19-годишен преби шофьор на реаномобил в Бяла Слатина

Водачът на линейката е настанен в болница със счупен нос
Обновена: 9 апр 2012 10:12 | 9 апр 2012 10:11, Красимир Ангелов
53
19-годишен преби шофьор на реаномобил в Бяла Слатина
Снимка: Архив Булфото

19-годишен нападна шофьор на автомобил на Бърза помощ в Бяла Слатина, съобщават от Областната дирекция на МВР-Враца.

В 22.30 часа в неделя е получен сигнал от тел. 112, че в града е възникнал семеен скандал между 46-годишен мъж и 42-годишна жена.

При пристигането на полицаи е установено, че скандалът е приключил, но 16-годишната дъщеря на двамата е заявила, че не се чувства добре и има здравословни проблеми.

Извикан е медицински екип на Филиала за спешна медицинска помощ-Бяла Слатина. След преглед на момичето е установено, че се налага неговото транспортиране за допълнителен преглед в болницата в Бяла Слатина.

В момента на тръгване на реаномобила, 19-годишният брат на момичето без никаква причина е настигнал и нанесъл удар в лицето на водача на медицинския автомобил, в резултат на което му причинило фрактура на носа и комоцио.

Водачът е настанен за лечение в болница. Побойникът е задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Не бързай с ответите, по-медлено подхождай така при анализа, и ми кажи сетне видиш ли връзката между двата примера, дето ти поднесох на тепсия, и основната тема за *** проблем, който засегнахме...
40
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Или пък, когато си в планината и се наденеш на проклетия храст "драка", какво правиш първом, та да се измъкнеш от хилядите му бодилчета? Сечеш го из корен ли, от който корен е дошъл проблема с израстването на тоя храст, или първом правиш неотложното-махаш клонките с бодли, които са те засегнали непосредствено и ги кършиш с нож или с ръка, а сетне, да предпазиш други туристи, сечеш из корен злото? Би ли могъл, Севте, първо да преминеш към главния проблем, ако не решиш второстепенния преди туй, а
39
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Първоизточникът, дедовото, в определени случаи може да се окаже по-маловажен от следствието си, вервай ми! Заемам се да ти го докажа с пример от физиологията человешка, свързан с болестите телесни-ако пипнеш, не дай Боже, вирус некакъв и те тръшне лошавината с температура и прочие гадости, то не взимаш ли мерки първом да се справиш с вторичния проблем (температурата), а сетне да атакуваш с медикаменти първичния (вируса)? Знайно е, че не високата температура е начало на болестта, а вируса, нали?
38
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
За национално и етническо превъзходство също не помня да съм думал, явно и тук плащаш дан на т.н. "огледално мислене" и проектираш, дедовото голишарче, собствените си нечистотии и страхове у опонентя? А ако се взреш по-арно в сравнението, с удивление ще зинеш от изненада, че не ползвам думата "пуканки", а далеч по-тежката в кулинарно отношение "луканки", ама то взирането в думите на околните и в осмислянето на позициите им, види се, не ти е любимо занимание при разговор...
37
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Севте, Севтеее, верно съм ти провидел немаскираната муцуна, а? Не пия чак толкоз, та да се налага да изтрезневам сетне, ама нали всекой съди за другите от висотата на собствената си низост, та и ти тъй...Нейсе, тук не мом ти се сърдя, туй си ти особеност на характера явно, както думат психиатрите. За клишетата в съзнанието първо се обърни към собствената си неориентирана емоционално персона, пък тогава чисти околните от клишираност на изказа и ги хокай по темата!
36
5
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
Деде, че аз ако не знам, че ти и другите твои копия не могат да ме разберат, кой да го знае?! Не за теб говоря - знам, че приоритетите ти са първо да изтрезнееш, пък после да помислиш за другите неща...Затова и всички слова, неприлично излизащи от рамките на добре накованите в съзнанието ви клишета за въображаемото ви национално и етническо превъзходство, ти звучат като...пуканки..пук-пук-пук...да вземеш да поизтрезнееш,а:))) А бре деде, какво да те правя сега? Откъде да те почвам? От първи клас ли да ти преподавам - с букварчето ли? Ти чуваш ли се какви финтифлюшки си изпляскал? *** били вторичен проблем, но вече се явявал първостепенен:))))...къде се е чуло и видело бре деде, първоизточникът да е по-маловажен от следствието? Къде си виждал успешна борба със симптома, вместо с корена?! И все пак това бледнее пред прозрението ти, че нямало смисъл да се борим с невидимите "източвачи" на ДДС, щото видиш ли били....невидими, та затова по-добре....с видимите ***:))Деде, с това си умозаключение /наричам го умозаключение леко неуместно, тъй като не е нито заключение, нито произтичащо от характерните за ума способности/, ти си спретнал такъв душевен стриптийз на пилона на националното самочувствие, че всичките нечистотии на лепкавия ракиен шовинизъм са се разляли по пода с намерение да омацат всичко живо. Деде, казал си истината за шовинизма..."Защо да бия този, който ми е изпразнил джоба, след като мога да изкривя от бой достъпния ***, позволил си да прибере търкалящата се по земята стотинка" :)).....а и удоволствието не е за пренебрегване - какъв по-лесен начин да изтласкаш усещането за непълноценност, намирайки си по твое усмотрение още по-непълноцен враг-жертва;) Деде, не се ли сещаш, че "видимостта" на този *** враг е умишлено натрапвана - че плувката целенасочено ви води към "мръсния, черен" и какъв ли още не ***. Ами, нали затова онзи с ддс-то остава скрит - как няма да остане невидим, когато разни дедовци, опиянчени от шльокавица блъскат по масата за разправа с ***, докато истинските ви експлоататори се подсмихват отстрани...пардон отгоре:))) Знаят те как да ви обяздят гнева, че и доволни и удовлетворени да се чувствате...
35
0
 
3
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
поне такива са наблюденията на огромното мнозинство членове на обществото ни! Ако вземем, че послушаме велемудрите ти слова и спрем да се занимаваме с ***, а се насочим първо към невидимите източвачи на ДДС, битката с които е като тази на др. Алонсо Кихана с ветрените мелници, то какво ще имаме в резултат? Мислил ли си в тая насока, Севте? Ако не си, то първом проучи тоя възможен вариант на развитие, и сетне пак ела да глаголиш тъдява.
34
0
 
3
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Севте, много учено го раздаваш бре, дедовото, не можем те разбра туканка с тия завързани слова, кат луканки на чардак си ги навързал чак бре! Да не си падаш нещо ентелектуалец с проционистки взор така, ориентиран към правилната ервориторика? Щото досущ като хитрите творци на новия световен ред си служиш с традиционното хапче за ***, представляващо капсула истина със съдържание лъжа на прах в нея...Верно е, че *** престъпност е вторичен проблем, но той се явява пръв по значение вече,
33
4
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
42, ето за такива като теб говоря! Толкова сте лесни, че дори пелтек-оратор може да ви употреби. Индоктриниран си с това, че едно малцинство е виновно за социалното бедствие, наречено България, а не ти идва на ум, че ако мнозинството беше по-кадърно, то по съвсем естествен еволюционен път, щеше да надмогне и да развие страната си. И на всичкото отгоре така си облъчен с расово-етническа гордост, че дори си позволяваш да изказваш височайшото си "възмущение" от "мръсното......." и така нататък. И докато водите голямата си битка с ***, дори не забелязвате малката, но добре налапана от вас плувка, която ви отклонява от мащабните проблеми на обществото, в което живеете. Докато си мислите, че *** кражби /които в повечето случаи са инспирирани от реален глад/, са основният проблем на страната, в същото време само измамите от ДДС ги превишават стократно по своите мащаби.
32
0
 
7
 
! Отговори
до бай sevtus преди 12 години
то хубаво да се дърдори за расова толерантност, ама що не се поразходи вечер из западен парк... и не става въпрос за това как гневът ни се насочва към даден етнос, а по-скоро, как един етнос и една безхаберна държава предизвикват гнева и възмущението ни... и да, без срам ще кажа, че не обичам това мръсно, крадливо, престъпно, убиващо, изнасилващо, ..."малцинство". Айде стига вече криворазбрана европейщина!
31
7
 
3
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
Много е гнусно вашето лицемерие, драги форумници. Ако биячът беше определен като българин, същите вие тук щяхте да възхвалявате справедливия удар срещу "мафията в бели престилки", както обичате да я наричате. Някакъв психопат разказва как едно време *** били пребивани, а сега се чуди защо били толкова агресивни.Имайки предвид и неговата агресия, може да се заключи, че и тя идва от продължително насилническо минало, изливало се върху неговата особа - и сам не осъзнава че проблемът с неговата и на *** агресия имат един и същи източник. Не сте по-умни от *** щом толкова лесно и елементарно канализират социалният ви гняв в етнически. При това до степен да повярвате, че с ликвидирането на една етническа общност, България едва ли не ще се превърне в някакъв неземен рай. А уж се самопредставяте като антитеза на необразованите "***". Само този факт показва, че образованието не значи нищо в България, освен разбира се да си напомпаш самочувствието:)...
30
0
 
10
 
! Отговори
Z Z преди 12 години
Къде са скинарите ,само знаят да се бръснат и фукат с ботите си ,друго не правят.Тяхна работа е да ги наврат *** в миша дупка,а не да ходят по мачове да се кефат.Нещастници.
29
0
 
16
 
! Отговори
с. преди 12 години
А шофьора защо не е изкривил някой винкел в главата на наглия ***!
28
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имаше времена, когато *** не смееха да безчинстват. Сега, обаче има псевдосвобода и псевдодемокрация и всичко е позволено.
27
0
 
37
 
! Отговори
Ivanova преди 12 години
Медиите скоро ще загубят дори интерес към такива "случки" и няма и да ги публикуват, защото станаха ежедневие, нещо като "Добър ден, драги зрители!", г-н Захарин. Пък и не се "връзват" с "проблемите на братята роми", към които г-н Цветков пое "повишена отговорност" миналата седмица. А към българите?! А към битите лекари от спешна помощ?! Кой да поеме отговорност - филанкишията! За това покажете, че сте единни и предизвикайте медийния и прочее интерес с някоя стачка!
26
4
 
8
 
! Отговори
... преди 12 години
бая токат е нашил брата на момичето, което НЕ СЕ ЧУВСТВАЛО ДОБРЕ. В крайна сметка...след този семеен скандал...как е решил точно медицинското лице да удари. Да беше цапнал полицая - разбирам, ала медика защо, бе ? Какво му е направил ? Да не би да е отвеждал сестра му към лудницата...мистерия. Ала наистина здрав удар го е цапнал, щом че и фрактура, че и комоцио получил водача на линейката. Много странна вест съобщават в днес.бг :).
25
0
 
63
 
! Отговори
до полк. от ДС преди 12 години
Полковник,те не смееха да излизат от гетата денем,да не говорим като се мръкнеше! Биехме ги ние,тогавашните младежи (тийнейджъри още нямаше) биеха ги и милиционерите и то яко! В Строителни войски ги научаваха да работят и им даваха някаква професия. После бяха общаци по заводите и строежите,плащаха си данъците и кротуваха.
24
2
 
6
 
! Отговори
asgard преди 12 години
Taka taka,Znachi Byrza pompsht idwa da pomogne ne *** ,a tq trygwa da se bie.Bravo,i sega mangala nqma nischto da mu storqt,zashtoto shte go izkarat naj-veroqtno dushevno bolen.Za tova izrodche ina samo edno spravedlivo nakazanie - 5 GODISHNA KATORGA.Da bachka kato jivotno,kakvoto vsyshtnost e.
23
3
 
57
 
! Отговори
Полковник от ДС преди 12 години
Имаше времена, когато *** не смееха да безчинстват. Сега, обаче има свобода и демокрация и всичко е позволено.
22
1
 
52
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Така се стигна до гнусната ситуация г-жа баба ми, дето цел живот е работила на ползу роду и е плащала данъци, да бъде отхвърлена "до второ нареждане", или поне докато лекарския екип не обслужи здравно неосигурените, агресивни и неблагодарни *** от гетото...Това е държавата България в наши дни, не е виц, а горчива реалност, която нашето семейство изпита на гърба си преди месец!