Свирепа банда пребива без причина в София

32-годишен мъж се бори за живота си след жесток побой в "Младост"
Обновена: 10 апр 2012 10:08 | 10 апр 2012 10:08,
229
Свирепа банда пребива без причина в София
Снимка: архив Булфото

32-годишен мъж се бори за живота си, след като преди дни е бил жестоко пребит в столицата близо до Окръжна болница.

Близките на Йордан Цинцов смятат, че той е жертва на грабеж. Полицията обаче отхвърля тази версия.

Разследването показва - жесток побой без причина. А агресорите все още са на свобода.

Йордан Цинцов работи като готвач в известен ресторант в столичния квартал "Младост 1". Преди дни негов колега става баща. Компанията полива щастливото събитие в заведението. Час и половина след полунощ заключват ресторанта и тръгват към домовете си.

Йордан живее съвсем наблизо и тръгва по алеята между блоковете, където е нападнат. И е бит жестоко. Удрян е с изключителна злоба и агресия. Остава да лежи 5 часа в агония. Рано сутринта го намират две жени... полужив.

Изследванията в "Пирогов" показват осем счупени ребра, пневмоторакс, контузия на белия дроб, сътресение на мозъка, кръвоизливи, счупен нос и избити зъби. Йордан е в кома и се бори за живота си.

"Той е изкуствено приспан, няма да издържи на болките, травмите са доста сериозни. Един от лекарите беше шокиран от това, което вижда, беше учуден с каква злоба е удрян", разказа пред bTV сестра му Даниела Цинцова.

Приятелите и колегите на Йордан единодушно го определят като кротък човек и изключват лични причини за жестокия побой.

"Може би става въпрос за нападение на улицата от непознати вследствие от разменени реплики, вероятно провокирани от алкохол. Обществото явно е станало нетърпимо към леки дрязги и избиват комплекси", коментира началникът на сектор "Криминална полиция" в Седмо РУП Красимир Милчев.

Свидетели на нападението над младия мъж няма. Или поне не са открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
3
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
30-ий, ами ако се окаже, че има летящи носорози, а? Тогаз ще преосмислим ли целата зоология от корица до корица? Смешките ги дрънчиш ти, дедовото, барем се ослушвай какви ги плещиш!
37
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странно място е София. Ако не те изяде куче ще те пребие банда. Изобщо България е странно място - вече не става дори за живеене.
36
3
 
20
 
! Отговори
стадо сме преди 12 години
Дори когато ни пребиват и избиват безпричинно...пак търпим, изливаме си безсилието тук- в интернет с надеждата, че някой друг ще се бори вместо нас за свободата ни да живеем- неубивани, непребивани, неограбвани, нелъгани, неунижавани!!!!! Това ли е демокрацията, това ли е Европа, това ли е развитието на човешкия род?! Предпочитам да живеехме в "тоталитарното време"- без ежедневните убийства, без безработицата и моралното падение, а СВОБОДАТА е състояние на духа и ума- АЗ И ТОГАВА БЯХ СВОБОДНА
35
10
 
10
 
! Отговори
Aman ot rasisti преди 12 години
Пожелавам ти следващия живот да се преродиш ***, да видиш колко е хубаво да си нарочван за виновен за едва ли не всичко на света. ***!
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е затова на всеки блок камера,на всеки ъгъл полицай!В Гърция даже има услуга вече 40Евро на ден и полицая ти е гард.И тук така ще стане.
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ееех да можеха да срещнат ЦвЦв и той да им обясни че няма престъпност в София...
32
3
 
3
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
На бас, че N:28 е *** ***! Тези са толкоз ***, та акъля им не стига сами да изобретят изречение, та се налага да преписват от другите!
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На всяко прасе му идва Коледата,както и на всеки скинар-среща с някой FREEMAN.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 25_дедо Йоцо-А ако се окаже че не са роми извършителите, ще прогледнеш ли. В бг не ромите извършват най-гнусните и долни престъпления /нагли, октоподи и др *** какви са? ***
29
4
 
4
 
! Отговори
Мангал Избирател преди 12 години
Аз избрах, България.
28
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На бас, че *** са *** скинари! Безпричинна злоба и такова ритане върху паднал са характерни само за този животински вид! Като ревнали юродите за кастрация на кучетата...Ами кастрация на скинарите бре, аланкоолу? Скинарите са много по-вредни за людете, нежели кучетата.
27
0
 
38
 
! Отговори
Berta преди 12 години
И ако невинния човечец се беше защитил по някакъв начин, сигурно сега пък вместо в болницата щеше да е в ареста. Такова *** законодателство никъде по света няма. Но то какво ли в бугаристан е нормално.
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецооо,нали нашата полиция ни пази бе?
25
7
 
28
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
На бас, че *** са ***! Безпричинна злоба и такова ритане върху паднал са характерни само за този животински вид! Като ревнали юродите за кастрация на кучетата...Ами кастрация на *** бре, аланкоолу? *** са много по-вредни за людете, нежели кучетата!
24
1
 
8
 
! Отговори
Мангал Избирател преди 12 години
И после, *** лоши.
23
0
 
9
 
! Отговори
ivan преди 12 години
айде, чакам "експертите" от министерства, общини и всякакви други кухи институции да предложат облекчена процедура за евтаназиране на побойниците.
22
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това ще е дереджето в бг винаги докато управляват комунисти. Повечето от ръководните кадри в цецковата милиция са бивши милицонери, комунисти, които по цял ден търкат бюрата си и пресмятат труда в първа категория и 20-те заплатки за пенсиониране. Това са и резултатите от професионализма им.
21
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почна се с мъдрите мисли - "Избиване на комплекси" Тоя вместо да се прави на психоаналитик да вземе да си гледа работата. Това е ненормално 55000 ченгета да има в БГ и да има такава престъпност. Просто не си вършат работата.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като ти скочат 5-6 човека, ще видиш как ще те зколят с тоя нож :D
19
2
 
31
 
! Отговори
Смут преди 12 години
Явно ще се ходи до ловно-рибарския магазин за Глог или Пустинен Орел .Може и нещо леко автоматично с 30 в пълнител.Може рязана двуцевка ИЖ под якето,на един да му литне главата другите само диря от прашната улица ще оставят.