Набедиха нигериец за кражба заради подхвърлени реплики

Раздразнил компания, отнесъл няколко удара и после последвал арест
Обновена: 16 фев 2012 16:29 | 16 фев 2012 16:29,
12
Набедиха нигериец за кражба заради подхвърлени реплики
Снимка: архив, Булфото

Раздразнена дама набеди 26-годишен нигериец, че е задигнал дамската й чанта, съобщиха от МВР.

Тази нощ около 1.30 часа в полицията постъпил сигнал от тел. 112, че пред ресторант в курорта “Боровец” мъж от африкански произход насила издърпал чантата на 34-годишна столичанка с 350 лева в нея.

Пристигналите на място униформени служители установили и задържали мъжа, който е от Нигерия и живее в столичен квартал с отказан статут на бежанец.

По случая в районното управление в Самоков е образувано досъдебно производство.

В хода на разследването обаче криминалистите установили, че грабежът е инсцениран от дамата, която подала сигнала, което станало по инициатива на приятеля й.

Той заедно с „ограбената“ и двама техни приятели минавали пред ресторанта. По същото време навън бил и нигериецът, който работел като викач в близка пицария.

Той подхвърлил реплика към дамите от кампанията, това подразнило приятелите им, които му нанесли няколко удара. За да избягат от отговорност, решили да инсценират грабежа.

26-годишният мъж е освободен и настанен в специализиран дом за настаняване на чужденци поради отказания му статут на бежанец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: боровецнигериецкражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Ако знаете само.... преди 12 години
Какви набеждавания стават по съдилищата,законно.Тази *** явно има опит в мошенничеството,добила го е и ли е го е практикувала.В миналото за лъжа и измама са изтръгвали езиците на жените,като по-изпечени мошенички.Шерше ла фам както са казали французите ... и няма да сгрешите!
9
0
 
0
 
! Отговори
NIKOY преди 12 години
SAGLASEN SAM S NOMER 8
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** - в Нигерия , кифлата и компания - в панделата за клевета!
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
negarat ne pravi takiva bg obiri ili krazbi a tazi da se nabu4e na kol zaedno s priqtelqt i za nazidanie. kak si q predstavqte 4ovekat e negar neka go napadnem.
6
4
 
18
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Въобще не ми пишете, че тази е "столичанка"! Да, по паспорт е "столичанка" от 3-5 години може би...Кой знае от кое село е селяндурката и чак полицията ще заблуждава... Не че обичам много ***, понеже съм живял с такива в Европа, ама като наш'та селяния никъде няма по света... Човечеца се е хванал като викач пред пицария за 20 лева на вечер в студа да работи, и не ми се вярва нещо нецензурно да им е казал на селянките за да ги прикани да хапнат пица. А сега трябва тези селски бекове дето са го били да ги съдят и да му платят. А за селската кифла дето се е обадила на 112 и лъжесвидетелства направо в Сливенския затвор за 1 година да кажем. Макар че, за лъжесвидетелстване е по-голяма присъдата. Това е престъпление и е наказуемо според закона!
5
15
 
7
 
! Отговори
nas преди 12 години
are stiga ste za6titavali niakakuv gnusen negur bokluciiiii
4
0
 
8
 
! Отговори
2ГУ ДС ВКР Политбюро преди 12 години
До 1 - Неможе този комитет защитава само правата на кражбите от парите -фондовете за ромитеТова не ги засяга тях - нямат печалба а само разходи -и без това алчността им е колкото повече толкова повече в личния джоб
3
1
 
8
 
! Отговори
kfa kampaniq kompani преди 12 години
Той подхвърлил реплика към дамите от кампанията stegnete se malko
2
4
 
31
 
! Отговори
eee преди 12 години
оная ми ти кифла е искала да я прасне някой черен с голем ***... *** се е осетил и е подхвърлил закачливо некой лаф обаче селяците с нея са решили да се направят на бабаити... е те това е проблема,че селяните са много и навсякъде :)
1
5
 
24
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Защо направо не са го разстреляли? Егати държавата сме за една дума може не само да те бият а да те задържат и да те екстрадират. Сега къде е хелзинския комитет да поиска съдебна отговорност от нападателите и от тая *** за набеждаване.