Полицията издирва 18-годишно момиче от Врачанско

Каролин Кръстева е в неизвестност от 9 януари
Обновена: 18 яну 2012 19:26 | 18 яну 2012 18:55,
126
Полицията издирва 18-годишно момиче от Врачанско
Каролин Кръстева е в неизвестност от 9 януари. Снимка: МВР

Полицията издирва Каролин Пламенова Кръстева, на 18 години, от село Руска Бела, област Враца, съобщиха от МВР.

Тя е напуснала дома си на 9 януари и оттогава е в неизвестност.

Каролин е издирвана първоначално на територията на областната дирекция, а от днес е обявена за общодържавно издирване.

Това не е първият случай на отсъствие от дома й, уточняват от полицията.

Момичето е със среден ръст, слабо телосложение. Тя е с къса, права, кестенява коса. Лицето й е овално, има кафяви очи.

В деня, в който е напуснала дома си, Каролин е била облечена с черно шушляково яке, тъмносини дънки, кафяв потник с щампа, обута е с бели кожени обувки.

Хората, които я разпознават на снимката и имат информация къде е видяна, могат да помогнат за издирването й като се обадят на тел. 112; тел. 092 66 04 63.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
11
 
9
 
! Отговори
слепеца преди 12 години
Червените фашизоидни генерали организиращи организираната престъпност да кажат къде е,а не да дават телефони.След като им плаща "ДЪРЖАВАТА" да продават дрога и правят децата *** и наркомани да не пищят толкова много.
36
8
 
15
 
! Отговори
сашо преди 12 години
не виждате ли всички убийства стават или във враца или в перник или видин -увеличете полицията там бе ***
35
15
 
4
 
! Отговори
Versiata преди 12 години
И ония двете дето бяха изчезнали ги намериха.Изобщо не са се загубвали.Бяха отишли по любов да изкарат някой лев.Най-вероятно и тя така.Нали е криза пари трябват.Всичко става за пари.Сега му е времето на момето да играе игрички.Като се освини и погрознее номерата няма вече да и минават и няма да се котира на борсата
34
1
 
17
 
! Отговори
АБЕ .... преди 12 години
......КВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВЕ ............................?????????! ПРОВОКАЦИИ ЛИ СА ТОВА ЗА КАМЕРИ И ПОЛИЦЕИЙСКИ ПРАВА ИЛИ ИЗВЕРГИТЕ СЕ РАЗСШАВАХА ?????????? Е БАСИ
33
4
 
32
 
! Отговори
мрън мрън преди 12 години
Бате Бойко кълца пържоли за награда!
32
3
 
35
 
! Отговори
Пази Боже ! преди 12 години
Това не е първият случай на отсъствие от дома й, уточняват от полицията.****************Как да го разбираме, като полицейска начална застраховка ? Дано е напуснала дома на пук на мама и на тати и да се крие при приятели. Да е при гаджето, с любовника но не и при убийци ! Амин !
31
17
 
2
 
! Отговори
Позитано преди 12 години
Всяко отлвичане и убийство се пише негатив на ГЕРБ, но в случая това отвличане не ни върши работа. Лицето трябва да е по закръглено и по-миловидно както лицата на Мирослава и на Яна и народа да гледа и да се разчуства и това чуство ще ми остане дълбоко и ще си каже думата пред урните. Но лицето на това момиче е твърде зряло, прилича на жена по-скоро. За сега е по-добре да се въртят убийстват на Мирослава и на Яна, лицата им са перфектни и хората само като видят снимките и се умиляват.
30
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво излиза сега? На обикновения човек комунизма по му върши работа. В онзи режим ако стане един път годишно нещо такова, хората са го коментирали с месеци. Сега богаташите и властта ги пазят, а населението е хвърлено в един сървайвър и който оцелее. Всичко добро което е било за народа се отнема едно по-едно, ето най последното е отпуските. Днес подготвяха населението за пенсия чак на 72 г. За какво са ни тези магистрали, като не можем да оцелеем. Горкото момиче, дано всичко е наред.
29
2
 
17
 
! Отговори
до45 преди 12 години
абе приятел , на твоя началник му се подава картончето от джоба , ти ли ще ми говориш за комунисти ? Ех , ако си беше останал Борис , можеше и да станем държава , ама нейде...
28
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно какво е виновен Герб за отвличанията? Това са комплекси драги мои!
27
6
 
18
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Всеки ден изчезват хлапета, убиват хора всеки ден. Крайно време е да се върне смъртното наказание. Правителство , стресни се !
26
21
 
5
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
до 36 - ти ли ми говориш какво да пиша бе,нахален червен ***.В продължение на 45 години съсипахте милата ни родина.Вместо да с емодерна и развита страна заради скапаната ви политическа идеология България затъна още повече.Изкарваха се фалшиви икономически показатели само и само да се покаже колко е добър кУмОнизма.Я питай някой икономист да ти каже каква вреда носи така наречената система за купони на икономиката ни.Имай доблест да си признаеш кой унищожи България,червено гномче
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не бе сериозно Какво по дяволите става ?! От началото на година има над 10 такива случая !?!?! То в Африка не е толкова масово бе !? шЪ мЪ прощавате ама това за мен не е Европейска държава , при положение , че имаме най - много полицаи (администрация) на глава от населението...
24
0
 
18
 
! Отговори
нв преди 12 години
Дано да открият момичето живо и здраво. Кураж на близките!
23
1
 
35
 
! Отговори
ужас преди 12 години
1-2 такива случая могат да запалят държаватаДано се намери момичето ЖИВО. Чувате ли *** фуражки и ушеви - ЖИВО!!!!
22
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BRAVO NA CVETAN CVETANOV
21
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Охооо! лицемерите от ГЕРБ вече говорят за Майка България:))) А искаха да тровят хора и земя в Добруджа! Майка България! Лелееее! И ядат пържоли!
20
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
29Ааа! Вие искате свободно да избивате хора! Така ли!? Както убихте Елеонорчето, пияни ***! И Чората го убихте, за да не ви изкара кирливите милиционерски далавери! Или пък да "самоубиете" някой свидетел и да ядете пърожоли на гроба на мирослава! Е! Затова ставате нещастници!
19
11
 
13
 
! Отговори
натопорчен гърбараст преди 12 години
ох ,дано не го *** некъде това моме и дано го открие нашия вожд Боко Банкянски :((
18
11
 
7
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
до Пачо - радвам се че има хора с които сам на едно мнение.Положително е че все повече хора проглеждат и виждат същинските виновници - червените мафиоти на които явно им привършват парите и искат отново да грабят с пълни шепи,но никога не бива да допускаме отново БСП или ГОЦЕ-ДС да се добере до власт.Това ше бъде пагубно за Майка България