Погрешка пребиха семейство в Шекер махала в Пловдив

Биячите си отмъщавали след спор в билярдна зала
Обновена: 31 яну 2012 13:37 | 31 яну 2012 13:33,
79
Погрешка пребиха семейство в Шекер махала в Пловдив
Снимка: архив, Булфото

Четирима души са задържани, след като са пребили погрешка цяло семейство в Пловдив. Причината за агресията е спор между две 16-годишни момчета в билярдна зала на улица „Латинка”. Те се скарали и започнали да се удрят с щеките. 

След като ги разтървали, компанията се разтурила. Два часа след скандала едното момче разказало за случката на неговия брат и 43-годишния си баща. Те взели с тях роднина на хлапето и решили, че ще се саморазправят със семейството на другото момче.

Въоръжили се с брадви, ножове и железа и се запътили към улица „Кипарис”. Вместо в къщата на момчето обаче, те разбили вратата и нахлули при техните съседи.

Без да обелят и дума, под ударите на металните предмети и юмруците попаднали 54-годишният собственик на къщата, неговият син и снахата. Грозната сцена се разиграла пред очите на двете внучета – на 4 и 8 години.

В болница с различни прорезни рани от брадвите и ножовете са пребитите баща и син. Майката на малките деца е с охлузвания по тялото. Част от покъщнината на семейството е унищожено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: Пловдивпобойпогрешка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
skot преди 12 години
abe tazi bilgari mnogo plampat nesto bilgarite sa tolkava tipi ce nyamam kray mnogo sa ti pi tipaziiiiiiiiiiiiiii mirsi bedni ama bedni
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
цветанов и пловдивсоте подкупни полицаи, кога ще заловите МЕНДУТО наркобоса на шекер махала и пловдив. общественна тайна е че *** се занимава с дрога ,има златарско ателие за парлама. или все още си плаща вноските ?
62
2
 
3
 
! Отговори
exxx преди 12 години
тия *** по-бързо да се избиват,че много скоро ще започнем да им помагаме и ние !!! ама първо с Тиквения им вожд трябва да се справим,че той им дава много права и помощи...защитава ги даже и полиция... опитват се да ги "интегрират" с пари ама те така и 22 години не се интегрираха...
61
0
 
12
 
! Отговори
правозащитник преди 12 години
Веднага да се възстановят щетите на пострадалото семейство,и от от републиканския бюджет!Това е тяхно изконно малцинствено правило!
60
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тук възникват някои теми за размисъл:1. Колко злопаметни са били нападателие.2. Как са били въоръжени за една детска разпра.3. Влизат в чужда къща и бият без да питат хора, които нямат нищо общо. Даже и да беше същата къща какво са виновни чичото, стринката, снахата...4. Помислете как се избиват помежду си да дреболии и какво биха сторили срещу други етноси.
59
1
 
14
 
! Отговори
буздуганов преди 12 години
А требеше да има и жертви!Ето това е нашето бъдеще.
58
3
 
13
 
! Отговори
Слави преди 12 години
Това е НОВИНА.ПРАЗНИК.Сега трябва да се върнат в истинската къща./дано пак да сбъркат./Цветанов,спи спокойно:тук няма полицнасилие.,но и не се бъркайте.
57
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** работи... Жалко, че не са се изпотрепали.
56
0
 
7
 
! Отговори
.... преди 12 години
Aaa не дей слага всички в кюпч. Само шапкарите на този студ полудяват - замръзнали са и искат да се сгреят. Влезнали са да се сгреят напечка "*** Мечта".
55
11
 
2
 
! Отговори
botzko преди 12 години
BOJE MOI, POLUDIAVME BE HORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
54
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Туря", "разтуря" са си чисто български думи.
53
2
 
27
 
! Отговори
Бай-Мангал преди 12 години
Та не разбрах колко *** са умрели, да си ги задраскам в тефтера
52
0
 
12
 
! Отговори
ani преди 12 години
Кой спазва законите? Ще се извинят хората и..."Бития бит.." То и ако ги бяха избили, пак нямаше нищо да им направят!Къде точно е държавата, че нещо не разбирам..
51
6
 
8
 
! Отговори
pepyel преди 12 години
Не се пише "разтурила" това е турска чуждица, а "разделила", за компанията става дума!!!!!!!!!!Това че *** се избиват по между си е много хубаво!!!!!! Тъкмо ще останат по- малко след като всички напуснем тази държава ,нашета Родина Мила!!!!!!!!Казвам ***, защото само в Б.Г.то им казваме роми а в цял свят има само една дума за тях"GIPSY".Защо ли??????
50
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bulgarite ve4e po4naha jako da se trepjat! Boiko e vinoven!
49
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пишете *** , *** .. само не и семейство .. стига сте ги галили теа миризливи *** !!!
48
2
 
21
 
! Отговори
BR stan преди 12 години
И сега битите ще осъдят общината, че не е сложила табела с името им, после и полицията, че няма посове пред вратата им, а после ще поискат нова къща в Стария град...
47
3
 
14
 
! Отговори
чарли преди 12 години
По-един *** на ден може.
46
1
 
6
 
! Отговори
ДО 49 преди 12 години
Така и така си ги плащаш разноските за "културни особености" - защо да не ти кажат хората какво става :-)???????????
45
0
 
8
 
! Отговори
FA преди 12 години
Разкрита е тайната на добре познатите сапуни! Абревиатурата казва всичко - From Aushvits. А и Шекер Махала ми звучи малко римлянски...