Двама пенсионери убити снощи - във Велинград и Пловдивско

Целта и на двете престъпления била кражба на имущество
Обновена: 10 мар 2012 15:18 | 10 мар 2012 15:15, Бойчо Попов
254
Двама пенсионери убити снощи - във Велинград и Пловдивско
Илюстрация: архив, Импакт Прес Груп

Полицаи от Велинград и Пазарджик са по петите на убиец. Вчера предиобяд в полицейското управление на курортния град е получено обаждане за намерено безжизнено тяло на мъж, се казва в съобщение на МВР.

То е било на 86-годишен велинградчанин И.В, който бил открит в една от стаите на къщата, в която живее.

Дежурна група от разследващ полицай, криминалисти и експерти, в присъствието на съдебен лекар, е извършила щателен оглед на местопрестъплението.

Оказало се, че има следи от насилие. Престъпниците са влезли, след като са разбили няколко врати.

Според полицията от къщата липсва и домашно имущество.

Уведомена е Окръжната прокуратура в Пазарджик, която е образувала дознание.

Друг пенсионер също е бил убит през същата нощ. 71-годишен мъж е намерен мъртъв в дома си в село Ягодово, съобщиха от МВР-Пловдив.

По първоначални данни смъртта е била причинена от удари с твърд предмет по главата. Няма задържан за убийството, а според разследващи извършителите са влезли в дома на мъжа с цел кражба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още по темата: МВРубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
3
 
11
 
! Отговори
turcina преди 12 години
do kade ya dokara BOYKO
166
1
 
26
 
! Отговори
Следовател преди 12 години
***, нали?
165
1
 
20
 
! Отговори
от страха преди 12 години
краино време е вече армията с танкповете да смачка и уплаши това гето както направи през соца един генерал в столипеново ги мачка с танка неостана един *** една къща а това сега е жива воина ,безащитни хора се убиват и няма страх от полиция защото те са под демократично управление ,хора събодете се и направете мафия в защита на бълг народ а не на записаните в паспорта като българи ***
164
2
 
25
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Другата възможност е, на тоя народец най-накрая да му писне. Случаят Катуница показа, че това може да стане във всеки един момент. Напрежението е достигнало критическа точка и само една малка искра може да подпали страшен пожар. Искам да припомня на Цецо ***, че само регистрираните ловци в България са 250 000, че още много Българи притежават легално или не бойно или ловно оръжие.... и ако на хората в един момент им писне, неговите мръсномургави любимци за 3 дни ще влязат в Червената книга
163
7
 
21
 
! Отговори
бай Иван преди 12 години
Мръсникът Гоце и Марин забъркаха тая каша с помилванията за да създават хаос и несигурност сред населението.Комунистите са антибългарска извратена партия.
162
0
 
39
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
СТИГА ТОЛКОВА *** ТЕРОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!стига повече жертви от *** банди !Смъртна присъда за *** барони !
161
1
 
21
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Андреш Брайвик е спасението !
160
3
 
7
 
! Отговори
VINATA E NA.. преди 12 години
VINATA ZA BEZNAKAZANOSTTA NA *** E NA GERB. TE SA MASATA KOIATO KUPUVAT ZA IZBORITE KATO NAGRADA IM DAVAT DA PRODAVAT KONTRABANDNITE CIGARI/I DOKAT NE DPOIDAT NORMALNI HORA DA UPTAVLIAVAT BULGARIA KATO *** SE VKARAT V LAGERI NEMA DA IMA OPRAVIA.TAKA KAKTO SA GI OSTAVLI SE NATRUPVA TAKOVA NEDOVOLSTVO, CHE EDIN DEN SHTE IMA ANTICIGANSKI BUNTOVE S HILIADI IZBIT ***.
159
1
 
29
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
АЛО-О-О, БОКО И ЦОКО, ПРОКУРАТУРАТА, АКО НЕ СПРЕ ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, ЩЕ ИМА ОЩЕ КАТУНИЦИЗАЩОТО според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ И УБИВА САМО ЕДИН ***(НО НЕ МУ КАЗВА ИМЕТО), ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор???Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКО БЪЛГАРСКИ ИМОТА! ДА СИ ПРИПОМНИМ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията,а тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО, ПО ПРИЗНАНИЕ НА УБИЙЦИТЕ от семейството на царя на местните бандити КИРИЛ РАШКОВ), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и... цитирам: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - ИЗГЛЕЖДА ОТ ОССЕ РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има право да изнасилва, граби и убива, а българина задължението да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!! И. ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ...,, а ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!
158
0
 
38
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Незабавно освобождаване за лесничея убил при самозащита *** ,който се оказал долнопробен престъпник !*** които крадат ,убиват и тормозят населението в затвора!Свобода за лесничея от Гурково !
157
0
 
26
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Сигурен съм че 99 % убиецът е от ромски произход!Стига толкова *** терор!
156
1
 
12
 
! Отговори
Мето преди 12 години
Точно така 188 - при съществуващото положение това е изхода и начина на защита. Тайна организация за отмъщение на *** терор.
155
0
 
32
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Убийците в Ягодово вече са известни - разбира се, те са от гнусният, привилегирован и безнаказан етнос и разбира се - Днес.бг мълчи за това.При положение, че властта тъпче нас, Българите в собствената ни страна и толерира *** ***, явно за нас няма друг вариант, освен тайната съпротива и създаването на организация от типа на сицилианската мафия или КККК, организация, която да държи в ужас както ***, така и техните защитници.
154
1
 
12
 
! Отговори
до 183 преди 12 години
А знаеш ли защо има текст в НК "Противозаконно отнемане на МПС за временно ползване"???Законодателя е сътворил тоя текст,за да могат безпрепятствено мутрите да крадат луксозни возила.Ако го заловят,минава метър-за временно ползване.Ако не го заловят,автомобила минава през канала на митницата и пътува към братските руски мафиоти.Краденето на автомобили,когато управляват комунистите беше държавна политика.
153
0
 
14
 
! Отговори
1 преди 12 години
Нещата се развиват логично. При дискриминацията на българското население, което се извършва на държавно ниво и толерирането на *** което също е на държавно ниво, тези случаи ще се увеличават. При отсъствие на съпротива, при безхаберието на държавата това ще е бъдещето на България. Освен ако не стане чудо - да се справим сами с проблема по места.
152
1
 
17
 
! Отговори
НАДЗИРАТЕЛ преди 12 години
Колко пъти ще подсещам държавата да направи 2-3 фабрика за *** и да се реши въпроса с "черните римляни" веднъж завинаги !?
151
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОЛУ ГЕРБ И МАФИЯТА!!!!!!!!
150
0
 
22
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
- ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКА БЪЛГАРСКИ ИМОТА И ПРОДАВАТ КОНТРАБАНДНИ СТОКИ! - и ПОЛИЦИЯТА ГИ ПАЗИ...!!! Винаги реагира така цитирам - Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Цитирам: - ПРИНЦ Ангел уточни, че извършителите на деянията са заснети и вече са известниНаказателен Кодекс КОЙТО НЕ ВАЖИ ЗА ***:Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със ***).(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро).(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Киро Рашков и Цялата фамилия).БЪЛГАРИТЕ ДА ОБИЧАТ ЛИ... ИЛИ ДА МРАЗЯТ???- Когато работиш като вол, а социалните ти вноски ги вземат неработещи тарикати - Какво изпитваш...- Когато ти ограбят последните пари - Какво изпитваш...- Когато те бият - Какво изпитваш...- Когато те изнасилят - Какво изпитваш...- Когато ти запалят къщата - Какво изпитваш...- Когато те убиват - Какво изпитваш...- безумно УДОВОЛСТВИЕ ИЛИ ОМРАЗА...ЕЖЕДНЕВНИТЕ ГРАБЕЖИ НЕ СА НАРКОМАНСКО СЪЗНАНИЕ, А ЕЖЕДНЕВНО БИТИЕ ЗА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ...- А ВЪЗМЕЗДИЕ ОТКЪДЕ???
149
1
 
2
 
! Отговори
До 130 преди 12 години
Защо мислиш,че една яка сопа няма да свърши същата работа?За нея не ти трябва разрешително!
148
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали Първанов и марин пъснаха 500 убийци изнасилвачи грабежи и крадци да вилнеят и дестабилизират държавата какво очаквате ?