България става крайна цел на трафиканти

Все по-често сексуални робини идват в страната, за да проституират
Обновена: 13 яну 2012 16:17 | 13 яну 2012 15:49,
18
България става крайна цел на трафиканти
Снимка: Reuters

България все по-често става крайна дестинация на каналите за трафик на хора. Към страната ни най-често се прехвърлят жени с цел проституция, а крайната цел на трафикантите обикновено е Черноморието.

Градът, където има най-голям поток от жрици, е Варна, а проституиращите идват главно от Румъния, Молдова и Украйна, стана ясно днес по време на кръгла маса в столицата.

Най-често срещаният метод за вкарване на момичета е така нареченият "lover boy". В този случай жертвата се влюбва в мъж, който по-късно се оказва сутеньор или трафикант.

40 са децата, които са станали жертва на трафик за първото шестмесечие на годината в България, отчетоха от полицията.

12 бременни пък са спасени от канал за продажба на бебета за същия период.

Според статистиката в последно време се забелязва и нарастване на вътрешния трафик с цел трудова експлоатация. Най-често хората идват от бедни райони, където икономиката е слабо развита - Търговище, Видин и Лом.

Големият проблем при този вид трафик са най-вече договорите, с които са обвързани жертвите. Некоректните работодатели много често успяват до такава степен да обвържат жертвите си, че ако успеят да избягат от клопката, те се оказват финансово задължени на трафикантите, допълниха експертите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че то става ли за нещо друго?
14
0
 
2
 
! Отговори
до Пешо преди 12 години
Ех Пешо Пешооооо .... заради такива всезнайковтци като тебе сме на този хал. Как пък Reuters дойдеха да снимат *** севда дето духа за 10 кинта. Другия път вместо да пишеш 15 реда измишльотини, първо виж откъде е снимката после прочети защо е направена и тогава почвай с фантазиите. И аз пък какво очаквам?!?!?!?!? то министъра на вътрешните работи пред цялата нация непрекъснато дава примери как да се съчинават криминални истории, а аз съм седнал да поучавам едни тираджия.
13
0
 
0
 
! Отговори
siviyatvilk-31 преди 12 години
v poslednite si godini , predi da padne Konstantinopol, prostitutsiyata se kacil na virha. tva tryabva da vi govori nesto, dragi bilgari.....
12
1
 
1
 
! Отговори
koe ? преди 12 години
Koe e po-sramnoto , turskoto robstvo ili ku*vite na Evropa? Koe robstvo e po-unizitelno?
11
0
 
4
 
! Отговори
bob преди 12 години
Пустата пара , заради нея е всичко...станали сме по-зле и от робите за нея
10
3
 
3
 
! Отговори
тираджията Пешо преди 12 години
Тая я знам,от ямбол е, *** Севда, свирката е 10лв., останалото 30лв.,това за украйнките е измишльотина,те са в западна Европа,те са по-красиви,по-чистоплътни и изобщо по на жени приличатВ Холандия свирката е 50 евро и там са основно сенегалки и *** от Молдавия и Румъния,украйнките са в Австрия и Германия.Българките ,които не са *** са малко и са основно в Германия.,те стават все по-малко и това ме радва.Рускини няма!Тези ,които наричате рускини са украйнки .молдавки и от ОНД!
9
4
 
4
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Тази на снимката с тези крилца на гърба е същинска ангелка!
8
3
 
3
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
Вожда като нищо ще узакони дейността им.
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При мутренско управление се развиват мутренски бизнеси:))
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
varnenki sa ku*vi.a varnenci peda..
5
0
 
7
 
! Отговори
БайМъдо преди 12 години
А Добро Утро ! то това е тайна дето всички я знаят ама поне , тоя бизнес да мине от сенчестата икономика на светло , така и в хазната ще дойде някой друг лев от данъци ( а тя няма да са никак малко ) - Макар че ако стане бат Бойко пак ще се бие в гърдите ...
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според мен просто минават от тук за ЕС. Но без значение, отвлечените момичета са си виновни сами до голяма степен, тъй като навсякъде се казва да се внимава с непознати. Особено мъже на средна възраст, които се правят на богати.
3
6
 
4
 
! Отговори
az преди 12 години
тъз обаче на снимката бая гръб извади дааааа е ба, мощен кът съветския съюз преди да се разпадне. дигала гири здраво ама и протеинчето си е приемала орално.
2
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все по-често сексуални робини идват в страната, за да проституират..aз па си мислех че идват да берат бамя , ***
1
2
 
10
 
! Отговори
pimp преди 12 години
ne bqh chuval che ima nedostig,misleh che ima svruh proizvoditelnost na ''robini"