Два трупа открити в София, единият е на 7-годишно дете

Тялото на детето е плувало в река Владайска
Обновена: 28 мар 2012 23:09 | 28 мар 2012 22:35,
38
Два трупа открити в София, единият е на 7-годишно дете
Снимка: архив, МВР

Два трупа са са открити в столицата тази вечер, съобщиха от МВР.

Единият е на дете, на около 7 години, той е изплувал от река Владайска до пазара "Димитър Петков".

Сигналът е подаден от граждани към 20.00 часа, които видели телцето да плува в реката. Според първоначалните данни няма следи от насилие и най-вероятно става въпрос за удавяне.

По същото време е подаден сигнал за още едно открито тяло, в блато в квартал "Димитър Миленков". То е било извадено от пристигнали на място пожарникари.

Удавената е възрастна жена на около 80 години. По второто тяло също няма установени следи от насилие.

Според полицията няма връзка между двете жертви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: МВРСофиядва трупа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
И Топалов преди 12 години
do 33 ей македонец смотан мамата в охрид да се издавите всички мамата пошла тито не ви оправи ама ние
25
0
 
1
 
! Отговори
aaa преди 12 години
Вчера новината беше: "Около 20.00 часа е подаден сигнал от граждани, които видели телцето да плува..." Днес имаме жена очевидка на инцидента и полицай притекъл се (уж) на помощ. ?????
24
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ako sa bulgari nema poblemi super
23
0
 
14
 
! Отговори
BG преди 12 години
Всеки престъпник да бъде изселван в някоя африканска страна. Няма ние да им плащаме арести, дела, престой в затвора и после пак отново пресъпленията...
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
pp0 съгласен съм с това което казваш, но ти май си от неграмотните / атмосФера, Убивам ...
21
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пропастта между народ и управляващи вече е толкова голяма, че за ТЯХ /всички правителства от 23 години/ нашият живот не струва нищо. Те живеят в един друг свят, на един фон, който сме ние...Това е истината според мен и все по-лошо ще става!
20
1
 
44
 
! Отговори
Няма такава страна! преди 12 години
Съжалявам за смъртта на тези две невинни същества! Но такава джунгла като Нашата родина няма! Хора намирам се в Латинска Америка(джунгла) по работа и поне в жилището си се чувствам сигурна! В България вече нямаш сигурност, дори в дома си! Преди няколко дни, посред бял ден влизат да обират в апартамента на съседи на моите родители, вътре е имало хора! Входът е с всички възможни метални врати, домофини и т.н. Нощно време *** обират мазета...Какво става с тази страна?
19
2
 
34
 
! Отговори
P преди 12 години
3 признака, че се намирате в модерна европейска столица: - в сточлиното БЛАТО можете да намерите труп на възрастна жена. - докато се пробирате, можете да бъдете нападнат и разкъсан от глутница диви животни. - децата ви все още си играят покрай реката и ако някое се удави, никой не го търси
18
1
 
21
 
! Отговори
qze преди 12 години
Някой тук да осъзнава трагедията, независимо дали е случайност, насилие или друго? Та дори Цветанов, Костов и който и да е друг да ви е виновен, нима ще продължите да се псувате един друг и всичко около вас без всъщност да си дадете сметка, че 7 годишно детенце е загинало? Или 80 годишна жена, която за вас сигурно е някаква мухлясала досадница, а това можеше да е баба ви? Я си представете сега до вас едно 7 годишно детенце как изглежда - първи клас все едно, а вие тука само се разправяте. Егати!
17
6
 
9
 
! Отговори
койо преди 12 години
Защо *** такива постоянно намесвате политиката с някой случаен или не случаен инцидент. Какво общо има Министър Ц. Цветанов с удавянето на детето или възрастната жена.Защо вие българите все си търсите някой да вие виновен. Даже и случайността искате да препишете на някой ...
16
8
 
5
 
! Отговори
do 18 преди 12 години
*** марийкин, като съм казал че давят хора, не съм казал че детето са го убили и пуснали в реката...обобщавах само..ТАКИВА ПОДОБНИ СЛУЧАИ с възрастната жена. Хайде сега ми кажи че 80 годишната жена се е разхождала спокойно по блатото и решила да нагази в него ей тъй от любопитство. Такъв е израза бе, ***....убиват се мутри, ръгат се мутри.....убиват се полицаи..ВСЕ в множествено число защото това е числото което обобщава всички такива случаи...Кажи ми къде съм имал предвид детето? Тъпан!
15
1
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
ти правилш ли разлика между престъпност и нещастни случаи
14
0
 
18
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
3 деца са ритали топка до реката.това се е подхлъзнало и е паднало,а реката го е влачила около 100 метра.това го знам-защото се случи пред моета кооперация и говорих с роднините на загиналото.специално в този случей по скоро са виновни родителите,мисля,че не е редно да пускат едно 6-7 годишно дете да си играе около реката.
13
1
 
4
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
никога в *** на ***
12
7
 
22
 
! Отговори
Ники преди 12 години
Всички гастербайтери:СТИГА СТЕ ГОВОРИЛИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!Навсякъде по света стават тези неща-просто тук медийте им дават прекалено много "светлина".
11
0
 
10
 
! Отговори
Тялото преди 12 години
А какво стана с наркоманката която извадиха от пеловската река преди няколко месеца. Така си останаха нещата.
10
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
nikoga vbulgaristan
9
7
 
17
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Той е виновен, че лъже на поразия защото бил се справял с престъпността. *** справянето майни, мутри се ръгат на поразия, убиват полицай пред заведения, давят мирни хора...Ей Цветанов, *** долна гнусна лъжлива *** си ,*** уродлив!
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас, всеки ден трупове. Що за страна сме вече. Политиците няма какво да се напъват с лъжите си за добър живот, ето я действителността. За тях може живота да се подобрява, но за населението, става все по лош и плачевен. Мир на праха на жертвите на политиците. Ще го търсим онзи спокоен живот в тоталитаризма.
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Възрастната жена е влязла в блатото да се къпе ли ,че се е удавила, а Цветанов??? Да ти е.а майката скапана *** долна цинична лъжлива.... утре ако излезеш с такова становище.