Възпитател наби момче от дом за сираци

По думите на детето мъжът го удрял с юмруци
19 яну 2012 20:09,
41
Възпитател наби момче от дом за сираци
Снимка: архив, Булфото

Възпитател от Дома за деца, лишени от родителски грижи в русенското село Брестовица е нанесъл побой върху 15-годишно момче от дома. 

Инцидентът станал на 14 януари вечерта, когато социалният работник Венцислав Великов бил дежурен в дома. Той влязъл в помещението за гледане на телевизия и нанесъл побой на 15-годишния С.К. Потърпевшото дете разказало, че Великов го удрял с юмруци и му разбил носа.

Пострадалото момче е прегледано от лекар и е добре, не е със счупен нос. 

Възпитателят не информирал никого за инцидента, а на следващия ден излязъл в болнични. За случилото се и.д. директорката на дома научила от друг социален работник.

Пред директорката Великов си признал за побоя. Причината да го направи била, че момчето разпространявало слухове, позорящи него и семейството му. 

В дома ще бъде извършена проверка от дирекция „Контрол върху правата на детето“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Реалност преди 7 месеца
Защо изобщо чужди ,формации ' като хелзинкски комитет и се месят в политиката на Бу-защо Унгария не позволява такива изяви на такива ,комитети' налагащи третия пол и брак между мъжете и брак между жените? Кои са те че да си дават предписанията.да.закриват домовете за сираци?Защо публично не се говори сега какво е положението на децата в приемни семейства?Не се ли отвори ниша на хора да.источсат.пари от държавата като ,приемни родители '?Не се.ли отърва.държавата.да.подържа.згради и плаща.заплати
32
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
След 3 години като напусне дома, ще мечтае да има кой да го набие, след което да го нахрани и да го остави на топло да спи. И да му търпи *** няколко месеца , след което пак да го шамароса. Най-вероятно ще тараши мазета и тавани или ще дърпа чанти докато не го затворят на топло в панделата, където да го хранят докато претендира за права. Или докато не го пречукат на улицата.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не сме били там, обаче аз съм склонна да оправдая човека. Ходила съм в подобни домове и като знам възпитаниците им какво чудо са, най-вероятно възпитателят е бил дори мек. Това там са само ***, 90 % от които още на 13-14 са завършени крадци, к..ви, престъпници и лъжци. И тояне е изключение. Бил му счупен носа, а при прегледа се оказало, че няма такова нещо. Така, че малкия *** пак е лъгал. Е, кажете ми такъв не е ли за бой?
30
10
 
4
 
! Отговори
*** преди 12 години
"Възпитател" друг път - най-вероятно става дума за малограмотен, озлобен, крадлив ***, който цял живот си е избивал комплексите върху беззащитните деца пред незаинтересованите погледи на околните. После се обиждаме, като ни хулят в чуждестранната преса и изнасят потресаващи факти за домовете.
29
1
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
*** трябва да се бият. Друг начин за оправия с тях няма ! За съжаление каруцата май вече е обърната.
28
3
 
12
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
браво на възпитателя, веднага бонус и 5 дена отпуск награда
27
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия в домовете са всичките за пребиване.Само ***, крадци и проституки излизат от там.сега явно някой ги е подучил да "си тръсят права" които обаче нямат.И ще има да обвиняват ,като ония двете малки проституки заради които уволниха директорката, която ги спирала да проституират и крадат
26
1
 
22
 
! Отговори
ледения преди 12 години
*** каква полза има хамбара от мишките такава и държавата ат ***.
25
9
 
2
 
! Отговори
Месия- обичащ деца преди 12 години
Пред мен, на общо море, възпитател от русенския дом "Димитър Басарбовски", така прихващаще момчетата, че да ти се прийска да имаш деца и да попаднат там... Е, осъдиха го де, така ми каза по-късно дете от там, но всички останали... Дом= гнусни места за най-гнусни проявления, по причина мъничка власт и никакъв шанс за доказване на истината от страна на жертвите. Дали крадеш от дажбите и оставяш слабост, при което най-дебелото в русенчетата са коленете им или стигаш до другото- проява на едно!
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На снимката:Гълъбът,единствения свидетел на случката)))
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Език кокали нема,ама кокали троши!По такива затворени места и затвори се случва ежедневно някой да набие някой.Лошото е,че сега това е гаранция за омраза,а и за отмъщение някой ден.Ще порасте момчето ,ще стане мъж и ако реши един ден ще се върне и...А дали е *** не пише никъде.
22
4
 
50
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Браво на човека, всеизвестна истина е, че *** се вкарва в пътят само с бой.
21
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** е получило важен урок на тема "Трети закон на Нютон. Трябва ли да си плащаме сметките? ". Браво на преподавателя! Добър урок му е преподал. Ако *** си го научи, може и да стане човек.
20
4
 
39
 
! Отговори
хе-хе-хе преди 12 години
Ама, какво заглавие сте изпраскали...Ей! Трябваше даже да е "Рецидивист преби сираче"...Ей, всички ги знаем *** на по 15 какви са...
19
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой знае какви ги е вършило наглото мангал4е, за да изкара 4овека извън нерви.
18
5
 
46
 
! Отговори
Удри смело преди 12 години
Правилно е сторил, щом разпространява слухове позорящи него и семейството му значи без проблем това въшливо *** може да понесе 2-20 удара навсякъде. Жалко само че не е било навън да му извади зъбите до един..
17
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чалга проститутките и завършените ***, които "възпитавате" от 20 години ги виждаме всеки ден какво струват...
16
5
 
7
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
Възпитател наби момче от дом за сираци .................ежедневие не новина
15
19
 
6
 
! Отговори
аз преди 12 години
ДОБРЕ БЕ МЕДИИТЕ ЧЕ СА СЛАБОУМНИ Е ЯСНО ВЪРПОСА Е КОКЛО ТОЧНО.КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ЗНАЧИ ИНЦИДЕНТ...ИНЦИДЕНТ Е АКО ПАДНЕШ ПО СТЪЛБИТЕ ОТ НЕВНИМАНИЕ. НАНАСЯНЕ НА ПОДОБЙ ВЪРХУ ДЕТЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
14
0
 
23
 
! Отговори
ooo преди 12 години
Колко пари им "наливаш" ти на учителите?! Да не говорим, че от писанията ти излиза, че възпитанието и ученето са отговорност само на "даскалите", родителите само доставят "бройката" деца...Нали си я чувал тая приказка за крушата и какво най - вероятно ще падне под нея...