин. Но всичко ще си дойде на мястото, когато феновете и ръководството на ФК Левски осъзнаят, че името Левски не трябва да бъде експлоатирано по никакъв начин и вземат единствено правилното решение да се преименуват, със сигурност ще бъдат аплодирани от цяла България. Същото важи и за Ботев Пловдив и Ботев Враца. Няма нищо срамно в това да се откажеш от името на любимия си отбор, даже ще се възприеме като висш жест на национално самосъзнание, за да може името Левски да остане само като символ на героизъм, който няма аналог в световната история Всички българи сме задължени да пазим и тачим това име. То винаги ще ни напомня за българския героизъм през вековете, защото е еманация на най-висше родолюбие и саможертвоготовност, пример за десетки поколения напред.
30
6
 
7
 
! Отговори
ogun преди 12 години
zemi ogin zapali go...xaxaxa ne e golqma tragedia i bez tova toq baluk ne mu otiwa takawa kola ...nishto che ima tatus4eta ebem go
29
17
 
27
 
! Отговори
ULTRA SLAVIA преди 12 години
"Квартал "Хаджи Димитър" е известен с многото си привърженици на Левски..."много ясно, все пак e ромски квартал !
28
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този май цака застрахователите.
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за първата можеше да мине като покушение от левскари, но станат ли вече 2 това извинение не минава.
26
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по добре да се хване комисията "Кушлев" или както се казва сега там, и да провери тоя откъде има пари да си купува такива коли. Може да взима като футболист, но едва ли е достатъчно.
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какви "фенове на сините" бе. Я дължи кинти на някой лихвар-бандит, я е затънал в някоя далавера с пренасяне на наркотици през випа-а на летището, ала БоевскиТака и не разбрахте, че тези нямат нищо общо с термина "спортист"
24
2
 
10
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Ей много глупости си изписал бе момче,прочети добре какво е писал 9 асимилирай го,недей прави така,че пръстите ти да изпреварват мисълта.
23
9
 
11
 
! Отговори
Следовател Пенев преди 12 години
Някъде, някой, нещо дължи пари :Д
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво да се очаква от наркомани и ***?
21
2
 
9
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
Сигурно го е направил оня поляк Курзелевски дето дуци ще го купува :)
20
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички наркомани от София Запад при Гунди!!!
19
10
 
6
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Така мислят всички като теб, ако съдим и по +четата. Защо не стана ти некадърен футболист и да взимаш тея пари а приятелю? Сега не ми почвай с детските истории "аз си взимам доста пари и съм доволен" защото ако беше така нямаше да пишеш и да мислиш по този начин! До всички хленчещи и неоценени въпрос: Защо не станахте вие футболисти , било то некадърни или не , нали всички взимат хубави пари ? Защото за да станеш футболист се изискват доста жертви и то не 1-2 години,а цял живот!
18
1
 
10
 
! Отговори
ссс преди 12 години
Коментирате без да разбирате... Айде направете си каско и си запалете автомобила да видите как ще ви го изплатят! Не случайно като искат да правят мръсно ги палят,а не трошат!