Пребиха възрастна жена за 5 лева в Свищовско

Неизвестен мъж нахлул в дома й, за да търси пари
Обновена: 3 яну 2012 09:52 | 3 яну 2012 09:52,
53
Пребиха възрастна жена за 5 лева в Свищовско
Снимка: архив, Булфото

77-годишна жена от свищовско село беше пребита за 5 лева, съобщиха от полицията във Велико Търново.

Престъплението е извършено на 1 януари около 21.30 часа в село Деляновци.

Неизвестен е проникнал в дома на пострадалата и след употреба на сила и заплаха отнел от 5 лева.

Жената е с контузни рани по главата и ръцете.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: побойжена5 лева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
24
 
2
 
! Отговори
Ром преди 12 години
Тия българи са егати и *** станали..Докато не се въведе ромско самоуправление ще е така......
31
5
 
0
 
! Отговори
до тъпите вярващи преди 12 години
отговорете на 27 , не праскайте само минуси , а се аргументирайте ! Балъци такива ! През 2012 г. ми вярват на тъпотии !
30
0
 
25
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Ако беше в Сърбия или Гърция отдавна щяха да са приключили проблема си с ***. Щяха да изпозаколят няколко стотин и другите сами щяха да избягат от страната от страх. Пък нека после ги хулят за геноцид. Геноцида е спрямо нас българите, че ги храним и поим и всичко им е безплатно та и парични помощи им даваме всеки месец за да ни убиват и грабят и изнасилват безнаказано...
29
23
 
0
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Поне да иа беше и насилил , та да му е пълен хаира. ха-ха И 5 кинта са почти 2 патрончета водка.
28
0
 
18
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Идеалната среда за интегрирането на *** е "Марианската падина",само по скъпичко ще ни излезе,че ще се охарчи Б-я за камъни и въжета за да им е по-сигурно гмуркането до там.
27
13
 
6
 
! Отговори
връщам се на тема преди 12 години
религия ! Тази възрастна жена сигурно е вярваща и е отправила до сега може би стотици хиляди молитви до Бог ! Защо Бог не я е предпазил от тази беда ?!
26
4
 
14
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Да живее Велика ***- бъдещата родина на *** създадена с помоща на великите ни управници!
25
2
 
5
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Абе БГ селянино какво искаш да махнат баирите за да се види селото от далече ли бе куха тикво,да не би да ти е виновно пак правителството,че селото е скрито и какво жалко за селата, ами жалко ще е като не си избират кметове свестни ще са жалки.Като ги жалиш толкова *** им помогни тогава бе, какво си се разсмърдял във форумът,ревльовци като теб с лопата да ги ринеш в Бг,но да помогне никой не иска,като им знаеш проблемите на това село *** бе *** и им помогни,*** скапан.
24
4
 
1
 
! Отговори
до атакиста преди 12 години
абе ти не чу ли твойте вождове какви ги плещеха на някакво събрание и мислиш ли, че такива хора ще оправят българия?
23
8
 
6
 
! Отговори
rediohaoha преди 12 години
На кой му пука за Северна България ,там е място за ***, никъкво приминаване одвъд Стара планина .Така ли е Другари от ГЕРБ.
22
1
 
41
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Да се издаде Закона за пазене на имотите ,с цел да се избегнат кражбите от *** банди!Да се издаде Закон да се пазиш със оръжие,с цел да се пазиш от *** които те ограбват ,убиват и изнасилват!Да се съборят незаконните гета!Да се интегрират *** и да се ограничи раждаемостта им!Да си плащат редовно данъците и сметките
21
2
 
13
 
! Отговори
Толераст преди 12 години
Бъдете толерантни, утре това може и да е вашата баба!
20
4
 
47
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
2012 г. -избухването на Втора Катуница !Палене на *** гета !Масово избиване на *** !Линчуване на представители на *** хелзенски комитет!Да живее България!Бунт братя!Напред народе!
19
0
 
30
 
! Отговори
Българин преди 12 години
12 - изпуснал си, та... навръх Нова година една *** *** захвърли собствените си две малки чаавета, за да пукнат !!! Какво се чудим, че хъхрещите изверги нападат, пребиват, изнасилват нашите старци за 5 лева, щом се държат така дори към собствените си малки ?!?
18
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100% е бил някой мръсен ***
17
7
 
18
 
! Отговори
Цецко преди 12 години
Това не е РАСИСТКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, това е БИТОВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ... нищо, че само *** нападат самотноживеещи старци по селата и ги пребиват/убиват за по 5 лева.Да живее Българския етнически модел!
16
0
 
36
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Хъхряшките престъпления имат няколко основни характеристики, по които веднага се разпознават, дори когато медиите крият гнусният етнос на извършителите:- Наглост. - *** грабят и убиват сякаш с пълното съзнание че на тях това им е позволено. Вината е на политиците, които възпитаха у тях чувство за безнаказаност... а преди т.нар. "демокрация" нисшата раса бе държава в ужас пред законите - и така трябва.- Масовост. - Когато чуете за престъпление извършено от неколцина и дори от орда, ясно е какви са извършителите. И това е обяснимо - сред хората престъпници са единици, сред *** свестните са единици. Свързано е и с *** страхливост - дори когато нападат грахнала 90-годишна бабичка, обикновено се събират поне двама.- Бруталност, често пъти стигаща до неописуема жестокост и зверство. - Кой човек би убил старица с тояга, би я изнасилил преди още да изстине, а после би я обезглавил? НИКОЙ !!! Но *** не са човешки същества и това го доказва най-добре !!!- Низост. - Никой нормален човек не би убил собственото си дете, родителят си или пък безпомощен възрастен човек. Но мръснокафявите гнусотии предпочитат безпомощните жертви.- Неблагодарност. - Дори най-свирепите зверове - тигри, лъвове, вуци, хиени, не нападат човекът, който ги е нахранил. ... но не и *** - чест случай е те да посегнат тъкмо на този, който им е помогнал, който им е подал залък хляб... това доказва тезата ми, че хъхрещите *** в морално отношение стоят по-ниско и от животните.- Нисък залог. - Много уж нормални хора биха се изкушили да ограбят например банка, ако могат да отмъкнат 1 000 000 лева... но само хъхрещ *** би убил, и то жестоко някой за 10, за 5, че и за два лева !!! Човешкият живот не струва повече за тия зверове... недоумявам защо тогава ние така треперим над техният?Ако се замислите, ще се убедите, че във всяко хъхряшко престъпление присъстват поне 2-3 от тези характеристики, а понякога и всичките. Те ни показват винаги гнусният произход на извършителят... и много рядко грешим. Но същевременно тези характеристики на хъхряшката престъпност, показват нисшата, отвратителна и генетически престъпна, генетически ЗЛА природа на тия ***... а в същото ни подсказват как трябва да постъпваме с тях.
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подзаглавието на статията вместо "Неизвестен мъж нахлул в дома й, за да търси пари" трябва да е "Неизвестен мъж ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД нахлул в дома й, за да търси пари"
14
1
 
29
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Със сигурност нападателя е от ромски произход!99 % че е ***!
13
2
 
17
 
! Отговори
анализатор преди 12 години
Какво стана с хита на века"Нашата полиция ни пази",кога тоя цецко-папкаджията ще си подаде Оставката изглежда все си задаваме Риторични въпроси...