Полицията разпита 13 души за нападението над Багата

Установени са част от биячите, МВР обаче още ги търси
Обновена: 27 фев 2012 16:09 | 27 фев 2012 16:08, Красимир Ангелов
67
Полицията разпита 13 души за нападението над Багата
Снимка: Булфото

13 души са разпитани за инцидента със самбиста Благой Иванов – Багата, съобщиха от МВР.

Действията на работния екип се ръководят от Софийска градска прокуратура.

В хода на разследването служителите на реда са разпитали 13 души от двете групи, между които e възникнало сбиването в бар "Айс".

Освен тях са снети обяснения и от служители на заведението – управител, бармани и охранители.

До момента категорично е установено, че и двете групи са били в бара, но настанени на различни сепарета.

Още по темата

От полицията уточняват, че е изяснена самоличността на част от участниците в мелето, но те не са открити на адресите в столицата и се издирват от полицията.

По информация на "Стандарт" камера на банка е заснела лицата на биячите на ММА боеца.

Едно от записващите устройства до бар "Айс" е успяло да заснеме нападателите, които в момента се издирват.

По-рано през деня от "Пирогов" съобщиха, че състоянието на Благой Иванов остава критично.

По думите на медиците е преодоляно шоковото състояние на Иванов, който беше приет в централна реанимация на болницата в неделя.

Очакват се обаче усложнения вследствие на нараняването с нож, съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
ddt преди 12 години
За Ц Кънчев си абсолютно прав,свидетел съм..
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Навсякъде по света спорта е начин да избягаш от престъпността, а не да влезеш нея. Защо тук е обратното? Ами има един *** отговор - защото е държавна политика.ВЪВЕДЕНА ОТ БСП , ЛУКАНОВ, ЛЮБЕН ГОЦЕВ И ДС. ОЩЕ ОТ ПРЕДИ 22 ГОДИНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КРИМИНАЛНИТЕ ТИПОВЕ С А ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРАВЕНЕ НА ПОЛИТИКА. ЗАЩО МИСЛИТЕ ПЪРВАНОВ ПОМИЛВА И ПУСНА ОТ ЗАТВОРА ДОН ЦЕЦИ (ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ) ЗА ДА МОЖЕ КАТО Е НА СВОБОДА КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ ЗАЕДНО С НЕГОВИТЕ *** БАРОНИ ДА ПОДКАРАТ РОМИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП
56
0
 
3
 
! Отговори
ШОУ преди 12 години
Най-обикновен спор за жена стои в основата на скандала между Дъмпела и Багата, научи "ШОУ". Причината за мелето в столичния Айс бар е забележка, която Благой Иванов отправил към момиче от компанията на Даниел Стоянов. Двамата са се познавали от доста време, засичали са се и в други заведения. До този момент обаче до меле между тях не се е стигало. Даниел се обидил, защото Багата го засегнал на мъжко достойнство и предложил на приятелката му да се присъедини към тях.Свидетел на побоя разказа пред ШОУ, че Багата и Дъмпела си разменяли обидни думи от двете сепарета, на които били седнали. В един момент Багата скочил и седнал на другата маса, където била компанията на Даниел Стоянов.Недоглеждане на Благой Иванов обаче води до тежкото нараняване. Вдигна ръка, за да удари Дъмпела. В този момент той се възползва и му нанесе с нож удар в подмишниците от долу нагоре, разказва още свидетелят на мелето пред "ШОУ". След като вижда, че Багата залита на една страна окървавен, групата на Дъмпела се оттегля, без да си плати сметката. Сервитьор от заведението звъни на 112, но линейката се бави.
55
1
 
4
 
! Отговори
??/ преди 12 години
Сега за всички следствени действия по този кютек отделна новина ли ще правите ? Бааааси жалките медии са тва българските , нямам думи.
54
3
 
0
 
! Отговори
РАДОСЛАВ ПАРУШЕВ преди 12 години
Искам да ви призная нещо - аз не съм Радослав, а жена му - Цеца!!! Известна съм като Цеца Парушева - Пането, също съм поет-писател! Пиша основно готварски книги с рецепти, главно за ястия пане - сирене пане, кашкавал пане, хек пане, чушка бюрек, акула пане...
53
0
 
7
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Ако това се беше случило на някой обикновен човек щяха ли да се размърдат?
52
0
 
6
 
! Отговори
Полковник Колт преди 12 години
Господ създаде хората, аз ги направих равни!
51
7
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
Желая бързо оздравяване и много успехи занапред на Багата! Момче, което прославя България със спортните си умения, но и момче, което е здраво стъпило на земята. Като интелект, отношение и възпитание е на светлинни години пред Кубрат Пулев да речем, който си е много тъпо парче.
50
0
 
10
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Ама колко повърхностно гледаш. Нали точно това е целта на медиите- да отвличат вниманието на народа и да му показват и да му внушават чрез трагедиите че той е все пак добре и да си кротува, защото виж ей имало и по-лошо. Това е психозата-това е внушението на медиите да си сврян като мишка, да цъкаш с език квото ти пуснат по тв-то и да си доволен че днес ти си у вас на масата, а някъде има избити хора или издавени. По такъв начин чувството за участие в протести и митинги отслабва и се погубва.
49
3
 
8
 
! Отговори
До 39 преди 12 години
Брат Не си прав .... аз познавам един дето е много по корав от УЛИЦАТА !!! Той никога не е бил пребиван на Улица .... той може да размаже всяка Улица и всеки който е на нея ... Това е единственият и неповторим ... най-коравият от коравите ... ЧЪК НОРИС !!!
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мойте уважения към писателя Парушев и другите участници във форума, но искам да ви попитам като ви е писнало от новината и не ви вълнува, защо аджеба четете и още повече коментирате във форума?
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 53, Душичке сладка, сбъркал си сайта мама, хайде, няма нищо, не плачи, ще пораснеш някой ден и ти...
46
1
 
6
 
! Отговори
До шибаните медии преди 12 години
Скъпи долни и отвратителни медии,до кога ще ни занимавате всекидневно и ежеминутно с непрекъснати драми и трагедии.Пускаш си тв и тоя умрял,друг го наръгали трети го прегазил влак,паднала висулка,или 5 *** я изнасилили по нейно желание и т.н.Пишейки такива *** зацапвате мозъка на подрастващите деца и,никога няма да останем без материал за писане по този начин.А относно заведения като "домби"то трябва или да бъдат затваряни или да има полицай на дежурство за сметка на заведението
45
7
 
2
 
! Отговори
РАДОСЛАВ ПАРУШЕВ преди 12 години
Шапка пъстра аз си имах,но не щеш ли онзи ден си пийнах, неусетно шапката загубих и един прекрасен спомен аз погубих.Милата ми ШАПЧИЦА я няма и сега как да кажа аз на мама!!!
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хмм, как още не са намесили Чък Норис !? Някой разпита ли го дали има алиби, а и смее ли..
43
3
 
7
 
! Отговори
до Паруш Радославов преди 12 години
НЕ СЪМ НАРИЧАЛ БАГАТА ПРЕСТЪПНИК, САМО НАМЕКНАХ, ЧЕ АКО АЗ ПАДНА В БИТКА ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ТЪГУВА ТОЛКОВА ЗА МЕН!!! А съм ПОЕТ-ПИСАТЕЛ, завършил съм и право! Не съм случаен човек!!!
42
0
 
7
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
***, не се обаждай, че вие сте още по-зле ***... биете се с вили и брадви между фамилии и се убивате.
41
0
 
25
 
! Отговори
Даниел преди 12 години
Няма съществена разлика между мутренските бригади от 90-те и днешните бригади от ММА-юнаци. Днес те се изживяват като властелини на нощните заведения, отнемат предимство на улицата с мощните си коли, държат се предизвикателно и агресивно към нормалните хора и често предизвикват скандали без повод. Дано хванат извършителите на деянието срещу това момче, разбрах, че баща му е служител на ГДБОП. Поне е сигурно, че питомците на Флоров няма да оставят случая без последствия.
40
1
 
1
 
! Отговори
РАДОСЛАВ ПАРУШЕВ преди 12 години
На 20-ти март излиза моята автобиография - ще прочетете за бурния нощен живот на един поет-писател!!! Вижте линка по-долу, там е корицата!!!bela.bg/index2.php?page=inner_page&page_id=8&article_id=1000616&sub_page=7
39
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
К'во ни занимавате с глупости бе? Преди малко си записах великият 6 часов екшън в Мелбърн между Джокович и Надал и сядам да го гледам пак! Наздраве на всички фенове на тениса. Ето това е спорт, не като това олигофренично ММА.