Закопчаха Фъркуша и Любчо Каратиста, търсени при акция "Чук"

Общо четирима издирвани при операцията са в ареста
Обновена: 11 фев 2012 18:30 | 11 фев 2012 18:27,
18
Закопчаха Фъркуша и Любчо Каратиста, търсени при акция "Чук"
Снимка: МВР

Столични полицаи задържаха още четирима, издирвани в хода на операция "Чук", съобщиха от МВР. 

С постановление на прокуратурата за 72 часа са задържани В.Г.- Фъркуша /37 г./, Д.А. –Дани Геренския /28г./, Г.Г. –Гочо Бургаския, /29г./, Л.С.-Любчо Каратиста /22г./.

При проведената вчера операция бяха задържани членовете на организирана престъпна група за разпространяване на наркотици.  Сред закопчанните вчера е и Стефан Бонев-Сако, който е криминално проявен за измама, кражба и притежание на дрога.  

Фъркуша е известен на полицията за грабежи и кражби, осъждан е за кражби.  Дани Геренския е криминално проявен за хулиганство, Гочо Бургаския е известен на органите на реда за закана за убийство и нанасяне на средна телесна повреда, а Любчо Каратиста – за нанасяне на средна телесна повреда. 

Вчера в хода на операция „Чук”, проведена от криминалисти от СДВР, бяха задържани членове на организирана престъпна група, разпространявала кокаин и марихуана. Четиримата бяха обявени за издирване.
 
По време на акцията от жилищата им бяха иззети електронни везни, пластики от сим карти, кафемелачка с полепнал бял прах, раница с пликове с остатъци от бяло прахообразно вещество, бучка кокаин и заготовки, използващи се за разфасоване и пакетиране на дрогата.
 
С издирването и задържането на четиримата, с мярка „задържане” за 72 часа са вече 11 души от групата.
Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: операция Чук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А, защо след като са известни с криминалните си прояви, не са в затвора, ами се разхождат на свобода и продават дрога на децата ни? Законите са направени в полза на престъпниците, прокурори и следователи обикновенно се явяват като адвокати на престъпниците, а съда "по собствено убеждение" ги оневинява. Реално ние, гражданите по Закон нямаме равни права с престъпниците, а Съд, следствие и прокуратура работят срещу нас, въпреки, че уж са призвани да ни пазят и защитават. До кога?
14
4
 
10
 
! Отговори
aqsw преди 12 години
От всичко слет 72 часа ще остане само кафемелачката
13
2
 
9
 
! Отговори
canada преди 12 години
stefan bonev -sako ziganina .a ivo pileto nema li da go varjat skoro ili ushetata na kukite sa nedosegaemi.
12
8
 
10
 
! Отговори
До 6 преди 12 години
Този не знам дали е от Влашко , ама Цв Цветанов и Ст Флоров са 107 % власи !
11
4
 
30
 
! Отговори
$$$ $$$ $$$ преди 12 години
Не се тревожете, ще ги пуснат скоро...дори ще им се извинят...
10
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По време на акцията от жилищата им бяха иззети електронни везни, пластики от сим карти, кафемелачка с полепнал бял прах, раница с пликове с остатъци от бяло прахообразно вещество, бучка кокаин и заготовки, използващи се за разфасоване и пакетиране на дрогата.Освен бучката кокаин всичко останало не е забранено за притежание.За една бучка кокаин ще отговаря само един.Останалите ще ги пусне съда поради липса на доказателства.
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а,стоян не е ли в тая група,,,само БЕЛЕНЕ за тия бандити,,и оня отговорника на лагера да се включи и да видим дали ще им сложите такива прякори на тия ,малее къкъв бои бих им хвърлил на тези
8
2
 
40
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Ти си *** , хората на протеста бяха свободни трезвомислещи граждани , всички които подкрепят ACTA сте овце и ще ви колят , бесят , бият , доят и стрижат докато свят светува.
7
4
 
17
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Пфу!Вижте им линийката на тъпите тюфлеци - изтрита, нищо не се вижда!Те и лоените топки ги няма, по спирките спират разни ***, до забранителни знаци, в градинките, а Ушев си бара кайсиите и се прави, че не вижда!P.S.Тази снимка, с тази линийка няма да мине пред съда!
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Геренския , трябва да е от квартал Герена, Кюстендил ...
5
18
 
12
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Не е трудно от 1,5 млн да събереш 2000 ***!!!
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а какво стана с маркуча и лейката
3
7
 
40
 
! Отговори
най-богати сме... преди 12 години
Може нищо да нямаме, да сме низвергнати и гладни, но по прякори и наименования на акции сме на първо място ! Фъркуша , Геренския , Бургаския, Каратиста ...очите, ушите, заека...магарето, ............операция Чук, Медузите, Наглите...направо шестица !!!Ама само по тоз показател !!!
2
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фъркуша????Като име на крава!
1
15
 
49
 
! Отговори
водещи новини преди 12 години
Никой не го интересува , в София само бяхме над 12 000 . Долу следенето на свободни граждани , долу корпоративните интереси , които правят хората роби!