Боят над Порожанов най-вероятно е с цел сплашване

МВР издирва нападателите, които го налагали с бухалки
30 дек 2011 09:22,
79
Боят над Порожанов най-вероятно е с цел сплашване
Снимка: архив, Булфото

МВР все още издирва нападателите на шефа на Държавен фонд "Земеделие" Румен Порожанов.

Той беше зверски пребит вчера вечерта пред дома му от двама непознати нападатели.

Боят е с цел сплашване, а не да бъде посегнато на живота му, съобщи шефът на СДВР Валери Йорданов, цитиран от bTV.

По думите му все още не е изготвен портрет на нападателите.

Още по темата

Сигнал за инцидент в полицията бил подаден снощи около 18.45 часа.

Нападателите, облечени в камуфлажни дрехи, причакали Порожанов близо до входа на кооперацията в кв. "Борово". Били въоръжени с бухалки.

Ударите започнали пред вратата и продължили вътре пред асансьора. След това биячите изчезнали.

Шефът на фонд "Земеделие" е настанен във Военна болница с охлузни рани по главата. Няма опасност за живота му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: Румен Порожанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
21
 
! Отговори
коледар преди 12 години
По Коледа стават чудеса...
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бития бит ----------------------------------------------
31
2
 
15
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Нашата полЮция ни пази.
30
0
 
40
 
! Отговори
ru преди 12 години
Това са били сурвакари.
29
0
 
27
 
! Отговори
по принцип преди 12 години
Една държава започва да се ...оправя ,когато започнат да налагат ----политици и управници,а не ТЕ .......да налагат!Доказано е на практика !
28
0
 
23
 
! Отговори
ОРАКУЛ преди 12 години
СЕГА ОБРАБОТВАТ ИЗЕДНИЦИ В СОФИЯ, СКОРО И В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ В РОДИНАТА.ДА СЕ ПРИГОТВЯТ ЗА МАСАЖ СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ДЕПУТАТИ ЧИНОВНИЦИ И ВСЯКАКВА *** ТОРМОЗЕЩА БЪЛГАРИНА. МАЙКО БЪЛГАРИЯ, ЗАЩИТИ СВОИТЕ ЧЕДА РАЗДАВАЩИ СПРАВЕДЛИВОСТ В ТОЗИ МОМЕНТ.
27
2
 
11
 
! Отговори
....? преди 12 години
Какви ти нападатели ,хванете ---поръчителите /по принцип/.?
26
4
 
27
 
! Отговори
призив преди 12 години
Сцепи тиква,спаси България !
25
3
 
31
 
! Отговори
xj преди 12 години
...субсидийкитееее. Знаете ли колко хора са одобрени по различните мерки за субсидии от ДФЗ, за различните видове бизнес - от селскостоп. производители до... инвеститори във ВЕИ. Много хора са си осъществили инвестициите и когато е трябвало да получат спечелената и одобрена субсидия по съответ. мерки, са ги порязали от ДФЗ...като по този начин са им провалили бизнез плановете, схемите за връщане на кредитите към банките и т.н. Според мен, още ще го бият, даже ще го и еб*т!
24
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
18 написа: Бият тези които са свикнали да мамят и крадат. Пожелавам му скорошно оздравяване! __________Така е пич, ама те не бият за добър ден, те бият само ако вземеш парите и не свършиш работа, или се пънеш като магаре на мост. Ако са му предлагали подкуп или са го заплашвали - защо не е отишъл в полицията, или директно при Цуци - все пак поста му е почти на зам министър. Да интелегентен ще е, *** не може да стигне до такъв пост, освен с парашут. Въпроса е за какво си е използвал акъла че да стигне до шамарите?
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като нема съд,прокуратура и секи мишок е с гръб-така им се пада.сурва сурва весела-който и от така наречените ни политици да ошамариш малко му е
22
2
 
34
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
А МЕН КАТО МЕ ДРАХА ПРЕДИ 9 ДНИ И ТО ПО СВЕТЛО И НИКОЙ НЕ ТЪРСИ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ . ЖИВЕЕМ ВЕЧЕ В ИСТИНСКА ДЖУНГЛА ОТ 2 ГОДИНИ КЪДЕТО ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИЩО.
21
5
 
30
 
! Отговори
дедо преди 12 години
Да сте живи и здрави деца,за мен вие сте хайдути на 21 век.На чорбаджии и изедници само така.Господ да ви поживи.Сцепете им тиквите на тия мародери и родоотстъпници.С вази бог !
20
0
 
50
 
! Отговори
Боевик преди 12 години
Всеки , който познава лицето Порожанов е наясно що за птица е.Той се гласеше за шеф на ДФЗ още по времето на Върбанов, но тогава земеделците не му пуснаха. Той пък отговаряше за фонда в МФ , а освен това беше член на 5-6 борда на държавни фирми.Нагъл, минаващ през трупове за задоволяване на егото си за величие и пари.Все пак успя да се докопа до заветната си цел и стана директор на фонда. А там няма ,ама хич няма корупция!Малко са го били тоя тарикат!И да знаете- не става дума за пари ама хич!!
19
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е! Афектирали са се биячите като им е поискал голям рушвет и резултата ей го на! Ей! не се научиха, че високата корупция води и до бой! ненапразно скоро ни обявиха за най-корумпираната държава под ръководството на ГЕРБ и резултата вече е виден! на хората не им издържат нервите!
18
25
 
15
 
! Отговори
History channel преди 12 години
До 8 и 10. Познавам лично Порожанов. Той е експерт и е равно отдалечен от всички политици. Интелигентността му е извън всякакво съмнение. Бият тези които са свикнали да мамят и крадат. Пожелавам му скорошно оздравяване!
17
14
 
2
 
! Отговори
do 11 преди 12 години
bravo izkara oshte nqkolko stotinki... g-n perfekten bulgarski..... nito si mi na akula nito si mi na obrazovanieto detence... haide sys zdrave
16
11
 
41
 
! Отговори
Правилният подход! преди 12 години
Почнаха ги!Ей така трябва да се подхожда към ГЕРБерастите - един по един!
15
4
 
42
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Имам мъчителното усещане,че се връщаме в най-мръсните и гадни мутренски времена от 90-те.Тогава човешкият живот и здраве на обикновените българи не означаваха нищо,смазвани под бруталните бухалки на мутрите-създадени от най-долнопробните *** в Партията-майка БКП,милицията,ДеСе и спортните училища-развъдници на престъпници!S.O.S. Европа,НАТО,само във вас ни е вече надеждата!
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
уф много са исплашихотивам да пия кафенце