"Пасат" се удари в автобус с 14 деца, няма пострадали

Леката кола поднесла на завой и се ударила в автобуса
29 фев 2012 19:18,
7
"Пасат" се удари в автобус с 14 деца, няма пострадали
Снимка: архив, Булфото

Училищен автобус с14 деца е катастрофирал днес край Павликени, пострадали няма, съобщиха от полицията. Инцидентът станал тази сутрин около 7.50 часа в участък на пътя от Сухиндол за Павликени.

Лек автомобил "Фолксваген пасат", управляван от 29-годишен водач от Павликени, при движение с несъобразена скорост при десен завой поднесъл, завъртял се на пътя и се ударил странично в автобуса.

При удара е пострадал шофьорът на леката кола, който с травми по ръцете и краката е откаран без опасност за живота в болница.

Няма пострадали деца от автобуса, които са отпътували за училище с друг автобус, изпратен своевременно от община Павликени. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
999 преди 12 години
какво производство бе,това *** с л.а трябва да бъде обезглавен моментално,нали ги гледам как карат ***,но трябва да бъде згазен някой депутат или съдия,зада се приемат жестоки закони,но те *** се возят с хубави коли и с охрани и не са застрашени,само невинни хора загиват
5
0
 
0
 
! Отговори
юнака преди 12 години
пасата здрав ли е ?
4
0
 
4
 
! Отговори
свинка прасева преди 12 години
От сланина не се пълнее, това е сигурно. Не можем да не хапваме месо, но е най-добре то да се взима от село. Това заяви пред БНТ тв водещата Марта Вачкова.
3
0
 
2
 
! Отговори
BALGARI UNACI преди 12 години
BULGARIA UNGARIA NARODE STRAHOTEN MA4 PENEV GI E NADAHAL QKO TOVA NI OSTANA EDINSTVENATA RADOST TOZI OTBOR E S GOLQMO BADE6TE !!!!!!!!!!!!!
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно.Тази вечер няма Кутеви драскачи
1
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
porednia dzigit