Обирджиите взели 215 082 лева, 50 бона изпуснали

Това е равносметката от обира на банка в Студентски град
5 апр 2012 21:10,
47
Обирджиите взели 215 082 лева, 50 бона изпуснали
Клонът на ОББ, който беше обран тази сутрин. Снимка: Булфото

Откраднатата сума от клона на ОББ в Студентски град възлиза на 215 082 лв., съобщиха от банката. Това е установено след вътрешна проверка.

По все още непотвърдена информация от полицията, сумата, която е изпаднала от двамата похитители и намерена след извършения обир, е между 40 000 - 50 000 лв.

Клиентите на банката няма по никакъв начин да бъдат ощетени финансово от това престъпление. Банката има застраховка срещу подобни събития, заявяват още от ОББ.

Още по темата
В момента на обира в офиса не е имало клиенти на банката. Няма пострадали служители, но на тях им е оказана медицинска и терапевтична помощ.

Тази сутрин двама въоръжени нападнаха и обраха клона на ОББ на ул. "Акад. Борис Стефанов". Мъжете били с мотор и черни каски и влезли в банката минути след като инкасо автомобил е заредил пари в трезора. Той обаче не бил заключен. Нападателите все още се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
e balgarskamu rabota gradat na edro ne kat nas bakir seliazo
38
1
 
3
 
! Отговори
varna преди 12 години
evala na mom4etata 4ista rabota bez da postrada nikoi i para huba vzeli evala
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
evala na mom4etata BRaVO
36
2
 
6
 
! Отговори
greeN VAnDaL преди 12 години
От крадец да крадеш не е грях !
35
1
 
6
 
! Отговори
iker преди 12 години
Няма пострадали служители, но на тях им е оказана медицинска и терапевтична помощ !?!?
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Нападателите все още се издирват." ще се учудя ако ги намерят това явно са хора със солидна вътрешна информация а трезора защо не е бил заключен нали затова е трезор
33
2
 
19
 
! Отговори
Jek преди 12 години
Винаги банките ни обират. Сега и тях някой ги обра.
32
2
 
18
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Най-после новините взеха да стават позитивни и ведри, досега все едни депресиращи:)))
31
1
 
13
 
! Отговори
емил преди 12 години
Най-накрая се е нервирал някои техен клиент,че пак са му качили лихвата по кредитната му карта.Нормално,евала.Скоро на някои ще му писне от техните лихви и току виж взривил някои клон.Там всички са на по висики постове са милионери благодарение на такива като мен,дето взимат и после по 100 лева лихва на месец.Ще се оправят.Сега ще вдигнат малко лихвата без шум и готово,за 1 седмица са си избили парата.
30
2
 
30
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Вижте поредните нелепи заключения на криминалистите за обира:"Парите са белязани и лесно може да бъдат проследени, ако влезнат в употреба. Когато ги държи един човек, по-лесно ще го намерим. Затова те най-вероятно са хвърлили част от банкнотите, така че да трябва стотици хора да бъдат проверени откъде имат тези пари", пише "Стандарт", цитирайки мнението на криминалисти от МВР. И как точно са белязани банкнотите? Може би полицията е знаела за обира и ги е белязала предварително? Ама, че приказки за наивници!
29
1
 
9
 
! Отговори
До 18 преди 12 години
Да допуснем, че ти си министър на вътрешните работи. Хванал съм гаджето ми да духа на някакъв и откачам, ставам агресивен и търся отдушник на агресията. Отивам добре маскиран у вас с един Макаров и започвам да стрелям на месо, убивам най-близките за теб същества. Не съм криминално проявен, не съм психопат, като ме срещнеш на улицата няма да ти направя впечатление. Как ще го предотвратиш, а отворко? Всички сте силни (ама само на думи). :)
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Eeeee,tolkova se zaradvah,che nai-nakraia se preborihme s prestapnostta...hahaha.Miraj e deniat bez ybiistva,obiri,otvlichania,iznasilvania.....!
27
3
 
9
 
! Отговори
Шантава работа преди 12 години
Без информатор от страна на банката, това не може да се случи. Информатор, който е снел цялата вътрешна процедура по приемането и съхранението на сумата пари. Или..един от участниците е работил или работи в този банков клон, за да се извърши кражбата детайлно. А пък може и самата банка да се е самоограбила предварително и да се лапне застраховката.
26
1
 
22
 
! Отговори
Az преди 12 години
Това ми мирише на инсциниран обир. Незаключен трезор, изказване от страна на банката - спокойно, парите са застраховани, нямало клиенти, служителите са ок..мхм.
25
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да си ги харчат със здраве. Банки,застрахователи,съд ,прокуратура,данъчни - всички са един дол дренки.
24
2
 
16
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До 10 Напълно те подкрепям! Но думата е РЕВОЛЮЦИЯ!!! А българина както виждаме има търпение в излишък, за разлика от съседите ни около нас. Искаше ми се да видя как тези ченгета събират пачките и се оглеждат само един друг да не мушне някой в гащите една : ))) Тва е все едно еврейн да хвърля пачки и след него арменец да му ги събира и да му ги връща...
23
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
galko za personala i kak shte rabotiat tia hora spokoino i koi vinoven krizata ili tapite ni politici.to vzema da im stava navik na tia obirgii i kak negi hvashtat pri takiva golemi grabegi a hvashtat niakakvi kokoshkari .i se hvaliat kato hvanat kokoshkar. taia dargava niama opravia da ima skoro galkoto che ne na iskat i nikade zaradi etakiva tarikatcheta.pri taia sudebna sistema shte sa sardite na debeloserkovcite v parlamenta tozi stres egednev e otvratitelen v balgaria
22
3
 
9
 
! Отговори
fuck off преди 12 години
bravo pi4ove to4no taka obiraite i vzemaite taka i taka ne6tata v mizernata vi darjavica otivat na izuii ga6ti.ppone banki obiraite
21
3
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
Мълчи като не знаеш наистина ги бяха изтървали нали ги видях тея *** как събират парите от земята да не случайно да обеднеят с 40к след като са откраднали 215к
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 18 - по всичко изглежда че само гръбнака на редовите българи по поръчна на олигархията